Şimdi Ara

Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
27.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cronaldo2

43KU7000 tam szie gore ozaman 2016 cıkıslı samsung model iş görür bu forumda 200sayfalık kullanıcı yorumları mevcut

dilersenız 2017 olarak 43MU7000 Bulabılırsınız hepsiburada da falan oluyor

dahili uydu alıcısının kanal gecıslerı berbat falan denılen bir LG 610V VE 650V serisi var dmsartla kullanırsınız uydu alıcısyla sorun olmaz

Cevap için teşekkürler hocam. LG 49UH610N modelini araştırmıştım bir dönem 2000 TL civarına satılmış. Şimdi pek satan yok, olan da pahalı satıyor. Bu model de uydu alıcı yok, bu da kafama yatmıştı ama gördüğüm kadarıyla şimdilik fiyatlar biraz fazla gibi. 2000 TL ye satılan Vestel bile 2500 TL olmuş. Uygun fiyata bir şey yakalarsam ne âlâ yoksa sanırım şimdilik biraz beklemek daha mantıklı :) Bahsettiğiniz Samsung'a bakayım o da iyi gibi duruyor ama bana 49" lazım sanırım o da bütçeyi aşar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 15 Temmuz 2017; 1:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    43den 49a atlayinca ucuyor fiyatlar ama samsungun dedigim Ku7000 serisi seri sonu 2016cikisli baya ucuzladi bu aralar mu7000de yeni serisi oda basarili

Biz tv bakarken ben vestel bakiyordum babam direk bosver bakma almam dedi basarili serileri var begendim Ua9300 gibi ub8300 gibi ama guvenemedim ve babam kalitesizdir dedi lg samsunglara bakdik

• Vestel de F/P durumu iyi ama kalite ve sağlamlık şüpheli. O yüzden ben de Vestel konusunda tedirginim. Bakalım artık şimdilik araştırmaya devam.

Teşekkürler..

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Pi kullanıcısına yanıt
    Panel ne olmalı? Veya hangi marka olmalı, açar mısınız biraz hocam...

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Cesitli sitelerde incelemeler yapiliyor hocam. Forumda da konusunda uzman arkadaslar var. Albani diye bi arkadas vardi hatta. Tavsiye veriyordu. Cizmisler yalniz su an. Tvyi alirken arastirdim o kadar. Şimdiki tvler hakkinda en ufak fikrim yok. Ne zaman bozulur o zaman arastirmalara baslarim artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Vesteli gördükten sonra direkt kapattığım konudur.

Sözlüğe çevirdiniz iyice forumu..

... Konudur ne ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

TV.nin kralı SONY nerde aga ?

the king is dead
  • Türk malını karalamak niye hepsinin bi derdi var sanki lg sony samsung 4 4lük

• Vesteli kötüleyen arkadaşlar 2015-2017 modellerini görmeden atıp tutmaya devam etsinler. Geçtiğimiz sene 2000 liraya 50FA8200 aldım. Şuan pek bulunmuyor. Paneldeki görüntü kalitesi premium. Ne kadar doğru bilmiyorum ama LG'nin panelini de kullandıklarını öğrendim. Vestel'in sadece smart TV yazılımını geliştirmesi lazım. internet tarayıcısı, smart TV yazılımı çok yavaş, yerlerde sürünüyor. Vestel'in görüntü kalitesi çok iyi televizyonları var. En azından bi mağazaya gidip görüntü kalitesine bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Vestel devletten güzel indirim kaptı, diğer markalar bunu yapamadığı için fiyatlar uçuk. İnternet browser ile smart yazılımları ile bi işiniz yoksa ve sizin için sadece görüntü kalitesi önemliyse Vestel'in TV'lerini de bakmadan geçmeyin. Mutfakta da Vestel 32HB5000 kullanıyorum. Televizyon FullHD bile değil HD ama çok kalite görüntü veriyor. A101'lerde satılan Axenn'lerden Hi Level'lerden çok çok iyi görüntü sunabiliyor. Vestel sadece işin yazılımında ve pasif gözlük 3D olayında iyi değil. Umarım onuda düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 15 Temmuz 2017; 9:17:57 >

• Pi kullanıcısına yanıt
    Albani efsaneydi, onun birikimininin onda birine sahip adam yok tv bölümünde, çoğu google search uzmanı

Almadıkları, kullanamadıkları, dokunmadıkları tv leri, kağıt üzerindeki değerlerine göre sıralıyorlar. Ne hz den haberleri var, ne çözünürükten, ne panelden

Yıllar önceki bir tartışmanın ekran görüntüleriyle banlattılar adamı ki millet doğruyu eğriyi öğrenmesin. Zaten şişirdikşeri saçma sapan tv leri satınca, banlatanlar da kayboldu, konuyu devam ettirecek derinlikleri de yoktu

Şunu al, bunu aldan öte tavsiye vermiyorlardı

Şunu al, çok iyi, neden? Cevap yok, çünkü bilgi yok

• Oturdugunuz yerden tv almayin. Herkesin beklentisi farkli.

