Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mediatek uygun fiyata güzel işlemciler yapıyor. Fakat, çinli üreticiler performansı düşük eski ve alt sınıf serileri kullandığı için,
    maalesef firmanın imajına zarar veriyor. Kamuoyunda doğal olarak mediatek deyince kötü şeyler akla geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahah mustaak. durmak yok yola devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha beter olup geberip gidelim de hükümette rahatlasın.
  • Ne zaman gelecek acaba zam?

• 2 ayda telefon değiştiren adamın zaten belli bir geliri vardır yine değiştirir.Sen de üç kuruş maaşınla kıskanmaya devam edersin

• lanet olsun sana vestel allah bildiği gibi yapsın....

VESTEL ALMA ALDIRMA
  • Umarım devlet en kısa sürede vergiyi düşürmeden kaçakçılığı bitiremeyeceğini anlar. Yoksa varsın pasaporta telefon kaydettirmeyelim. Ben yurtdışından alınca kâr etmeyeceksem ne diye uğraşayım telefon taşımakla/getirtmekle?

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Klasik 3. dünya ülkesi profili.

Fakirin alım gücünü daraltarak daha çok fakirleştiriyorsun, ancak dua etmeleri koşuluyla öldükten sonra daha güzel şeylere sahip olacağını söylüyorsun. (not: inanan bir bireyim)

Zengin daha da zenginleşiyor.

Bende bir inanan olarak bunun peşinden gidiyorum ancak bu dünyaya bir kere geliyoruz haliyle devletin fakir insanların refahını yükseltmek yerine neden hala böyle müslüman olduğu iddia edilen ülkede tam tersi yapılıyor anlamış değilim. Bunun müslümanlıkla alakasıda yok ta o ayrı bir konu. Finlandiya'da belli bir dönem yaşama fırsatım oldu. Adamların çoğu hiçbir şeye inanmıyor ama görün ki devlet kendi vatandaşı için öyle bir organize olmuş ki, fin vatandaşlara sunulan olanakları saymaya kalksam buradan köye yol olur........

Benim ekonomik durumum oldukça iyi ancak kendi vatandaşım neden benim yakaladığım olanakları yakalayamıyor gördükçe bazen üzülüyorum bazen umursamıyorum bile?

Arkadaşlar markete gidiyorsunuz her meyvenin kilosu 5-10 tl olmuş, et tavuk 20-80 tl gibi fiyatlara satılıyor. Temek gıda maddeleri bile uçmuş gitmiş. Daha barınmadan filan bahsetmiyorum. Bir bireye bile asgari ücret yetemezken ailesi olanlara allah kolaylık versin..

Ama neden hala değişmek için ısrar ediyorsunuz anlamıyorum? Birşeylerin yanlış gittiğini anlamıyormusunuz? Şu haberden bile vatandaşın nasıl göründüğü aşikar...

En çok yanıldığımız konu ise "inançların ve dinlerin" devlet ve bireyler arasında değil, birey ve yaratıcı arasındadır.

Devlet vatandaşı için çalışmıyor arkadaşlar kısaca diyeceğim budur......

Belkide ben yanlış düşünüyorumdur belkide bu coğrafyada bu olmak zorundadır bilmiyorum....

Kalın sağlıcakla herkesin günü güzel geçsin herkes mutlu olsun...

Bugün haftalık mutfak alışverişini yaptım. Klasik şeyler almama ve en ekonomik olanları tercih etmeye çalışmama rağmen 350 TL tuttu. Sebzenin, meyvenin, temel gıdanın fiyatları uçmuş. Yenebilir adam gibi yeşil mercimek 8-9 lira olmuş. 2 sene önce kilosu 2-3 liraydı. Patates uçtu, hele limon Bim'de bile 6-7 lira.

Asgari ücretle çalışan bir kişiye resmen yaşamayın ölün diyorlar.

