Şimdi Ara

AKILLI TELEFONA NE KADAR PARA HARCADINIZ ? KAÇ YIL KULLANDINIZ ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nokia 3315
    Nokia 5210
    Nokia 6630
    Samsung Wave 2
    HTC One X Plus
    Samsung S5
    Samsung A7 2017
    iPhone 7 Plus

10 bin tl ye yakın masraf yaptım son 10 yılda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 6 Temmuz 2018; 8:49:36 >
  • 4 yıl Galaxy S4 kullandım
    Şuan Note5 kullanıyorum 2 yıl 3 ay oldu bir 2 yıl daha beraberiz inşallah
  • Fiyatlar konusunda emin değilim.

Nokia 6600 - 400tl yıl 2003 olması lazım.

Samsung D600 - 600tl

Samsung modelini hatırlamıyorum. 2.el 600tl

Sony ericsson xperia arc 650tl çok kısa zaman

iPhone 4s 800tl

İphone 5 1000tl babam kullanıyor

İphone 6s 1600tl kardeşim kullanıyor

İphone 7 2630tl son telefonum evde telefon bozulmaz ise 2 sene daha kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime cok telefon geldi ama cogunu hatirlamiyorum nokianin efsane 6600, pembeli membeli bi telefonu, samsungun kızaklıları falan vardı ancak bana özel olarak para harcanan telefondan başlayayim anam almıştı 16 yaşındaydım

Nokia 5530 (550tl) 2009

iphone 4 16gb (1350tl) 2010 ulkede satisa ciktigi ilk gun

iphone 5s 16gb(1500tl) 2013 apple turkiye resmi olarak açıldı açıldıgı ve satısa cıktigi ilk gün internet sitesinden siparis edildi.

iphone 6 64 gb(2650tl) 2014 ayni sekilde ulkede satisa ciktigi ilk gun alındı 26 eylul olmasi lazim telefon hala evde anam kullanıyo

iphone 7 plus 128gb (4199tl) 2016 media markt sitesinden ön siparis vermistim allah belasini versin onlarin sözde ön siparis ama nerdeyse telefonu 2 hafta bekledim o gündem beri media marktdan alısveris yapmiyorum.

İclerinden en begenerek kullandigim telefon iphone 4 ve iphone 6 oldu.

En nefret ettigim ise insanlar ayilsa bayilsada iphone 5s oldu nedense cok narin geldi o telefon en ufak bir seyde ciziliyordu vs zaten aldigim yil aldigim fiyata sattim hatta 50-100 lira kar etmis bile olabilirim.

Apple cihazlari ilk ciktigi anlarda almam bana hep kazanc olarak yansidi nasil oldu derseniz iphone 6 ilk ciktigindaki fiyati 300-400

Lira zamlanmisti 3-4 ay sonra ayni sekilde iphone 7 lerede 500

Liraya yakin bir zam gelmisti şuan günümüzde iphone 7 plus 128 gb 4199 tl alınamamakta

iphone 7 plus suan 2 - 3 sene daha cok rahat bir sekilde goturur yinede bu sene telefonu degistirme ihtimalim olabilir ama su bedelli askerlik bana vurursa elimde ki parayi oraya yatiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 6 Temmuz 2018; 11:6:56 >

• 3 yıl S3 Mini kullandım bir 3 yıl daha kullanabilirdim aslında ama telefondan sıkıldığım için değiştirdim. şuan iPhone 6 kullanıyorum 1 yıl oldu, toplam 1200₺ verdim.

• 2010 yılında 500 TL' ye Nokia Express Music Aldım. 2014 Şubat ayına kadar kullandım.
    2014 Şubat ayında 1300 TL' ye Samsung Galaxy S4 Aldım. Hala Kullanıyorum. Nokia Akıllı telefon saymazsak ;

Akıllı Telefona verdiğim ücret 1300 TL. 4 Yıl 6 Ay oldu ve 1 yıl daha kullanma planım var. Cimrilikten değil Param var çok şükür. Ama bana ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde yetiyor. Konuşuyorum Twitter İnstagram birkaç oyun Ajanda ve Alarm...

