Şimdi Ara

Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
27.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1393

düşmanıma bile vestel aldırmam, yazık günah.

Vestel kullanıyorum çok memnunum. 55CA9550
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Konuyu çok iyi açıklamışsınız, benim de 43 inch tv alma niyetim vardı Philips 43pus6501 aldım. Bir tane de odama almak istiyorum, onu da lg uj630v veya Samsung 43mu7000 ya da Sony 43xe7005 arasında gidip geliyorum. Görüntü kalitesi ve akıcılık benim için çok önemli eğer olsaydı 49xe9005 alırdım ama yok. Philipsten memnunum ama karanlık sahne ve gece film izleme ortamında ekranın sağındaki bir bölgede sızma var o gözüme takılıyor. Samsung va panel olduğu için onu alırsam onda ışık sızması olmayacağının garantisi Yok değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    ışık sızması olmasın diyorsanız direct led olan uj630v modeline bakın derim ama oda ips olduğu için siyah başarısı çok iyi olmayacaktır
    Aslında benim pus6501 de direct led. Ama sızma biraz var.
    Mu7000 alırsam motion ayarını max ta tutsam bile hareketli sahnelerde takılma olur mu diye de endişem var.
    Aslında şu modelleri karanlık bir ortamda rahatça test etmemize izin verseler ne iyi olurdu...

hocam philipsler sorunlu 6000 serisinde sızma banding ne ararsan var işletim sistemi ağır takılmalar vs.. herkes teknik özellikleri kağıt üzerinde iyi diye kapış kapış aldı ama sonrasında başladılar forumda şurası şöyle burası böyle diye..yani sizdeki tv de sızma var diye lg yada samsungtada olacak diye düşünmeyin :) birde uj630v ile philips pus7002 de aynı videoları oynattım uj630v daha akıcıydı birde bu hareketli sahnelere çok takıyorsanız kesinlikle 100hz alın 50hz de hep bi eksiklik hissedeceksiniz akıcılıkta psikolojik birazda o gerçi :)
    100 hz olsun diye düşününce 49 lara yönelmem gerek. O zaman gerçek 100 hz paneli olan tvler Philips 49pus750 ve, lg 49sj800v . Bir de İstanbul bilişim de 49mu9000 49qled gibi modeller var ama oradan hiç alışveriş yapmadım yeri nerde hiç bilmem. Philips veya lg yi araştırıp onlara yönelmek benim gibi aşırı mükemmelliyetçiler için daha doğru...

hocam bence philipsten uzak durun ama yinede siz bilirsiniz :)
  • Sayın editör:

Şimdi; hepsiburada'nın reklamını yapıyorsunuz. Başlığada "Rehber" diyorsunuz. Bu yaklaşımınızı en kibar tabirle etik bulmuyorum.

Konuya hakim biri yüzeysel içeriği görünce zaten rehber olmadığını anlar. En azından "2500 TL civarı akıllı Tv'ler" gibi (içlerinde iyi modellerde var) genel bir başlık daha uygun olurdu.

Bu fiyata alınabilir ( hepsiburada'da olmayan ) nice iyi akıllı Tv'ler varken insanları yanlış yönlendirdiğinizde içiniz rahat olabilir. Ancak reklam için rehber ve tavsiye kelimelerini kullandığınızda yalancı durumuna düşüyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi? Hepsiburada'nın katkılarıyla akıllı Tv incelemeleri deseniz ne kaybederdiniz? Akıllı Tv alacaklar konuyu yine açar bakardı.

• Vestele on yargili bakmayın smart kısmı zayıf kalsa da görüntü kalitesinin diğer markalardan farkı yok... Telefonu kumanda yapan yazılımı güzel...

• LG 49UB830V almayın da ne alırsanız alın. isterseniz sunny alın. ben böyle salak bi cihaz görmedim. alan herkes şikayetçi, tüketici heyetine gitmeyen yok. (ben dahil) smart televizyon güya ama Nokia 3310 kadar işlevsel değil. internet tarayıcısı 10 dk da sayfayı yüklüyor. 18 sene önceki ilk bilgisayarım bile daha hızlı sayfa yüklüyordu. banding o kadar fazla ki ne zmana maç izlesem Lg ye ana avrat sövüyorum.

• Arkadaşlar 2 hafta önce Samsung 55KU7000 aldım gg den. Bana 3050 tl ye geldi. Televizyon parasının hakkını veriyor sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de tv alacağım LG 49uj630v benim endişem elektrik akımının oldukça pahalı sayılabilecek fiyata aldığımız bu tv'lere vereceği zarar... Akım koruma prizleri işe yarıyor mu önerebileceğiniz kaliteli bir ürün var mı.. yoksa UPS mi almalıyım, ups ler de çok ısınıyor ve ses çıkarıyor diye şikayetler var... Bu konuda önerileriniz tavsiyeleriniz var mı...bir şeyler yapmak şart,garanti kapsamının dışında tutuyorlar çünkü bu tarz hasarları.
    Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da TV hakkında da yorumunuz varsa onları da alabilirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ideaidea -- 18 Temmuz 2017; 9:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

yılda 250-350 liraya tv kiralamak ister misiniz ? yapılan iş bu. 10 yıl bile dayanmıyor. var mı mesela 10 yıl önceki lcd tv sini hala kullanan? veya hala çalışır durumda olan? optimum ürünü alın arkadaş. bizim iphone7 yada 3500-4000 bin liralık tv alma lüksümüz yok. 2500 bile çok. 1000 lira civarında çokça cihaz var.

