Şimdi Ara

AKILLI TELEFONA NE KADAR PARA HARCADINIZ ? KAÇ YIL KULLANDINIZ ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AĞUSTOS 2012 - AĞUSTOS 2015 ; SAMSUNG GALAXY WONDER - 450 TL
    AĞUSTOS 2015 - HALEN ; SAMSUNG GALAXY E5 - 720 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 226787 -- 6 Temmuz 2018; 14:37:54 >
  • Sony Ericsson Xperia Neo V 2012 yılında 800 lira civarında aldım halen kullanmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 nokia 7610 530 tl

2012 samsung ace 2 730 tl

2016 samsung s7 2450 tl...

• Adam "akıllı telefon" diyor ama yazanlar akılsız telefonları da koymuş.

ben motorola atrix aldım 580 tl ye, 2012 de halen aynı telefonu kullanıyorum. bozulduğunda kendim yedek parça takıyorum.

bir kere anakart gümledi. 5 kere ekran kırıldı. bir kere lcd yi kırdım yapmaya kalkarken...

whatsapp ta sıkıntı olmadığı sürece devam edeceğim. toplasan 900 tl harcamamışımdır.
  • Her zaman fiyat/performans telefonunu uygun fiyata alır,kullanıp satıp tekrar fiyat/performans telefonu alırım.Bir telefonu ortalama 8-9 ay,çok seviyosam maksimum 1 sene kullanırım.Benim için bir hobidir bu,değiştirmeyi seviyorum.Ancak ülkenin içinde bulunduğu boktan durum sebebiyle son aldığım mi5s plus telefonu 1 sene 8 ay önce aldım,değiştirmeyi düşünmedim bile.Nereye değiştiriyorsun ki? sattığımın üzerine bir o kadar daha koysam yine anca onun ayarında bir telefon alabiliyorum..Telefonu 1700 tlye almıştım bozulana kadar kullanırım herhalde.Bozulunca da artık eskisi gibi amiral gemisi yerine orta segment,ya da ikinci orta üst segment bi telefon alırım.Artık amiral gemisi benim için hayal.Almasına alırım da o kadar para verecek kadar salak değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 6 Temmuz 2018; 14:53:34 >
  • Dubai den getirtilen yan ithalat ürünü note 3 n9005q aldim 2014 eylülde - 2018 temmuz oldu hâlâ kullaniyorum. Bir sorun yaşamadım şükür, sadece çok hafif donma yaşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    Benimki direk Türkiye çıkışlı, sim kilidine girmedi ama sizin gibi düze şeylerli yapabiliyorum sadece,LG bu konuda çok gerideymiş te bilmiyor muşuz bir daha xiaomiden başka markaya bakmak artık hele bi oreo gelsin. 1.5 seneye geçeriz artık mi 9 mu çıkar ne çıkar bilmem :D

• Huawei ideos x5 600 TL

LG G2 1179 TL.100 TL Çek,100 TL Puan kazanmıştım.980TL.

İphone 6 0TL

7 yılda 1580 TL Masraf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z

Z1

Z3

Z5

iPhone 6

iPhone 7

Mate 10 pro

Lg v30

P20 pro

Şuan s9 plus

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagiri

Benimki direk Türkiye çıkışlı, sim kilidine girmedi ama sizin gibi düze şeylerli yapabiliyorum sadece,LG bu konuda çok gerideymiş te bilmiyor muşuz bir daha xiaomiden başka markaya bakmak artık hele bi oreo gelsin. 1.5 seneye geçeriz artık mi 9 mu çıkar ne çıkar bilmem :D
    şu an bile satıp redmi 5 plus'a geçesim var. g5'in kamerası aklımı kurcalıyor bir tek. ama redmi 5 plus'ta da 4000 mah batarya var.

kafamda deli sorular
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Galaxy Wonder hayatımda kullandığım en berbat telefondu. 2012 de almıştım ben de. 3 yıl kullandım. 750 liraya almıştım. Üzerine biraz daha ekleyip sony xperia arc alsaymışım dediğim zamanlar çok oldu.

Valla bende telefon 3 saat aralıksız kullanımda 1 pil bitiryor. 4 orjinal pilim var hepsini teker teker kullanıyorum bir gün içübde sonra akşam şarja bırakıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagiri

Valla bende telefon 3 saat aralıksız kullanımda 1 pil bitiryor. 4 orjinal pilim var hepsini teker teker kullanıyorum bir gün içübde sonra akşam şarja bırakıyorum :D
    aynen benimki de 3 saat ekran süresi veriyor. üstüne %20'de kapanıyor. pil alacaktım da orjinaline 120 tl vermem, diğer pillerde de 1 tane güzel yorum olanı yok. yarım gün gidiyor normal kullanımda anca

g5'ten vazgeçemememin 2 nedeni kamerası ve malzeme kalitesi. kameraya portre modlu apk da yükledim mükemmel işler çıkarıyor.
    malzeme kalitesi de telefonu aldım alalı hep kılıfsız kullandım, çok da hor kullandım ama arka tarafta tek çizik yok. kenarlarda 1-2 ufak tefek iz var o kadar. ayrıca farketmişsinizdir arka tarafı ne yaparsan yap leke tutmuyor. xiaomilerin tek falso yönü de malzeme kalitesi (redmi note 3 cebimde yamuldu kasasını değiştirdim)

• İlk telefonum samsung e250 kızaklı olanlardan. Ondan sonra sırasıyla

2011 Samsung galaxy gio 550₺
    2013 Samsung galaxy s3 (2. El) 800₺
    2014 Aralık Samsung galaxy note 4 2300₺
    2015 Aralık iPhone 6s 64 Gb 3400₺

İphone 6s başına birşey gelmezse 3 yıl daha kullanmayı düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 6 Temmuz 2018; 16:3:26 >
    Kayıp ikizim misiniz Tıpatıp aynı olay 20de kapanıyor tam gitmiyor falan bence de batarya pahalı ben gidip 2.elcilerden g5 satanların pilini alıyorum :D. Bana o apkyi atarsanız sevinirim bu arada...

• Turkcell T50

700TL

4 Yıl

2000lik bi telefon alıcam ama, yakında.

• ilk telefonum 2003'te 16 yaşındayken 230 milyona spotçudan aldığım nokia 3510i polifonikli renkli ekranlı falan. 5 sene kullandım.

2. telefon sony w700 i walkman telefon. 380 tl ye almıştım. 3 yıl kullandım.

3. telefon samsung galaxy mini 390 tlye almıştım. 3 yıl kullandım.

4. ve şu anda kullanmaya devam ettiğim lg g2'yi 1000 liraya aldım. 4 yıl oldu. 2 yıl falana daha idare eder inşallah.

ekstra masraf olarak g2'nin 2 kere ekranı değişti. masraf 400 tl .

toplam : 2400 tl. 15 yıldır telefon kullanıyorum. yıllık masraf 160 tl. t
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.