Arkadaşlar geçen gün 6 senelik samsung note3'üm öldü. Yeni telefon bakmaya çalıştım fakat açıkçası telefonlardan 7 sene önce anlıyordum artık ne oldu ne bitti bilmiyorum. Kaç senelik bu forumun kullanıcısı olarak da sizden tavsiye almak istedim.
Ben telefonu video izlemek için birde intenette dolaşmak için kullanıyorum. Telefonun kamerasıda gerççekten en umrumda olmayan şeylerden biri fakat orta kalitede birşey olsa iyi olurdu. Oyun da 40 yılın başı oynarım. Bütçem de 2200tl. Kendi araştırmalarıma baktığımda oppo a9 2020 ile Xiaomi Redmi note 8 i buldum fakat ikiside pil ömrü kısmından zayıf deniyor. Sizce ne yapmalıyım ?
Hocam oppo ve vivo markaları malzeme kalitesi olarak belki de dünyanın en kaliteli markalarıdır, ancak sizin belirttiğiniz ihtiyaçlara göre o kadar para vermenize gerek yok. Xiaomi redmi note 8 pro 6 /128gb modelini kullanıyorum ve segmentinin en iyisi. Şarjı sizin kullanım tarzınız ile 1.5-2 gün götürür. Yurtdışı olarak 1650₺civarına bulunabilir durumda, yurtdışı almanızı tavsiye ederim. %100 şarjdan sonra yüksek parlaklıkta aralıksız mobile legend oyunu oynadığında aldığım ekran süresini ekliyorum. Normal kullanım ekran süresi 12 saat civarı olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: natureltiqqy
Hocam oppo ve vivo markaları malzeme kalitesi olarak belki de dünyanın en kaliteli markalarıdır, ancak sizin belirttiğiniz ihtiyaçlara göre o kadar para vermenize gerek yok. Xiaomi redmi note 8 pro 6 /128gb modelini kullanıyorum ve segmentinin en iyisi. Şarjı sizin kullanım tarzınız ile 1.5-2 gün götürür. Yurtdışı olarak 1650₺civarına bulunabilir durumda, yurtdışı almanızı tavsiye ederim. %100 şarjdan sonra yüksek parlaklıkta aralıksız mobile legend oyunu oynadığında aldığım ekran süresini ekliyorum. Normal kullanım ekran süresi 12 saat civarı olabiliyor.
teşekkür ederim önerin için hocam ben de o telefona bakıyordum şuan. Tek merak ettiğim bana ekranı biraz fazla büyük geldi. Telefonu cebe koyarken vesayre sorun yaşıyor musun?
Telefon biraz büyük ama bi süre sonra alışıyorsun. Cebe koyma konusunda mont, parka (üst giyim) cebi dışında pantolon cebine anahtar vs. dahil hiç bir şey koyamadığım için bilemiyorum nasıl olur :)