Şimdi Ara

📡 AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler 📡 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
11.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir eleme yöntemi fiber var mı oturduğunuz bölgede
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Yok ama ttnet hipernet olarak 50 mbit verebiliyor. Net 48 aliyorum. Hattim 72 ye kadar destekliyor.

Varmi onerebileceginiz firma ?
  • ben hatay dayım yalın ücreti 7-8 yer için 10 tlmiş onun dışındaki yerlerde 15 tl.
    internet 89.99
    yalın 15
    bağlantı 4 =108,99 yapıyo. memnunum şimdilik.
    bağlatırken sorun olmuştu. 3 hafta sürdü. ama kesilme felan olmadı hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_boy31 -- 31 Ocak 2016; 12:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_boy31

ben hatay dayım yalın ücreti 7-8 yer için 10 tlmiş onun dışındaki yerlerde 15 tl.
    internet 89.99
    yalın 15
    bağlantı 4 =108,99 yapıyo. memnunum şimdilik.
    bağlatırken sorun olmuştu. 3 hafta sürdü. ama kesilme felan olmadı hiç.
    teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

teşekkürler hocam.

Alıntıları Göster
    hürnetin albenisi kalmadı artık faiş fiyatta zam yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

hürnetin albenisi kalmadı artık faiş fiyatta zam yaptılar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bizim bölgeye VDSL2 hizmeti vermeye başlamışlar. Dün sözleşme yaptım hürnet ile 104 TL 16 mbit adil kotasız yalın adsl için. VDSL2 yi tercih etmeli miyim yoksa ADSL 16 mbit mi kalsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

Arkadaşlar bizim bölgeye VDSL2 hizmeti vermeye başlamışlar. Dün sözleşme yaptım hürnet ile 104 TL 16 mbit adil kotasız yalın adsl için. VDSL2 yi tercih etmeli miyim yoksa ADSL 16 mbit mi kalsın ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar FixNet'e geçişim 1 günde sağlandı. Hürnet VDSL2 Var dedi bölgenizde neredeyse olmayan bir şeyi satacaklardı bana. İptal ettim. FixNet'e geçtim. Kotasız Net'i özlemişim :) 1.5 mbit ile sınırsızca sömürdüm ne varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

Arkadaşlar FixNet'e geçişim 1 günde sağlandı. Hürnet VDSL2 Var dedi bölgenizde neredeyse olmayan bir şeyi satacaklardı bana. İptal ettim. FixNet'e geçtim. Kotasız Net'i özlemişim :) 1.5 mbit ile sınırsızca sömürdüm ne varsa :)

Alıntıları Göster
    izmir / balçova /onur mahallesinde ttnetten başka hizmet veren yer yok deli olup en sonunda ttneti kapatıcam başlayacam netine en sonunda deli olmamak elde değil lan hd video bile izlenmiyor 3mbps ile rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fys

izmir / balçova /onur mahallesinde ttnetten başka hizmet veren yer yok deli olup en sonunda ttneti kapatıcam başlayacam netine en sonunda deli olmamak elde değil lan hd video bile izlenmiyor 3mbps ile rezalet

şunu araştır

https://forum.donanimhaber.com/m_119837099/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: Fys

şunu araştır

https://forum.donanimhaber.com/m_119837099/tm.htm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Göknet fiyatları çok cazip yokmu hiç kullanan 35mbps limitsiz akksiz 90 TL bunlar çıldırmış olmalı galiba :D
    Edit : Müşteri hizmetlerini aradım ve 7 il de hizmet veriyolarmış Bursa gibi Büyükşehire hizmetleri yokmuş ne alaka ise heryer türktelekom altyapısı sanki kendi altyapısını döşemiş sölediği bölgelere
    81 ilden 7si yararlanabilir bölgenizde varsa kaçırılmıycak fiyatları var ama nasıldır bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 3 Eylül 2016; 2:08:06 >

• logat kullanıcısına yanıt
    Aynen. O kadar cazip ki insan killaniyor biraz.

50 ve 100'un de akksiz versiyonu olsaymis keske.

Yani sorun yasamayacagimi bilsem bir yil kalan ttnet aboneligimi sonlandiracagim. O derece.
  • Cakal derken? Biraz acar misiniz?
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Bursada olsaydı tahahutsuz 16mb 50gb akn 62 tl yi alıcaktım denemelik sorun çıkarmazsa 35 akksize geçirçektim
    Ankarada oturanlar deneyebilir dediğim taktiği :D Şikayet varı falan çok takmıyorum her firmanın bir ton şikayeti var dikkate alırsak hiçbiri beşpara etmiyor ozmn :D
    fixet gece 2 de mesai saatleri dışındamıs açmadılar göknet açtı 7/24 müşteri hizmetleri çalışıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 3 Eylül 2016; 15:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: logat

Bursada olsaydı tahahutsuz 16mb 50gb akn 62 tl yi alıcaktım denemelik sorun çıkarmazsa 35 akksize geçirçektim
    Ankarada oturanlar deneyebilir dediğim taktiği :D Şikayet varı falan çok takmıyorum her firmanın bir ton şikayeti var dikkate alırsak hiçbiri beşpara etmiyor ozmn :D
    fixet gece 2 de mesai saatleri dışındamıs açmadılar göknet açtı 7/24 müşteri hizmetleri çalışıyor galiba
    görmeyenler şu konuyu okuyabilirler:
    https://forum.donanimhaber.com/m_119869866/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Damage

görmeyenler şu konuyu okuyabilirler:
    https://forum.donanimhaber.com/m_119869866/tm.htm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır AKK kotası olmayan (Gerçek limitsiz) 8mbs TT adsl kullanıcıyım , dün TT web sitesinden evimin bulunduğu adrese VDSL hizmeti verildiğini gördüm.Açtım TT dan da konfirme ettim 50 mbs'ye kadar vdls hizmeti almam mümkünmüş.Bir tek aprtmanın girişindeki anakstreye port açtırıp eve kadar yeni bir bakır kablo çektirmemi tavsiye ettiler.