Aklında soru işareti kalanlar için yeni Pil aldım 1 yıl olmadı daha. Aliexpress'ten. ROM da kullanmıyorum. Birçok uygulamayı devre dışı bırakıp Greenify adında bir uygulama var onun ücretli versiyonunu kullanıyorum. Şarj bana 1 gün çok rahat gidiyor. 2-2,5 saat ekran süresi alıyorum. Zaten hep PC başındayım. Evde de Samsung Galaxy Tab S2 Tablet var. 2 yıl oldu onu alalı. Evde telefona ihtiyaç bile duymuyorum. Gençlere de sesleniyorum. Lütfen ihtiyacınız yoksa almayın. İthalat ihracat vs muhabbetine girmeyeceğim. Yok ülke geleceği felan muhabbetleri sıktı milleti. Ama GERÇEKTEN içten söylüyorum. ZAMANINIZA YAZIK!!!!. Gözlerimizin önünde bir nesil yok oluyor. Allah yardımcımız olsun.

• 2010'da Samsung Galaxy Spica (i5700) almıştım. O zamanki fiyatı 470 TL gibi bir rakamdı.

2011'de LG P500 Optimus one aldım. 550 TL gibi bir fiyatı vardı.

2014 Motorola Moto G (xt1033) aldım çok memnun kaldım. 2018'e kadar kullandım. 630 TL gibi bir fiyata almıştım.

2018 Xiaomi Mi A1 64 GB KVK olandan aldım. Halen kullanıyorum. 1100 TL'ye maloldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 3320
    Nokia 6300 (Halen Çalışıyor)
    Nokia Xpressmusic
    Nokia N8 (Halen Çalışıyor)
    Nokia N9
    Iphone 4 (Halen Çalışıyor)
    Samsung Ace
    Samsung S3
    Şuan ise seneler önce 1000TLye aldığım LG G3ü halen kullanıyorum. Custom Android 8.1 ROM yüklü, piyasadaki bir çok amiral gemisi telefondan çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Temmuz 2018; 10:42:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003~2007 Nokia 6600. 550 TL
    2007-2011 Samsung D600. 799 TL
    2011~2016 Xperia PLAY. 1299 TL. Alır almaz rootladım. Custom rom, kernel + OC ile baya kullandım. Çinden kasalar aldım değiştirdim kasasını.
    2016~2017 Galaxy S7 Edge. 2999 TL. Root yapmadım satarım gözüyle bakıyordum. Öyle de oldu zaten. 2400 e sattım 1 sene kullandıktan sonra.
    2017~Devam Galaxy S8+. 3999TL. Aldıktan 3 ay sonra rootu bastım dayanamadım. Şuan Renovate Ice 8.0 yüklü. Bixby yi kaldırdım. Tuşlara farklı işlevler verdim. Telefonda samsung un 2-3 uygulaması dışında birşey kalmadı. Viper4Android. AinurAudio, DolbyAtmos yükledim. Üstüne Battery Charge Limit uygulaması ile şarj limitini %80 e ayarladım. Telefon %80 in üstüne şarj etmiyor artık. Siyah tema yükledim. Immersive mode ta kullanıyorum telefonu. Oled burn-in den korunmak için gereken herşeyi yapıyorum. Baya bi kullanmaya niyetim var dikkat ediyorum. 8K çözünürlüğe sahip telefonlar çıkıncaya kadar değiştirmem diye tahmin ediyorum. O da VR için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 6 Temmuz 2018; 10:46:1 >

• Xiaomi redmi note 2.

2.5 yıl oldu galiba, 450ye almıştım.

• Galaxy S4 - 1000₺ (anakartı yandı servis para iadesi kararı verdi)
    Asus zenfone 2 - 1300₺ (pilinin ölmesi dışında 3 senedir bir sorun yok)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece akıllı telefonlar;

Iphone 3g

Huawei ideos x5

Galaxy s3

Htc one m7

Iphone 5

Lg g3

Lg g4

Iphone 6s

10 yılda amma telefon değiştirmişim. Faturalarını bulursam maliyeti ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 6 Temmuz 2018; 11:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Ah hocam ah

Yarım bardak su kadar tatlı suyla telef olan z5 için 2017 temmuzda benden de 2600 TL istediler.

Aracı ile 600 TL ye komple anakart vs değişim yaptılar ama su alan telefonumda sıfır sıkıntı varken (ısınma azdı) sonradan gelen telefon arasında dağlar kadar fark vardı.

