Şimdi Ara

Akıllı Telefon Önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle şık tasarımlı ince bi akıllı telefon lazım bana kamerası 8 Megapiksel olursa kebap olur :) ayrıca spotta olabilir hani kapanmaya karşı garantili yada kapanma riski olmayan spot bir cihaz yada birebir sorunsuz spot telefonlardan söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ens_06 -- 16 Haziran 2013; 22:55:59 >

• Bütçe?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe de sıkıntı yok hani spot olucağı için en fazla ne kadar olabilir ki 800 tl felan sanırım yada 900 ?
  • xperia L alın direk o fiyata alınacak en iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ens_06

Bütçe de sıkıntı yok hani spot olucağı için en fazla ne kadar olabilir ki 800 tl felan sanırım yada 900 ?

Sgs 3 olabilir aslında

• Sol alttaki resme bak ne görüyosan o
  • yok s3 değil ya biraz daha ufak birşey lazım htc van serisinin güzel bi spotunu bulabilr miyiz acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    geçen yıl açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok s3 değil ya biraz daha ufak birşey lazım htc van serisinin güzel bi spotunu bulabilr miyiz acaba ?

Iyi de htc one ile ayni boyda s3 hemde o kadar ucuza bulamazsın.

• htc one s htc one x felan onlar ufak hacı ya s3 kadar büyük değil ayrıca htc nin spotunu bulamaz miyiz
  • quote:

htc one s htc one x felan onlar ufak hacı ya s3 kadar büyük değil ayrıca htc nin spotunu bulamaz miyiz

Eski bir one x + sahibi olarak size onu almanızi önermem. Ayrıca onları spot olarak o bütçeye bulabilirsiniz. Ben Son çıkan one istiyorsunuz anladım.

• hacı tam olarak bana ince ufak 8 mp kamerası olan spot kapanmaması gereken bi telefon lazım nereden bulabilirim bi yardımcı olurmusun bana ?
  • quote:

hacı tam olarak bana ince ufak 8 mp kamerası olan spot kapanmaması gereken bi telefon lazım nereden bulabilirim bi yardımcı olurmusun bana ?

N11.com veya Dogubank

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.