Şimdi Ara

Akıllı modülasyonlu termostat ve kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternete bağlanabilen kablosuz modülasyon yapan, ve bunları kombisi ile sorunsuz baş ağrısız halleden, hatta teemostatını kendi ürün gamında (aynı marka içinde) bulabileceğimiz kombi termostat ikilisi tavsiyesi bekliyorum. Kombi premix tam yoğuşmalı olacak. Hatta dış sıcaklık sensörü de olursa iyi olur.
    Eca confeo premix kombi için honeywell kablosuz modülasyonlu termostat aldım, uyumsuz olduğunu honeywell kabul etti iade ettim. Eca nın ürün gamında kablosuz modülasyonlu termostat yok. Ayrı marka ürün tavsiyesi istemiyorum sorun yaşamamak adına.

• Bosch Condense 2500W ve Bosch Cr50 kablolu modülasyonlu oda termostatı kombosunu kullanıyorum. Gayet stabil ve performanslı çalışıyor. Özellikle termostat taktıktan sonra çok daha konforlu bir ısınma sağladığımızı belirtmeliyim. Tabi bu bahsettiğim kombide kablosuz olma özelliği ve internetten kontrol etme özelliği bulunmuyor.
  • Yorum için teşekkürler. Kablosuz modülasyonlu olması tercihimiz. İnternetli olmasından vazgeçmedik fakat en azından haftalık günlük programlanabilir olması şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.