Akit palavrada ve yağcılıkta zirve yaptı
-
-
Aaa bu hala varmı yahuu..
-
Yadaşsan yargi kör sagir Yalan söylemek suç degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziyan olmasın.
tekrar geri döksünler.
Günah.
Bulan var bulamayan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakanın biride direk kullanılabilir şekilde çıkıyor diyordu. Depolara sığmıyorsa doblosunu kapan aklar gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Temmuz 2024; 16:49:20 > -
Boş bir konu açıkçası.
Yeni akit'i beğenmiyorsan okumazsın takip etmezsin olur biter. ( Ben öyle yapıyorum şahsen. )
Ama konudaki haber şuymuş bakınca Çakıllı-1 Üretim İstasyonu Ham Petrol Depolama Projesi yapılıyor. Ham petrolü depolamak için.
Bunlarda çarpıcı başlık atacaklar diye petrol o kadar çok ki yeni depolama tesisi yapılıyor diyorlar olay bu. Konu içinde yalan yok sonuç olarak 1 tane depolama tesisi var ve yetmeyince 1 tane daha yapılıyor olay bu...
Haberin ana kaynağı şu site. Onlar sadece çarpıcı başlık atmışlar.
enerji günlüğüBatman Beşiri’de petrol üretilip depolanacakhttps://www.enerjigunlugu.net/tpao-batmanda-petrol-depolayacak-59534h.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Temmuz 2024; 16:56:53 >
-
aynen çok masumlarmış günahını almışız sağol özkan
-
Günah olan ne burada ?
Ülke için sevindirici bir haberi abartarak manşet yapılmasından siz neden rahatsız oluyorsunuz onu çözemedim ! Beğenmiyorsan okumazsın olur biter. Muhalifsin diye ülkeye muhalif olman gerekmiyor. Aynısı zamanında TOGG içinde yapılıyordu yapmayın şunu işte. Her iyi gelişmeye kötü alternatif üretmeye çalışmayın.
Petrol çıktı mı çıktı orada. Akit bunu abarttarak anlatır. Muhalif bir gazetede batırmaya çalışır bizim ülkede ortası yok mudur bunun ?
Not: Bu tarz petrol bulundu ülkeye şu kazandırıldı flan haberini Sözcü flan yapmazda hadi yapsa diyelim onlardada atılacak başlık AKP vizyonsuzluğu depolama tesisini ufak yapıp petrol çıkartıyorlar sonra yeni tesis açmak zorunda kalıyorlar olabilirdi. Akite gelince o kadar çok petrol çıkıyor ki koyacak yer bulamıyoruz oluyor. O yüzden her zaman söylediğim gibi her şeyin aşırısı zarar FAZLASI KÖTÜ...
-
Ben senin neyi savunduğunu neyi eleştirdiğini anlamadım aynı mesaj içinde 23 kere fikir değiştirmişsin.
-
Körlemesine bir şeyi savunmam veya eleştirmem gerekmiyor. Ülkede Özgürlük var gazeteyi beğenmiyorsan okumazsın diyorum.
Bu başlığa bakıp Günah veya Yalan palavra gibi laflar olmuyor. Bu konuya uymuyor bu kadar basit.
-
petrol çıkıyor ama petrol fiyatları düşmüyor. araba yapılıyor ama araba fiyatları düşmüyor. akp ve saçmalıklar silsilesi..
-
benim motora bir 6 litre koy be akİT.
-
Hayatları yalan. Petrol 70 senedir çıkıyor hiçbir zaman yeterli üretim olmadı. O kadar petrol bizde yok.
-
bunlar irancı
-
Seçim yaklaştıkça çok daha artacak bu tarz palavra haberimsi içerikler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
95 m3 lük tank yapılacak diyor haberde.. bu kadar cahil olunmaz. 95 m3 nedir ya, ufacık birsey. benim eski çalıştıgım yerde bile ufak tanklar vardı her biri 40bin m3 lük.
95 metre küp ile hicbiryere sıgmayan petrolü depolayacak. damacana getireydim yardıma geleydim bari...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aynen çok masumlarmış günahını almışız sağol özkan |
benim motora bir 6 litre koy be akİT. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X