Şimdi Ara

AKG KULAKLIK ALMADAN ONCE MUTLAKA OKUYUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKG Kulaklık almadan once bir kez daha dusunun derim...yaklasik 1 yil once AKG K 416 P model kulakligi sfrkd elektronik garantisi ile almistim. performansina diyecek lafim yok ancak sag kulakliktan hic ses gelmemeye basladi. Bende sfrkd elektronik in servisine gonderdim. Bana kullanici hatasindan diyerek geri gonderdiler ve kablosunda bi problem oldugunu soylediler. Kulaklik elime geri gelmeden bir sey yazmak istemedim...Kulakligi actim ve soyledikleri gibi kablo problemli ama dis kismi degil kulakligin ic kisminda kalan kablo da temas problemi var. Bu nasil kullanici hatasi olabilir. Ben boyle bir servis anlayisi gormedim daha once...Simdi sorarim:
    SFRKD Elektronik bu cihazi almadan ezbere mi soyledi butun aciklamalari?
    Eger bu kadar ufak bi problem vardi neden ben yurtdisindan yari fiyatina alabilecegim kulakliga 2 kati fiyat odedim.

Bu sekilde servis anlayisi olan SFRKD Elektronik firmasindan daha baska bir urun alinirmi siz dusunun..., yurt disindan kulaklik getirmek artik bu kadar kolay olmusken, SFRKD Elektronik servis hizmeti vermedikten sonra garanti belgesi olsa ne olur olmasa ne olur....

• Bence şikayetinizi bu düşündüklerinizi Akg müşteri hizmetlerine aynı bu şekilde belirtin belki bir faydası olur.Sonuçta AKG kaliteli bir marka.Tekrar geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.