Şimdi Ara

📡 AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler 📡

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
11.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faydalı olduğunu düşünüyorsanız bu mesajın bitimindeki "sıcak olarak işaretle" butonuna basabilirsiniz. Eklemek istediğiniz başka tarifeler varsa, yorum olarak yazdığınızda, ilk mesajı güncellerim ve böylece sizin de katkılarınızla kısıtlamasız tüm tarifeleri bu başlık altında toplamış oluruz

1.) Türksat kablo

Uydunet nerelerde var? Öğrenmek için:https://www.turksatkablo.com.tr/hizmet-verilen-iller

Tarife hatırlatması için @kataliz a teşekkürler

Türksat tarifeler:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

100 Mbps'e kadar download:4 Mbps'e kadar upload (100 GB AKN) 99,99 TL

Üstteki tarifeye ek olarak 10 TL öderseniz 00.00-09.00 arası sınırsız(kotayı etkilemeden) 9 saat kullanabileceğiniz 100mbps niz olur. 100 mbps ile indirme hızı optimum koşullarda: 12.5 MB/sn . Ayda teorik olarak tüm şartlar sağlanırsa 100 Mbps paket ile sadece geceleri(00.00-09.00 arası 9 saat) indirme miktarı 12.15 TB

NOT: Uyku yok hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır.

2.) AKK’sız Süper Paket Kampanyası 25Mbps (5MBPS UPLOAD) 99 TL *Gerçek Kotasız*

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

Bulunduğunuz yerde altyapı var mı Öğenmek için:http://www.superonline.net/internet/fiber/nerede

İndirme hızı optimum koşullarda: 3.125 MB/sn . Ayda teorik olarak tüm şartlar sağlanırsa 7/24 aralıksız yapabileceğiniz 25 Mbps paket ile indirme miktarı 8.1TB

3.) TTNET Akk'sız paketler:

Tarife nin linki:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/turk-telekomfibernet/sayfalar/turk-telekom-fibernet.aspx

Ttnet fiber nerelerde var? Öğrenmek için:
    http://fibernerede.ttnet.com.tr/
    https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp

4.) Vodafone Dijital Dükkan Akk'sız paketler:

Tarife bilgilendirmesi için @mahmut716,@e_capkan'e teşekkürler

Tarifenin linki:http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/dijital-esnaf/vodafone-dijital-Dukkan-kampanya-taahhutnamesi.pdf

5.) Netgalaksi Akk'sız paketler:

6.) Göknet Akk'sız paketler:

7.) Fixnet Akk'sız paketler:

8.) Kentnet Akk'sız paketler:

9.) Binet Akk'sız paketler:

10.) Fly Fiber Akk'sız paketler:

11.) GODSL Akk'sız paketler:

12.) Atlantisnet Akk'sız paketler:

13.) Surnet Akk'sız paketler:

14.) Netwifi Akk'sız paketler:

15.) Türkinternet Akk'sız paketler:

16.) Wenet Akk'sız paketler:

17.) Databir Akk'sız paketler:

18.) Himnet Akk'sız paketler:

19.) Sörfinternet Akk'sız paketler:

20.) Elmatelekom Akk'sız paketler:

21.) Ortadoğu Akk'sız paketler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 6 Kasım 2016; 19:23:48 >

• bu paketlere abone olanlar akk uygulamasına en büyük desteği veriyor bence. adamların amacı bu zaten daha fazla para vurgunu. kimse abone olmazsa planları ellerinde patlayacak belki. ama bizim milletimiz tepki vermez, linin altında ki interneti bile şikayet aracı olarak kullanmıyoruz. ondan sonra vay efendim 3 mbit akk vs.
  • Liste genişletilirse çok yararlı konu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paketlere abone olanlar akk uygulamasına en büyük desteği veriyor bence. adamların amacı bu zaten daha fazla para vurgunu. kimse abone olmazsa planları ellerinde patlayacak belki. ama bizim milletimiz tepki vermez, linin altında ki interneti bile şikayet aracı olarak kullanmıyoruz. ondan sonra vay efendim 3 mbit akk vs.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak ne yapalım? İnternet mi kullanmayalım? Öneriniz nedir?

• Yararlı konu, geçenlerde araştırma yapmıştım taahhütlü ttnet 8limitsiz (99tl) kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 14 Ocak 2016; 12:39:37 >

• hürnetteki tarifeler baya iyi gorunuyor. Bu iss yi kullanan var mı nedir durumu sağlam mı sıkıntılı mı bu firma acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

hürnetteki tarifeler baya iyi gorunuyor. Bu iss yi kullanan var mı nedir durumu sağlam mı sıkıntılı mı bu firma acaba?

Hocam şimdi başvuru yaptım sureci aktarırım bu arada sözleşmeleri MAİL é gönderiyorlar. İmzalayıp kargoya vercekmişim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

hürnetteki tarifeler baya iyi gorunuyor. Bu iss yi kullanan var mı nedir durumu sağlam mı sıkıntılı mı bu firma acaba?