Zaten ulkemizde bi samsung ve lg furyasi almis gidiyor.

Hele samsung ku7000 serisini televizyon diye tavsiye ediyorlar... 55 inc olani 2000 lira edecek televizyonu samsung diye 3500 e aliyor millet.

Araştırın bi zahmet. Hz nedir, gercek panel frekansi nedir, va-ips nedir, motion nedir.. Bunlari biraz okuyun, sonra gidip magazalarda inceleyin. Ozaman neden samsung 55ku7000 2000 lira eder dedigimi anlarsiniz.

Vestele de bi parantez acayim, smart olayini kullanmayacaksaniz ve hareketli sahne benlentiniz yuksek degilse gidin vestel alin. Goruntuleri gayet net ve canlidir. Panel ve tuner disinda tvnin her aksamini (anakart dahil) kendisi uretiyor. Kullandigi paneller de samsung veya lg uretimi olup 3500 liraya satilan ku7000 panelleri ile esdeger. Hem gercekten yerli tv uretmeye cabalayan vestele fayda saglamis olursunuz hem de daha az para vermis olursunuz. Smart ve hareketli sahne onemli derseniz butceyi zorlayip baska tv lere yonelirsiniz.

Lutfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 15 Temmuz 2017; 13:40:16 >

• Philips 43pus6401 öneririm. Yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Hiç bir sıkıntı çıkartmadı şuana kadar. Philips güncelleme konusunda gayet ilgili en son güncelleme 2 gün önce çıktı hemen yükledim. İyileştirme ve stabilize güncellemeleri oluyor genelde ve hepsi etkili güncellemeler. Sesi gayet iyi ve tok. Görüntü konusunda ise bu tvler arasında en iyi görüntüyü veren tv bence. Renk doygunluğu ve netliği çok iyi :) Eee tabi bir de ambilight var müzik falan dinlerken müziğin ritmine göre yanıp sönünce ufak bir discoya dönüşüyor oda :D

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Forumda belli basli yer etmis kisiler vardır. O da bunlardan biriydi aynen. Ama gelse gelirdi geri. Demek ki cok kizdirdilar adami

• Konuda tv lerin hiçbir ayrıntısı özelliğine değinilmemiş fiyatlarına bakılmış kendi sitesinde yazanları biraz daha basite indirgeyerek buraya aktarmışlar mesela lg direct led olduğunu belirtilip artılarından bahsedilebilirdi yada rgbw aydınlatma olduğundan bu aydınlatmanın artılarından eksilerinden bahsedilebilirdi yada ips panelin va panele göre artıları eksikleri anlatılabilirdi yine aynı zamanda oyuncular için input lag değerleri yazılabilirdi 8bit +frc olmasını frc sistemin nasıl çalıştığı işe yarayıp yaramadığı kısmına değinilebilirdi..samsunga gelince edge ledin ne tarz bi aydınlatma olduğu eksileri va panel olması sebebiyle ips panele göre daha parlak ve yüksek kontrastlı görüntü verebileceğini ama direct led olmaması sebebiyle lg kadar iyi aydınlatma performansı olmayacağı yazılabilirdi neyse fazlada uzatmaya gerek yok yoksa sayfalarca yazılır bu konu hakkında sırf konu açmak için açılmış bir konu :)
    hocam niye banlandığına dair en ufak fikrim bile yok ama albaniyi yıllardır takip ederim bazı konularda çok doğru şeyler söylesede bazı konularda söyledikleri günümüzün gerisinde kalıyordu yani her yazdığını doğru diye düşünmeyin :)
  • Benim tavsiyem "akilli" ibaresi olan TV lerden uzak durun. icinde istediginiz hicbir uygulamayi bulamaycaginiz, 2 yila guncelleme almayacak cihazlara fazladn para odemenin hicbir manasi yok. cok lazim ise o fiyat farkina canavar gibi android/windows stick bulabilirsiniz kesinlikle. hem donanim yetenekleri olarak kat kat daha ustun bir cihaz olur, hem guncelleme konusunda daha az sorun olur, hem de yetersiz kaldigi noktada yenisini alip takarsiniz HDMI a olur biter. Ben nerdeyse 2 yildir boyle bir cihazi 7/24 calistiriyorum. gerektiginde uzaktan baglanip yapacaklarimi yapiyorum, gerektiginde acip film izliyorum, internete giriyorum. TV lerin "Akilsiz" ozelligi ile surunmenin manasi yok.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Siyah ve kuro takıntısını diyorsunuz :/ her söylediği doğru anlamında değil de, sözlerinin altı doluydu. Uzun uzun yazardı üşenmeden

o konuda haklısınız neden banlandı bilginiz varmı?
  • 2000bine kadar 42inch f/p tavsiyesi ne olabilir arkadaşlar ? 4K 3D felan olmasın full HD olsun yeter 😊

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.