Şimdi Ara

AKIL VEREBİLECEK BİRİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım , boyum 1.80 , kilom 68 . 2 haftadır fazlasıyla kick boks a heveslendim . Gitmeyi çok çok istiyorum ve sırf kick boks salonuna gidebilmek için okulda yemek için aldığım harçlıkları topluyodum . Ve ben futbol aşığı biri olmama rağmen ki zamanında futbol okulunada gitmeyi düşünüyodum ama hiçbir zaman onun için para biriktirmiyodum . Dışardaki yemeğimden kısıp paramı topladım , daha doğrusu toplamıştım . Annem ve abim sorun çıkarmadı ama kick boks başlayacağım günün bi gün öncesinden babama söyledim ve izin vermedi . Dövüş sporlarının insanları yozlaştırdığını , iyi bir dal olmadığını , kick boksçuların hayatlarını kötü olduğunu yani hem sakatlıklardan hemde belirli bi yaştan sonra bir hastalığa kapıldığından dolayı izin vermedi . Ben ona karşı belli etmedim o kadar ama cidden bana çok koydu . Hatta ilk defa bi spor a başlayamadığım için ağladım . Günlerdir hiç aklımdan çıkmıyor ve gerçekten çok üzülüyorum . Sizden tavsiye istiyorum . Acaba ne yapmalıyım ? Ben eminimki bu bir heves değil ve ben gerçekten boksör olmak istiyorum . Kick boks la ilgili ne görsem gözlerim doluyor . Evde çalışılmaz biliyorum . Yani iyi bir boksör olunmaz tabi .bana vücut geliştirmeye git diyorlar ama ben vücut geliştirmeyede gitmek istemiyorum . Sadece ağırlık çalışıp sadece vücut yapmak bana göre saçma gfeliyor . Yani kas yapıcaksan ona göre dövüşte bilmen gerekiyor . Hamlelerinin nasıl olucağını bilmelisin.Ve ben cidden adam dövmek için değil kendimi bu yönden kabiliyetli gördüğüm ve bu yönde ilerlemek istediğim için bu kadar çok bağlandım kick boks'a . Her türlü riskini alarak gitmek istiyorum . Uzun oldu k.bakmayın . Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uACenk -- 27 Kasım 2014; 14:06:08 >

• kick boxta kararlıysan gidebilirsin. ama ben sana wing tsun öneririm. çünki sen işi ciddiye alıyor gibi görünüyorsun.işi ciddiye alanlar için wing tsun daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.