Vallahi dostum , benim de çalışır vaziyette emektar Toshiba 52ZF355 var o günlerin efsane paneliydi bu.
    Şimdikilerin çoğunu bile şu an cebinden çıkartır.
    Zamanında bir Albani usta vardı buralarda , Onun tavsiyeleri ile alınmıştı bu panel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver3

quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

yılda 250-350 liraya tv kiralamak ister misiniz ? yapılan iş bu. 10 yıl bile dayanmıyor. var mı mesela 10 yıl önceki lcd tv sini hala kullanan? veya hala çalışır durumda olan? optimum ürünü alın arkadaş. bizim iphone7 yada 3500-4000 bin liralık tv alma lüksümüz yok. 2500 bile çok. 1000 lira civarında çokça cihaz var.

Vallahi dostum , benim de çalışır vaziyette emektar Toshiba 52ZF355 var o günlerin efsane paneliydi bu.
    Şimdikilerin çoğunu bile şu an cebinden çıkartır.
    Zamanında bir Albani usta vardı buralarda , Onun tavsiyeleri ile alınmıştı bu panel.

çalışıyorsa ne mutlu. diyelim 2500 verdik aldık 10 yıl çalıştı, ne oldu bu durumda yılda 250 ye tv kiralamış olduk. ama bir uydu platformuna yılda 100-150 lira vermek zorumuza gidebiliyor o şekilde cebimizden sanki boşa para gidiyormuş gibi hissediyoruz gidip kaçak izliyoruz, halbuki herşey için geçerli bu. birde 4000-5000 veren var, kazancımızla doğru orantısız bir şekilde böyle harcama yapma lüksümüz yok bunu anlatmaya çalışıyorum. 1500 liralara axen gibi çok iyi tv ler var. smartsız vs siz. ama panelleri güzel olan modeller var. hiç değilse çok para gitmiyor.

• Vesteli kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar kanal geçişleri öyle yavaş ki bıktırıyor artık kanal değiştirmek istemiyorsun. Birde ses açma kısma işareti öyle kocaman ki ekranı kaplıyor birde hiç opaklık yok simsiyah arkada bişi gözükmüyor.

Kardeşim lg aldık ses açma işareti çok küçük ve opak arkası görünüyor ekrandaki görüntüye engel olmuyor. Vestel 49UB9300 3D modeli

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Ben de tv'de "akıllı" ibaresinin saçma olduğunu düşünenlerdenim. En akıllı tv, hdmi girişine pc takılmış tv'dir bana göre.
    Fakat gel gelelim smart olmmayan 2500 tl altında 4k en az 49'' bir tv bulamadım. Var mı tavsiyeniz?
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın ama ya sizin beklentileriniz çok düşük yada gerçekten güzel bi tv görmediniz :) 1500tl satılan axen tv nin görüntü kalitesi motion performansı benim için berbat mesela o tv yi alacağıma hiç tv almam yada bütçem daha iyisini almaya uygun değilse gider 2.el 2-3 yıl öncesinin iyi modellerini alırım bazıları için tv izlemek sadece ekrana görüntü gelsin ne olduğunu görelimde gerisi önemli değil mantalitesinde ama bu durum herkeste aynı değil..
  • ideaidea İ kullanıcısına yanıt
    hocam bende araştırmıştım bu konuyu en mantıklısının on line ups veya kaliteli regülatör olduğu sonucuna vardım akım koruma prizlerininde pek bi işe yaramadığını öğrendim o sırada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam bende araştırmıştım bu konuyu en mantıklısının on line ups veya kaliteli regülatör olduğu sonucuna vardım akım koruma prizlerininde pek bi işe yaramadığını öğrendim o sırada :)

Cevabınız için teşekkür ederim,
    prizler bana da bir işe yaramaz gibi geldi...
    tv'nin ihtiyacını karşılayacak, çok ses çıkarmayan ve ısınmayan, uygun fiyatlı bir ups veya regülatör tavsiyeniz var mı?
    az önce tv mi sipariş ettim, bu işi de bir an önce halletmem gerekiyor..
    online olanlarının fiyatı da oldukça yüksek... standart ups iş görmez mi, ne dersiniz
    Bir de kaç gücünde almalıyım bu cihazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ideaidea -- 18 Temmuz 2017; 14:20:46 >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    A49 8752 5s arçelik tv tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.