Şimdi Ara

akk aşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba akk yi aşıp yaklaşık 1 ayda 700 gb download yaptım bu bir sorun olurmu. ilgili arkadaşlar yardım lütfen.

• Sıkıntı yok, Sömürmeye devam....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaddis V kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun olmaz fatura kesiminden sonra düzelir yalnız sıkı downloadçısın belli
  • cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaddis -- 23 Aralık 2013; 21:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaddis

cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet

Mkv nedir? Bir sorun çıkartması mümkün bile değil zaten
  • adil kullanım kotası var ve ben bunu mtu değiştirerek adil kullanım kotasından kurtuluyorum. mkv video bu bir sorundeğildir umarım
    hangi değeri kullanıyorsunuz acaba. Ben değiştirdiğim zaman genel 5-10 dakika iyi gidiyor sonra 10kb hızı geçmiyor.
  • şuan stabil çalışan 392 ama bir kaç deme sonrası 532 512 487 çok daha iyi çalışıyor sabaha kadar sorun yok. 392 600 ile indirirken diğerleri 840 civarı indiriyor.
  • Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün
  • :)) evet ben şuan hızı sıkıntı etmiyorum çözümü mtu :) sıkıntım kota ihlali ya adamlar kardaşım senin 3mbit ile ayda en fazla 200gb inderebilecekken nasıl olurda 700gb indirdin demeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün

TT net sınırsız fibernete geçmeyi düşünüyorum bence. AKK dolunca kesin 3 e mi düşüyor ? Bununla ilgil ibir kaynak varmı
  • Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
  • quote:

Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.

Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.

Anlamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

Anlamadım ?

yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamadım ?

yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa

Güldürdün dostum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım

valla arada böyle 10-15 dk uğraştığım oluyor hızı arttırmak için ama genelde hep 800-850 ile indiriyorum
  • Helal olsun 700 gb nedir usta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Helal olsun 700 gb nedir usta :)

şaun 80 den fazla 1080p mkv indirdim.mylti debrid 1ay üyelik almıştım sürem bitti :) oyüzden bukadar indirdim ve seçmece indirdim önüme geleni indirmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.