Xz1 alacaktım yine ama Z5 ten ağzımız yandı diye Asus Zenfone serisine kaydık.

Takoz gibi dizayn ile Sony nin işi zor. Japondur dedik bağrımıza bastık harakiri yaptırdılar bize.

Xz2 gelmiş olsa gerçeği ona geçiş yapardım ama Zenfone 5 ile çok iyi hissediyoruz kendimizi :)

Alıntıları Göster
    Benzer seyler yaşamışız ama beni asıl hayal kırıklığına ugratan hakem heyetinin kararı oldu. Bilirkisi raporunda şöyle yazıyor: sıvı teması var. Yahu zaten sorun o servise o arizayla gitti. Ben istenen 2600 liradayım ama devletimiz bizi elin firmasına karşı bu kadar koruyor malesef. Bilirkişi dedikleri cocuk da 19 20 yaşlarında muhtemelen benden 5 6 tane fazla telefon açmıştır. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Ah hocam ah

Yarım bardak su kadar tatlı suyla telef olan z5 için 2017 temmuzda benden de 2600 TL istediler.

Aracı ile 600 TL ye komple anakart vs değişim yaptılar ama su alan telefonumda sıfır sıkıntı varken (ısınma azdı) sonradan gelen telefon arasında dağlar kadar fark vardı.

Xz1 alacaktım yine ama Z5 ten ağzımız yandı diye Asus Zenfone serisine kaydık.

Takoz gibi dizayn ile Sony nin işi zor. Japondur dedik bağrımıza bastık harakiri yaptırdılar bize.

Xz2 gelmiş olsa gerçeği ona geçiş yapardım ama Zenfone 5 ile çok iyi hissediyoruz kendimizi :)

Alıntıları Göster
    Benzer seyler yaşamışız ama beni asıl hayal kırıklığına ugratan hakem heyetinin kararı oldu. Bilirkisi raporunda şöyle yazıyor: sıvı teması var. Yahu zaten sorun o servise o arizayla gitti. Ben istenen 2600 liradayım ama devletimiz bizi elin firmasına karşı bu kadar koruyor malesef. Bilirkişi dedikleri cocuk da 19 20 yaşlarında muhtemelen benden 5 6 tane fazla telefon açmıştır. Yazık.

• 2012 veya 2013 de babam iphone 5 almıştı.2014 de bana verdi telefonu.Hala da aynı telefonu kullanıyorum.5-6 yıl oldu.

• E250 vardı bi ara.

Sonra gittim S3 aldım ilk çıktığın 1700Tl'ye. Bu telefondan hayır gelmedi, bozuldu, yurtdışına tamire gitti sonra geri geldi. Bir ton kayıt problemi falan çıktı soğudum telefondan. Kayıttan sonra kardeşime verdim. Kardeşim sonra takside unuttu gitti telefon.

S3'den sonra Z1 aldım. En memnun olduğum telefon bu oldu tam 3 sene kullandım. 1800tl'ye almıştım. Geçen sene telefon donmaya başladı ve bozuldu. Yaptırmakla uğraşmadım.
    Son 1 senedir de Galaxy S7 Edge kullanıyorum ve çok memnunum. 2000TL'ye aldım 2.el olarak.

Telefona hiçbir zaman 2500'den fazla para verebileceğimi sanmıyorum ayrıca.
  • Panasonic GD 52 ile başladım. Orta Okuldaydım. Hatırlamıyorum :)
    Sonra Nokia E31 aldım. çalındı. 130 TL di galiba
    Ardından Samsung E900 e geçtik. Çok şıktı be.Hatırlamıyorum
    Ardından Samsung M5650 Lindy kullandık. 560 TL
    Sonra Note 1. 1350 TL
    Sonra Oneplus One. 300 Euro
    Ondan sonra Galaxy s6 ile yola devam ediyoruz. 460 Euro
  • 2011 de yanlış hatırlamıyorsam Note 2 almıştım hala kullanıyorum.
    En sonda Note5'aldım. 3 seneye yakın oldu.
  • Hayatımın en berbat telefonu reeder çıktı. Almayın; aldırmayın sakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi yoluma Nokia 6 ile devam ediyorum ve aşırı memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.