Bildirim
akk aşma
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıkıntı yok, Sömürmeye devam....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir sorun olmaz fatura kesiminden sonra düzelir yalnız sıkı downloadçısın belli -
cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaddis -- 23 Aralık 2013; 21:13:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vaddis
cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet
Mkv nedir? Bir sorun çıkartması mümkün bile değil zaten -
adil kullanım kotası var ve ben bunu mtu değiştirerek adil kullanım kotasından kurtuluyorum. mkv video bu bir sorundeğildir umarım -
hangi değeri kullanıyorsunuz acaba. Ben değiştirdiğim zaman genel 5-10 dakika iyi gidiyor sonra 10kb hızı geçmiyor. -
şuan stabil çalışan 392 ama bir kaç deme sonrası 532 512 487 çok daha iyi çalışıyor sabaha kadar sorun yok. 392 600 ile indirirken diğerleri 840 civarı indiriyor. -
Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün -
:)) evet ben şuan hızı sıkıntı etmiyorum çözümü mtu :) sıkıntım kota ihlali ya adamlar kardaşım senin 3mbit ile ayda en fazla 200gb inderebilecekken nasıl olurda 700gb indirdin demeleri. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sev_Snape
Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün
TT net sınırsız fibernete geçmeyi düşünüyorum bence. AKK dolunca kesin 3 e mi düşüyor ? Bununla ilgil ibir kaynak varmı -
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye. -
quote:
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum -
quote:
Orijinalden alıntı: CheekyPeace
quote:
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum
Anlamadım ? -
quote:
quote:
quote:
Anlamadım ?
yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Anlamadım ?
yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa
Güldürdün dostum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: ykpnrgz
bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım
valla arada böyle 10-15 dk uğraştığım oluyor hızı arttırmak için ama genelde hep 800-850 ile indiriyorum -
Helal olsun 700 gb nedir usta :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
Helal olsun 700 gb nedir usta :)
şaun 80 den fazla 1080p mkv indirdim.mylti debrid 1ay üyelik almıştım sürem bitti :) oyüzden bukadar indirdim ve seçmece indirdim önüme geleni indirmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X