Şimdi Ara

📡 AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler 📡 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
11.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hat değerlrin ne ise o kadara kadar hız verilir. Eğer size hizmet sundukları hat kötü ise hiç bir firma bişi yapamaz. Telekomun saha dolabı getirmesini beklemekten başka bişi yapılamaz yani.. Diğelimki Size sunulan hattan 7-8Mbit anca hız sunabiliyorlar. fixnet den Hürnet den 16Mbit hız bekleyemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

Benimde ay sonu sözleşmem bitiyor dsmartnet ile. Fixnet.com.tr'de 16 mbit diyor 16 mbite kadar demiyor...Hürnet'te ise 16 mbit'e kadar diyor. Şimdi burada kelime oyunu mu var acaba ? Fixnet taahütsüz 129 TL aylık..Hürnet 89 TL. Fark var aralarında ancak dediğim gibi 16 mbite kadar demek hız nasıl denk gelirse mi ? Yoksa sabit 16 mbit mi ?

hocam hürnet adsl üzerinde hızı veriyıor ben 16 mbit kullandım 4 ay fiyatı 89 tl 12 ay tahaütlüdür akk olmayan pakettir fixnet ise 129 tl olan hem tahaütsüz hemde vdsl üzerinden veriyor vdsl de 2 mbit adsl 1 mbit upload hızı var upload için 40 tl fazla vermeye gerek yok iki firmada türk telekom altyapısını kullanıyor

Teşekkürler, Dediğiniz gibi Hürnet daha avantajlı. 02.02.2016 doluyor sözleşmem. Ne zaman başvuru yapmam gerekiyor. Kafama takılan konu şu, 03.02.2016 da dsmartta iptal edip Hürnet'e geçsem Dsmart yeni hesap dönemine geçiyor diye benden aylık ücret talep etmesin :) Ne zaman başvuru yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Hat değerlrin ne ise o kadara kadar hız verilir. Eğer size hizmet sundukları hat kötü ise hiç bir firma bişi yapamaz. Telekomun saha dolabı getirmesini beklemekten başka bişi yapılamaz yani.. Diğelimki Size sunulan hattan 7-8Mbit anca hız sunabiliyorlar. fixnet den Hürnet den 16Mbit hız bekleyemezsiniz.

Hat değerlerini kontrol ettiler 15 mbit hız alabileceğimi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Hurnet baglantmasi ne kadar suruyor aktif olma sureci vs.

hocam ben taşıma ile 2 günde geçtim 5 dk kesinti yaşadım ama sıfırdan geçiş yapacaksan mail ile evrak gönderiyorlar onu imzalayıp gönderiyorsun 3-4 gn sürebilir

Taşıma işlemnde bağlantı ücreti ödeniyormu?

48,00 TL bağlantı ücreti, ayda 4,00 TL taksitle 12 ay boyunca HürNet faturasına ayrıca yansıtılacaktır.

şekllinde bir ibare var. ama Hizmet taşıyanlara da kapsıyormu bilemedim..

normalde alınmaması lazım ama alıyorlar hocam

• Güncellendi
  • Hurnet goknet gibi Sağlayıcılar firmalar nasıl guvenilirmi ttnet alt yapısı üzerinden verdiği için ttnet hızı düşürme sorunu varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Hürnet,Göknet güvenilir midir ? Sonuçta 12 ay kullanım sözü var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi
  • Eline sağlık tahadütüm bittiği ayda denk geldi bu konu,
    Şimdi göknet,hürnet ve doruk net arasında kaldım
    Hürnet 8mbit yalın 79 tl ama yalın için +10 tl yazıyor detaylarda 89 TL ediyor .
    Göknet araştırdım güven sıkıntısı var
    Doruk net ise,hürnetten 10 tl daha fazla vererek 16mbit hız alınabiliyor.

