Underground serileri birinci gözüküyor. ilklerden olması ve zamanının en iyi grafiklerini gerçekleştirmeleri kalıcı izler bırakmış anlaşılan
Eski oyunlar çok keyifliydi.
1-Need For Speed III Hot Pursuit. (bu oyunu defalarca kez bitirdim. Sonra pistlerde rekor kırmak için tek başıma kendimle yarıştım. İstatistik tuttum. Ne oyundu be yawwww.)
2-Carmegeddon 2- (Hala böyle bir oyun piyasaya çıkmadı. Zombilere çarpmak, diğer arabaları parçalamak, ağaçların evlerin tepelerindeki bonusları almak. offff offff üniversite yıllarımda kaç saatimi yemiştir kimbilir)
3-Race Driver Grid. (Grafikleri, oynanabilirliği... mükemmel. NFS serisinde 360 km ile viraja girip arabanın kaymaması zırvalığının kırıldığı oyun)
4-ColinMcRae Dirt-1 (2'de fena değildi ama akıllarda kalacak bir oyun değil)
NFS 2 SE (ilk orjinal oyunum,kitapçığı falan hala durur) NFS 4 High Stakes NFS 5 Porsche Unleashed (etap rekorlarını kırmak için saatlerce oynardım) NFS Hot Pursuit 2010 Colin McRae Rally 2 Rally Championship
grand turismo driver need for speed most wanted burnout paradise flatout 2
Midtown Madness 1-2
İndycar racing (Papyrus) ve Formula Grand prix aklımda kalan baya zaman geçirdigim oyuncular.
quote:
Orijinalden alıntı: MinnieMouse
Need for Speed Underground I :)
+1
nfs 5 porsche unleashed (tek markanın olduğu bir oyunu bukadar sevdirebildiğine göre gerçekten iyi)
rally championship (gelmiş geçmiş en gerçekçi rally oyunu oyunda tek bir yol yok yanlış yola girip kaybolabiliyor elektrik arızasını gidermezseniz gece yarışına farlarınız yanmadığı için cıkamıyordunuz rallilere değişik kategorilerden 80 araç katılıyordu bir üst sınıfı geçtiğimde baya seviniyodum inanılmaz güzel bir oyun yarışı bitirmek bile büyük bir başarıydı.)
nfs shift 2 (çoğu kişi konusundan dolayı pek sevmeyebilir ama bence sürüş konusunda oldukca iyi bi oyun)
Grid
midnight club 2 nfs underground nfs most wanted
nfs serilerinden porsche unleashed en sevdiğimdir. en dandik arabalardan başlayıp en iyilerini kullanmak bambaşka bir zevkti. driver 1 harikaydı. sadece xpde çalışması büyük fiyasko. çok eskiye gidersek favori oyunum lamborghini american challenge. hala amiga emülatörünü açıp oynarım. o zaman bitirememiştim içimde ukde kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
Need For Speed Porsche Unleashed
bunun pc versiyonunu sevmedim fakan ps1 versiyonu mükemmel ötesi
Kesinlikle NFS Underground 2
undergrand 2 harıka ıdı ama gunduz olmuyor o cıle. mustwantendada gece olmuyor