Şimdi Ara

akk aşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba akk yi aşıp yaklaşık 1 ayda 700 gb download yaptım bu bir sorun olurmu. ilgili arkadaşlar yardım lütfen.

• Sıkıntı yok, Sömürmeye devam....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaddis V kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun olmaz fatura kesiminden sonra düzelir yalnız sıkı downloadçısın belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: msdos34

Herhangi bir sorun olmaz fatura kesiminden sonra düzelir yalnız sıkı downloadçısın belli
    cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaddis -- 23 Aralık 2013; 21:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaddis

cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet

Mkv nedir? Bir sorun çıkartması mümkün bile değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

quote:

Mkv nedir? Bir sorun çıkartması mümkün bile değil zaten

Alıntıları Göster
    adil kullanım kotası var ve ben bunu mtu değiştirerek adil kullanım kotasından kurtuluyorum. mkv video bu bir sorundeğildir umarım
    hangi değeri kullanıyorsunuz acaba. Ben değiştirdiğim zaman genel 5-10 dakika iyi gidiyor sonra 10kb hızı geçmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ping artırdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioxis

hangi değeri kullanıyorsunuz acaba. Ben değiştirdiğim zaman genel 5-10 dakika iyi gidiyor sonra 10kb hızı geçmiyor.
    şuan stabil çalışan 392 ama bir kaç deme sonrası 532 512 487 çok daha iyi çalışıyor sabaha kadar sorun yok. 392 600 ile indirirken diğerleri 840 civarı indiriyor.
  • quote:

şuan stabil çalışan 392 ama bir kaç deme sonrası 532 512 487 çok daha iyi çalışıyor sabaha kadar sorun yok. 392 600 ile indirirken diğerleri 840 civarı indiriyor.

Alıntıları Göster
    Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8DDC600D

Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün

Alıntıları Göster
    :)) evet ben şuan hızı sıkıntı etmiyorum çözümü mtu :) sıkıntım kota ihlali ya adamlar kardaşım senin 3mbit ile ayda en fazla 200gb inderebilecekken nasıl olurda 700gb indirdin demeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

TT net sınırsız fibernete geçmeyi düşünüyorum bence. AKK dolunca kesin 3 e mi düşüyor ? Bununla ilgil ibir kaynak varmı
  • Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
  • quote:

Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.

Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.

Anlamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

Anlamadım ?

yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamadım ?

yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa

Güldürdün dostum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım

valla arada böyle 10-15 dk uğraştığım oluyor hızı arttırmak için ama genelde hep 800-850 ile indiriyorum
  • Helal olsun 700 gb nedir usta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Helal olsun 700 gb nedir usta :)

şaun 80 den fazla 1080p mkv indirdim.mylti debrid 1ay üyelik almıştım sürem bitti :) oyüzden bukadar indirdim ve seçmece indirdim önüme geleni indirmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.