Doruknet ve Hürnet arasında hangisini seçmemi önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Eline sağlık tahadütüm bittiği ayda denk geldi bu konu,
    Hürnet 8mbit yalın 79 tl ama yalın için +10 tl yazıyor detaylarda 89 TL ediyor .

hocam göknet alma adamlar çakal doruknet kurumsal dışında vermiyor hürnet alabilirsin ben şuan hürnet kullanıyorum hürnet almadan önce dorukneti aradım bireysel veremiyoruz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

hürnetteki tarifeler baya iyi gorunuyor. Bu iss yi kullanan var mı nedir durumu sağlam mı sıkıntılı mı bu firma acaba?

Hocam şimdi başvuru yaptım sureci aktarırım bu arada sözleşmeleri MAİL é gönderiyorlar. İmzalayıp kargoya vercekmişim.

Son durum nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 27 Ocak 2016; 19:07:32 >
  • quote:

quote:

hürnetteki tarifeler baya iyi gorunuyor. Bu iss yi kullanan var mı nedir durumu sağlam mı sıkıntılı mı bu firma acaba?

ben kullanıyorum 32 mbit gayet iyi 1 kez sıkıntı yaşadım çok yardımcı oldular özge hanım var sıkıntı olursa gayet ilgili

Ttnetten mi geçiş yaptınız hocam ayrıca internetin bağlanması kaç gün sürdü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

quote:

ben kullanıyorum 32 mbit gayet iyi 1 kez sıkıntı yaşadım çok yardımcı oldular özge hanım var sıkıntı olursa gayet ilgili

Ttnetten mi geçiş yaptınız hocam ayrıca internetin bağlanması kaç gün sürdü?

himnet ten geçiş yaptım hocam 2 gün sürdü taşıma ile geçtim 5 dk net kesildi o kadar

• Benim dsmart kontratım 02.02.2016 da bitiyor.Şöyle bir yol izlesem nasıl olur ? Telekom'a gidip Sabit hattımı iptal ettireceğim. 28 tl ödüyorum telefon bağlı bile değil... Bugün Hürnet 16 mbit AKK'sız Yalın ADSL'e başvursam... Bu süre zarfında Dsmart + internet kullandığım için 02.02.2016 tarihinde Dsmart reciver'ı iade etsem sıkıntı olmaz heralde..Sonuçta Hürnet'e Yalın ADSL için başvuruyorum sabit hat ile bir işim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Eline sağlık tahadütüm bittiği ayda denk geldi bu konu,

hocam göknet alma adamlar çakal doruknet kurumsal dışında vermiyor hürnet alabilirsin ben şuan hürnet kullanıyorum hürnet almadan önce dorukneti aradım bireysel veremiyoruz dedi

Şimdi ttnet'i iptal ettirip hürnet'e geçiş yapacağım büyük ihtimal.
    Siz kaç tl veriyorsnz hangi paketi kullanıyorsunuz, memnunmusunuz ,oyunlarda ping sorunu oluyormu, süpriz faturalar geliyormu, 8mbit akksız yalın 89 tl'yemi geliyor hesapladığım gibi?

• Benim tavsiyem köklü firmalar tercih etmenizdir. Hürnet, Göknet ve Binet çok yeni ve bazıları taahhütlü veriyor. İlk kez hizmet alacaklar kesinlikle taahhüt vermesin. Bilinen diğer firmaları seçin.
  • Hurrnet 16mb akk siz paketi 3 aydir kullaniyorum
    Eve gelen 14 mb hiz sıkıntı yok.
    Fatura 108.99 tl. Yalin paket. Telefon hatti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de başvurumu yaptım bugün sözleşmeyi vermişler kargoya..Pazartesi işlemleri tamamlarım. Zaten 02.02.2016 tarihinde kontratım doluyor. Tam denk gelecek.
  • blue_boy31 B kullanıcısına yanıt
    HOCAM NORMALDE ÖDEDİĞİN TUTAR 103.99 TL OLMASI LAZIM NEDEN FAZLA ÖDÜYORSUN
  • Hurneti aradim 5 dk bekledim acan olmadi.

Varmi onerdiginiz baska firma ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.