Şimdi Ara

AKK dolduktan sonra hız ne zaman düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 mbps hızlı 75 gb akk lı ttnet kullanıyorum. şu anda 74 gb kullanmış durumdayım. akşama internetten maçı izleyecegim ama içime kurt düştü.

maçın 30. dakikasında hız tak diye 3 mbps ye düşer mi?

Ne olur ne olmaz diye ttnet i aradım. akk yı nasıl artırırız diye. Yalın FİBERNET LİMİTSİZ (35 Mbps'e kadar) 100 GB AKK 10 tl farkla aldım 1 saat önce.

Ancak online işlem merkezinde paket bilgilerine girince : Yalın FİBERNET LİMİTSİZ (35 Mbps'e kadar)(VDSL Mod(!!Talep Beklemede!!) yazıyor.

Aradıgımda, 24 saat içinde diyor aktif olur diyorlar. daha önce bunu yaşayan var mı? akşam 9'a kadar geçer miyim?

• Hiç kullanım yapmazsanız mevcut kalan 1GB sizi maçın yarısına kadar görürür.Ancak ben kota takibi yaparak birkaç kere test ettim.Hızı 75 geçtiği zaman anında düşürmediler bende.Bende 75 GB geçtiğinde full hızda indirmeye başladım 77-78 GB civarlarına geldiğinde hız düşümü oldu.Belki bunun zamanla ilgisi olabilir ve o zaman içerisinde full hızda indirme yapılıyordur.Yani 75 GB geçtikten atıyorum 30 dk sonra hız düşer diye.
  • ben 17 gündür bekliyorum paket değişimi için aktif olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedStark2

Hiç kullanım yapmazsanız mevcut kalan 1GB sizi maçın yarısına kadar görürür.Ancak ben kota takibi yaparak birkaç kere test ettim.Hızı 75 geçtiği zaman anında düşürmediler bende.Bende 75 GB geçtiğinde full hızda indirmeye başladım 77-78 GB civarlarına geldiğinde hız düşümü oldu.Belki bunun zamanla ilgisi olabilir ve o zaman içerisinde full hızda indirme yapılıyordur.Yani 75 GB geçtikten atıyorum 30 dk sonra hız düşer diye.

Cevap için teşekkurler.

Peki 3 mbps bir baglantı, sopcast te max kaç Kbps lik canlı yayını izlemeye yeterli olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRoyality

ben 17 gündür bekliyorum paket değişimi için aktif olmadı

Yapma ya, benim kullandıgım kampanya degişmeyecek. Yine Çiftetelli kampanyası içinde olucam sadece hız ve akk degişecek.

2 farklı muşteri hizmetleri elemanı da 24 saat içinde olur dedi.

sizin eski ve yeni paketler neler?
  • raja_ss R kullanıcısına yanıt
    2600-2700 kbps aralığında yayınları izleyebilirsiniz.

3Mbit ile digiturk play yüksek kalite izledim.Eğer internette kimse olmazsa senden başka izlenebiliyor.Başka bir giriş yapılırsa internete sizden başka yayında donmalar yaşayabilirsiniz.
  • Maç sonunda düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.