Zamanında Ak Parti başa geçsin, sol hükumetten kurtulalım diye en çok uğraşanlardan biriyim ama çok pişmanım. Ülke zenginleşiyor diyorlar ama benim cebimden çıkan para sürekli artıyor, maaş ise bu zamlara yetişemiyor. Alım gücüm sürekli düşüyor, böyle giderse düşmeye de devam edecek.

Yaz geldi domates ucuzlar diyorum pazar bile yüzüne bakılmayacak domates 1.5 lira. Eskiden aile büyükleri yaz gelince çok ucuza domates, salça yapar ve kış için dondurucu de saklardı. Şimdi yaz gelmesine rağmen fiyatlar düşmedi. Markette hala 3 lira civarında, salkım ise 4-5 lira.

Yaşı 18-20 olan birçok kardeşimiz ev geçindirmediği, aile sorumluluğu almadığı için sadece söylenenlere inanıp ülke iyiye gidiyor sanıyor ama ne zaman ki kendi ailelerini kuracaklar işte o zaman iyiye gitmediğini anlayacaklar.

• Kalkınıyoruz

• kaçak telefon getirtmeyen maldır açık ve net bundan sonra bugün bi tane kayıt ettirdim bilsem klonlardım.Allah belanızı versin lan

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    millet hangi ağızla konuşacağını size soracak değil heralde??...kaçak saraya kaçak saray demek de ''Cehape'' ağzı olmuyor ayrıca....
  • Buralar hep siyaset olmuş, ama sorumlular siyasetçiler olduğu için sizler de haklısınız tartışmakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi misin dediğin tek şey devlet bu kadar kazandı şu kadar kasaya girdi. E giriyor da ne oluyor o paralar bizim derdimiz o. Onlar bizim paramız ve adamlar lüksüne harcıyor. Saçma saçma vergiler ekleyip maaşları bilmem kaç kuruş zam hooop bayram. Bu gün haberleri izliyordum benzin 0.9 kuruş ucuzlamış adam diyor oh be gelişiyoruz. Bu nasıl bir mantık. Adam fakir. Kendisinin hiçbirşeyi yok. Emekli geçinemiyor her sene tarlalarda sürünüyor. Benzin iki kuruş düşünce seviyoruz şu hale bakar mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Klasik 3. dünya ülkesi profili.

Fakirin alım gücünü daraltarak daha çok fakirleştiriyorsun, ancak dua etmeleri koşuluyla öldükten sonra daha güzel şeylere sahip olacağını söylüyorsun. (not: inanan bir bireyim)

Zengin daha da zenginleşiyor.

Bende bir inanan olarak bunun peşinden gidiyorum ancak bu dünyaya bir kere geliyoruz haliyle devletin fakir insanların refahını yükseltmek yerine neden hala böyle müslüman olduğu iddia edilen ülkede tam tersi yapılıyor anlamış değilim. Bunun müslümanlıkla alakasıda yok ta o ayrı bir konu. Finlandiya'da belli bir dönem yaşama fırsatım oldu. Adamların çoğu hiçbir şeye inanmıyor ama görün ki devlet kendi vatandaşı için öyle bir organize olmuş ki, fin vatandaşlara sunulan olanakları saymaya kalksam buradan köye yol olur........

Benim ekonomik durumum oldukça iyi ancak kendi vatandaşım neden benim yakaladığım olanakları yakalayamıyor gördükçe bazen üzülüyorum bazen umursamıyorum bile?

Arkadaşlar markete gidiyorsunuz her meyvenin kilosu 5-10 tl olmuş, et tavuk 20-80 tl gibi fiyatlara satılıyor. Temek gıda maddeleri bile uçmuş gitmiş. Daha barınmadan filan bahsetmiyorum. Bir bireye bile asgari ücret yetemezken ailesi olanlara allah kolaylık versin..

Ama neden hala değişmek için ısrar ediyorsunuz anlamıyorum? Birşeylerin yanlış gittiğini anlamıyormusunuz? Şu haberden bile vatandaşın nasıl göründüğü aşikar...

