Şimdi Ara

Akıl Hastalarının Yazdığı Şiirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sürü sahafta aradım sordum ancak hepsi yok dediler ve bulamazsın dediler. Bu kitabı bulmam lazım gerçekten elinde olan veya satan birini bilen varsa yazabilirse çok makbule geçer.

• pdf olarak var.
  • Cinephilia Auteur kullanıcısına yanıt
    orjinali lazım bana ya teşekkürler yine de
  • http://www.nadirkitap.com/akil-hastalarinin-yazdiklari-siirler-inilti-kitap4309396.html

buyur kardeş, kargo da ücretsiz(!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı Kırlangıç K kullanıcısına yanıt
    1000 tl mi :( aynı sitede 16 liraya görmüştüm ancak satılmıştı. Çok sağol süpersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roma magistrası -- 5 Nisan 2015; 21:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskendr61

1000 tl mi :( aynı sitede 16 liraya görmüştüm ancak satılmıştı. Çok sağol süpersin

böyle bir anlayış olamaz. sanırsınki papirüs kağıdına yazılmış ilk eserlerden. Ben o paraya aynı kitabı alır 1000 tane evde bastırır arayanlara hediye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Kırlangıç

quote:

Orijinalden alıntı: iskendr61

böyle bir anlayış olamaz. sanırsınki papirüs kağıdına yazılmış ilk eserlerden. Ben o paraya aynı kitabı alır 1000 tane evde bastırır arayanlara hediye ederim.

Kitabın da kara borsasını yapıyorlar sonra bu ülkede neden kitap alınmıyor. Gözlerime inanamadım fiyatı görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.