Şimdi Ara

Akıllı telefon ithalatında değişiklik yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu akp ye oy verenlere hakkımı 2 cihandada helal etmiyorum fitil fitil gelsin burnunuzdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuşlu telefonlar neyinize yetmiyor xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün markete gittim baktım soğan 15-20 tl olmuş elhamdülillah dedim,recep sağolsun onun sayesinde soğanla da vedalaştık bunların olması artık sıradanlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 2 Mart 2023; 21:42:49 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Aktrol gördüm sanki🙂👏

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Oyle diyor ama gel bunu k.v.k ya genpa ya brighstara mobiletele teknoteks e anlat.daha bu vergi ciktigi anda depolarindan cikislari durdurdular.depolari dolu olmasina ragmen piyasaya yok cekerek fiyatlarin yukselmesini sagliyorlar.bunlari bu sektorun icinde olan birisi olarak soyluyorum.burda devlet kendi ayagina kursun sikmaktan baska birsey yapmiyor.bu sektor ile alakali kim fikir sunuyorsa vergi kalbindan baska birsey yapmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 3 Mart 2023; 8:33:50 >
  • Ne Cari acik ne baska birsey gozetilmiyor artik.

Gencler Okula gitmesin,
    Parayi Telefona bassin,
    Insanlar Bir arada bulunmasin, ifade ozgurlugu olmasin,

Ancak oyun oynarsin yeni alacagin telefonla.

Ye yemegi,
    Bak Televizyona,
    Telefonla Oyun Oyna,
    Oyu ver.

• Samsung bizde üretime geçti, gm, reeder gibi markalar ama fiyatlarda bir fark yokken kalitede ciddi fark var bu nasıl iştir?
    Ucuza ithal satılmasın ki yerli üretim satılabilsin tamam bunu anladık ama yerli üretim ucuz değil demek ki yerli üretim değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burasıda konu dışındaki gibi çapulçu dolmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt
    200 dolara kadar olan telefonların vergisi 200 dolar üzerinden değil 350 dolar üzerinden hesaplanacak diyor. 200*%18=36 dolar vergi yerine 350*%18=63 dolar vergi ödenecek. tabi %18 örnek, bunun bandrolü, ötvsi, ötvnin kdvsi vs var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.