En çok yanıldığımız konu ise "inançların ve dinlerin" devlet ve bireyler arasında değil, birey ve yaratıcı arasındadır.

Devlet vatandaşı için çalışmıyor arkadaşlar kısaca diyeceğim budur......

Belkide ben yanlış düşünüyorumdur belkide bu coğrafyada bu olmak zorundadır bilmiyorum....

Kalın sağlıcakla herkesin günü güzel geçsin herkes mutlu olsun...

Ancak ulkenin durumu boyle guzel anlatilirdi ama malesef bazilari yine sanki dine laf etmissin gibi savunmaya gecicekler olayin hala orasindalar yazik diyorum bu insanlara ve guzel ulkeme baska bir sey demek istemiyorum cunku gercekten yazmaktan ve anlatmaktan bunaldim artik

Dine laf edilecekse ben burdayım sıkmayın canınızı. Arkadaş kıyısından dolaşarak lanet olsun din ile uyuşturulmuş beyinlere demek istemiş ama cesaret edememiş.

Cesaret edilecek bir şey yok neden dersen onu demek istemiyoruzda ondan ama aynı alıntıladıgım posttaki ornek ben malımı biliyorum cunku anlamak istemiyorsunuz siz benimde sizin gibilere anlatıcak halim yok zaman kaybından oteye gitmez ha sunu soylim yinede içim rahat etmez biz din ile uyusturuyorlar demiyoruz dini kullanıyorlar dini alet ediyorlar diyoruz din uzerinden siyaset yapıyorlar resmen adam mitinge cıkıyor elinde kutsal kitap trajikomik bunlar ya azıcık kafanızı çalıstırırsanız anlarsınız öyle klavye başına geçip ben burdayım demekle olmuyor o işler inan

he anam he tamam. Dini kullanıyorlar. Kutsal kitap ne? İçini açıp okudun mu bir kere? Kutsal diye bir şey yok.

Okuyup okumadıgımı sorgulamak sana mı kaldı ne kadar basit bir insan oldugun yazdıgın cevaptan belli kaç yaşındasın bir fikrim yok ama zihinsel yaşının düşük oldugu yadsınamaz bir gerçek

yav he tamam he yav. Hadi devam et.

• Bu arada imei cakma olayini abartmamak lazim . bu adamlar yakinda yillik olarak almaya baslar bu ucreti. tum imei numaralarini da 1 yil sonra kapatir. aktive etmek icin ver yillik 100 tl der. otomobildeki mevzuu da ayni degil mi ?
  • ripo kullanıcısına yanıt
    Hepsinin tuzu kuru tabi. Bekara karı boşamak kolay derler. IMF'ye borç bitmiş ama. Sanki o borcu ben alıp kullandım. Sana hiçbir sorumluluk verilmeden doğan çocuğunu bile borçlu yapan bir düzen bu. Bari sorumluluk verin de en azından bu borç benimdir diyebileyim. Neyse daha derine inmeye gerek yok. Türkiye bitik bir ülke. Elbette bu durumdan çıkacaktır ama her kaosta olduğu gibi kurbanlarını aldıktan ve bedelini ödedikten sonra. Vadesi gelmemiş borçlar konusu internetten bulunup okunabilir. Türkiye vadesi gelmemiş borçların vadesi gelince aynen Yunanistan gibi kesin olarak batacak diyorlar. İskambil kağıdından yapılmış bir kule gibi Türk ekonomisi.
  • 600 lira ???? oldu olacak iphone 6 yi getir nokia 3310nu götür kampanyasi yapsinlar daha iyi tutar :D

• Üretmiyorsan tüketmeyeceksin !600 az yetmez!

• Eskiden sadece Askeriyede geçerli idi " SS " kuralı artık sivilde de geçerli oldu ya denecek hiç bir şey yok. durmak yok yola devam.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Üretmiyorsan tüketmeyeceksin
    +1
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.