Hocam şimdi başvuru yaptım sureci aktarırım bu arada sözleşmeleri MAİL é gönderiyorlar. İmzalayıp kargoya vercekmişim.

Merakla bekliyorum. Tahhudum bitince eger sıkıntı yok ise bende tercih edicem. Boyle bir tarife veren ISS görmedik daha cunku. Umarım sıkıntısızdır.
  • quote:

ben kullanıyorum 32 mbit gayet iyi 1 kez sıkıntı yaşadım çok yardımcı oldular özge hanım var sıkıntı olursa gayet ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

ben kullanıyorum 32 mbit gayet iyi 1 kez sıkıntı yaşadım çok yardımcı oldular özge hanım var sıkıntı olursa gayet ilgili

Ben Sivas'ta oturuyprum ve Fiber hizmetini şu anda ttnet'ten alıyorum. Fiyatlar AKK'sız veya AKN'lı fiyat listesi var mıdır, kendi sitelerinde fiyatlar var fakat AKK oranları yazılmamış..
  • Bende arayış içerisindeyim.Ekran görüntüsü bulunan uydunetin linkini alabilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exodusium kullanıcısına yanıt
    Buyur hocanm
  • Hurnet baglantmasi ne kadar suruyor aktif olma sureci vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. JhonSmith -- 23 Ocak 2016; 2:15:19 >
  • http://www.goknet.com.tr/servisler.html

8 mbit akksiz 65 tl listeye girmeli.

• Bu devirde özellikle ay sonuna yaklaştıkça çok yararlı. Konuyu açan ve katkıda bulunanların eline sağlık. yakın takipteyim...

Bu arada bir iss daha vardı. wifi modem ile yayın yapıyordu. arkadaşın birisi kullandığını ve çok memnun kaldığını burada yazmıştı. aynı kişi hatta ekşiye de bir sayfa deneyimlerini yazmıştı. (umarım reklam değildir.) firma adını hatırlayamadım. Bilen varsa onuda eklerse iyi olur.

Edit: durunetmiş. geçmişten buldum.http://www.durunet.com.tr/bireysel-hizmetlerimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20020228 -- 24 Ocak 2016; 0:52:54 >
  • Benimde ay sonu sözleşmem bitiyor dsmartnet ile. Fixnet.com.tr'de 16 mbit diyor 16 mbite kadar demiyor...Hürnet'te ise 16 mbit'e kadar diyor. Şimdi burada kelime oyunu mu var acaba ? Fixnet taahütsüz 129 TL aylık..Hürnet 89 TL. Fark var aralarında ancak dediğim gibi 16 mbite kadar demek hız nasıl denk gelirse mi ? Yoksa sabit 16 mbit mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

Benimde ay sonu sözleşmem bitiyor dsmartnet ile. Fixnet.com.tr'de 16 mbit diyor 16 mbite kadar demiyor...Hürnet'te ise 16 mbit'e kadar diyor. Şimdi burada kelime oyunu mu var acaba ? Fixnet taahütsüz 129 TL aylık..Hürnet 89 TL. Fark var aralarında ancak dediğim gibi 16 mbite kadar demek hız nasıl denk gelirse mi ? Yoksa sabit 16 mbit mi ?

hocam hürnet adsl üzerinde hızı veriyıor ben 16 mbit kullandım 4 ay fiyatı 89 tl 12 ay tahaütlüdür akk olmayan pakettir fixnet ise 129 tl olan hem tahaütsüz hemde vdsl üzerinden veriyor vdsl de 2 mbit adsl 1 mbit upload hızı var upload için 40 tl fazla vermeye gerek yok iki firmada türk telekom altyapısını kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Hurnet baglantmasi ne kadar suruyor aktif olma sureci vs.

hocam ben taşıma ile 2 günde geçtim 5 dk kesinti yaşadım ama sıfırdan geçiş yapacaksan mail ile evrak gönderiyorlar onu imzalayıp gönderiyorsun 3-4 gn sürebilir
  • Yok hocam yalin adsl superonline kullaniyorumda. Kardeslerim kotayi 10 gunde bitiriyorlar. 16mb akk olmayan paket baya cazip geldi bana zaten nasil oluyorsa 3 aydir 64 gelmesi gereken fatura 80 den asagi gelmiyor. Bunaltdi superonline beni iyice. 2 ay daha bekliyeyim tahattut icin. Hiz dususleri oluyormu hattim 20mb kaldiriyor 16 sabit alabilirmiyim acaba ben

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Hurnet baglantmasi ne kadar suruyor aktif olma sureci vs.

hocam ben taşıma ile 2 günde geçtim 5 dk kesinti yaşadım ama sıfırdan geçiş yapacaksan mail ile evrak gönderiyorlar onu imzalayıp gönderiyorsun 3-4 gn sürebilir

Taşıma işlemnde bağlantı ücreti ödeniyormu?

48,00 TL bağlantı ücreti, ayda 4,00 TL taksitle 12 ay boyunca HürNet faturasına ayrıca yansıtılacaktır.

şekllinde bir ibare var. ama Hizmet taşıyanlara da kapsıyormu bilemedim..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.