|
Akışmetreyi İptal Etmek? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
98 1.8t passatım var. çekişte sorun vardı. çekmiyordu araç. usta hava akışmetre de sorun var dedi. iptal etti. araç düzeldi. sıkıntı çıkarmaz ama uzun vadede turboya zararı olur taktır dedi. yakın zamanda parçayı temin edip taktıracağım. -
kolay gelsin arkadaşlar 1 haftadır bi sorunumuz var kimse çare bulamadı araçımız w211 e240 benzın/lpg araçta ilk çaliştirma benzindeyken alıp verme sarsıntı devirde düzensizlik oluşuyor lpgye geçinçe sorun ortadan kalkıyor bugün hava akışmetrenin söketini çıkarınca araç tek marşta çalışmaya başladı fişi tekrar taktım sorun devam etti fişi çıkarınça sorun ortadan kalkıyor orjınal hava akışmetre aldım taktım sorun yıne aynı çözümü nedir acaba yardımcı olurmusunuz ? -
Diğer sensörlerde sorun olabilir. Maf sensörünü çektiğinizde diğer sensörlerde devre dışı kalacağını düşünüyorum. Araç beyindeki programlanmış yakıt haritasına göre çalışmaya başlıyor. Map sensörünü de degistirebilirsiniz. Başka sensör varsa onlara da bir bakin. En güzeli arıza tespit cihaziyla hata kodu var mı veya sensör değerlerini kontrol etmek kesin çözüm olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar akış metrenin fişini çektiğiniz zaman EGR valfi ve oksijen sensörü devre dışı kalır bilginiz olsun akış metreyi değiştiğinizde sorun çözülmüyor olabilir yani sıfıra geçmekte aldınız sorun aynı devam ediyorsa sorun akış metreden Siz sadece akış metninin fişini çekerek diğer sensörleri de devre dışı bırakmış oluyorsunuz tüm Her şey arabada takılıyken araç cihazla bakıldığında hangi arızayı yakıyor Onu kontrol etmek lazım bu konuda aşırı bilgili zannetmeyin ama çok uğraştığım için hala çözemedim durumlar da var ama akış metninin fişini çekmek EGR valfi ve oksijen sensörünü opellerde devre dışı bırakır diğer araçlarda da aynı olabilir hgreniz bozuksa ya da oksijen sensörünüz bozuksa akış metreyi çektiğiniz için o da devredışı kaldığı için sorun düzeliyor gibi görünebilir Ha o şekilde kullanılmaz mı kullanılır Onda da problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akışına bırak
-
Yanlışınız var hocam siz akışmetreyi değiştirmeyecek kadar zenginsiniz :D çıkmasını alırken tabiki test edip çalışmazsa iade edebileceğiniz şekilde alacaksınız.
fakat muadil veya sıfırını da almayacak kadar zengin olmayın. Yani demem o ki Benim aracım 2010 model kyron benim aracın parçası zor ve pahalı olmasına rağmen akışmetresi 1300 tl
Sizin vereceğiniz 500 600 tl için 1 2 sene sonra emme manifoldunu boğaz kelebeğini veya egzoz sistemini katalizörü kaybedebilirsiniz. Uygun yakıt karışımı için önemli bir parça, yanlış karışım motorda egzoz sisteminde çok fazla kurum yapıp tıkayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X