Şimdi Ara

AKG K430 VE HERHANGİ Bİ MP3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben forumunuza yeni girdim, daha önce misafir olarak çok şey araştırdım her neyse, konuya gireyim

Yakın zamanda kendime bir AKG K430 getirteceğim, ancak onun yanında kullanabileceğim güzel bir mp3'üm yok

İstediğim özellikler:

Trance müzik için uygun olacak
    Amfisinin gelişmiş olmasını istiyorum
    Birde fiyat 100 tlyi aşmazsa 10 numara olur

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

• sandisk sansa clip+
  • @DrHw yaa samimiyetimden soruyorum, gerçekten güvenebilir miyim, çünkü görsellerde biraz kötü gibi
  • tipine aldanma gerçekten o fiyata bulacabileceğin en iyi mp3 player ama şunuda belirteyim ses çıkış gücü bi ipod yada bi cowon d2 kadar yüksek değil onlarda fiyat olarak daha pahalı
  • Ipod derken hangisini kastediyorsunuz? Sansa'lar biraz da çıkış güçleriyle ünlüdür; rockbox'lu ipod video hariç dövüyor diye biliyorum ben..
  • bende clip kullanıyorum(rockboxsuz ilk çıkanlardan 2 gb) ama sanki arkadaştaki ipod touch bana biraz daha iyi gibi geldi hatta sonrasında anfi almaya bile niyetlendim kulaklık mx271 olduğu için vazgeçtim...sansalarda fuze çok iyiymiş diyorlar ama hiç deneme şansım olmadı
  • Creative x-fi usb ses kartı eq ayarları tam yapılınca akg 430 kulaklık coşuyor.Gerçekten kaliteli bir kulaklık.Daha önce beğenmemiştim ama burn-in olup ayarları yapınca tadından yenmez oldu.Müzik dinlemek tam bir zevk.
  • Saturnde benim ipod ile bir kaç kafa üstü denemiştim. Denediklerim içerisinde en iyisi AKG 430'du, çok temiz ve güçlü ses aldım

Şu aşamada classic bulamazsınız ama touch veya nano ile mükemmel sonuç alacağınızı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.