Sorum şu : Gerek Netflix gerekse de torrent üzerinden indirdiğimiz dizileri vb bolca seyrediyoruz.Dolayısı ile 50mbs lik paketin 200gb lık akk dan sonra hızda düşme olmasın diye gerçek limitisiz bir paket almak istedim ama TT da yeni abone alışı kapatılmış eldeki en iyi paketleride bu 50 mbs limitisiz (200 gb dan sonra hızı düşen) olanı tahüt ile ayda 89-90 tl bir şey geliyor.

Nette biraz araştırma yaptım diğer servis sağlayıcılarda vdsl gerçek limitisiz olanlar mevcut ama bu firmaların hiç bir ile çalışmadım daha önce o yüzden bu başlığı açmayı uygun gördüm sorum da şu : Benim isteklerime cevap veren hangi firmanın hangi paketini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır AKK kotası olmayan (Gerçek limitsiz) 8mbs TT adsl kullanıcıyım , dün TT web sitesinden evimin bulunduğu adrese VDSL hizmeti verildiğini gördüm.Açtım TT dan da konfirme ettim 50 mbs'ye kadar vdls hizmeti almam mümkünmüş.Bir tek aprtmanın girişindeki anakstreye port açtırıp eve kadar yeni bir bakır kablo çektirmemi tavsiye ettiler.

Sorum şu : Gerek Netflix gerekse de torrent üzerinden indirdiğimiz dizileri vb bolca seyrediyoruz.Dolayısı ile 50mbs lik paketin 200gb lık akk dan sonra hızda düşme olmasın diye gerçek limitisiz bir paket almak istedim ama TT da yeni abone alışı kapatılmış eldeki en iyi paketleride bu 50 mbs limitisiz (200 gb dan sonra hızı düşen) olanı tahüt ile ayda 89-90 tl bir şey geliyor.

Nette biraz araştırma yaptım diğer servis sağlayıcılarda vdsl gerçek limitisiz olanlar mevcut ama bu firmaların hiç bir ile çalışmadım daha önce o yüzden bu başlığı açmayı uygun gördüm sorum da şu : Benim isteklerime cevap veren hangi firmanın hangi paketini tavsiye edersiniz?

Ben geçenlerde turk telekomdan fixnet full limitsiz 32 mbit vdsl pakete geçtim. işlemlerim 2 gun surdu ve 2.gun sonunda internetim sadece 1-2 saatlik bir kesinti sonrası fixnete tasınmıs oldu. eger taahhudunuz yoksa fixnete başvuru yapın ve 2 gun içinde full limitsiz internet keyfini yasamaya başlayın. bende ilk kez Telekom dışında bir servis sağlayıcı kullanıyorum ve suan cok memunum bahsedilen bir cok sorunu ben hiç yasamadan geçtim fixnete.
    https://forum.donanimhaber.com/m_120610591//tm.htm#120617701
    bu konuyu açtım geçişten sonra ve geçiş surecinide anlattım size referans olabilir.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar akksız vodafonenet hizmetini mi kullanıyorsunuz acaba? Bir iki ay sonra superonline taaahütüm bitecek(50 mb 150 gb akk ve tvplus) arada kaldım 25 mb fiber sınırsız +tvplus 110 tl dedi mu ama vodafonenette adresten sorgulama yaptığımda ise 83 mb veriyor maks hız.

Ps4 var multiplayer oyun oynuyorum ve indiriyorun, himedia media box ve netflix var oranlardan film izleyip, indiriyorum ve bluray temini yapıyorum malum yollardan :) sizce hangisi ile devam edeyim?
    Akksız bir paket lazım bana, konu dışına çıkmış olabilirim kusura bakmayın
  • Bu paketlerde UPLOAD HIZLARI ne kadar?
    Heosind yazmıyor... bu da önemli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: logat

Arkadaşlar Göknet fiyatları çok cazip yokmu hiç kullanan 35mbps limitsiz akksiz 90 TL bunlar çıldırmış olmalı galiba :D
    Edit : Müşteri hizmetlerini aradım ve 7 il de hizmet veriyolarmış Bursa gibi Büyükşehire hizmetleri yokmuş ne alaka ise heryer türktelekom altyapısı sanki kendi altyapısını döşemiş sölediği bölgelere
    81 ilden 7si yararlanabilir bölgenizde varsa kaçırılmıycak fiyatları var ama nasıldır bilemem

Hangi şehirlerde hizmet veriyor acaba, sitesinde bulamadım bir türlü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.