Şimdi Ara

AKK ile 02:00 - 08:00 arası Xbox oyun indirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 1 Mayıs'tan itibaren yeni uygulama başlıyor. Buna göre gece 02:00 - 08:00 arası hem hız düşüşü olmayacak hem de bu aralıkta yapılan indirmeler kotaya dahil edilmeyecek.

Xbox'un sadece bu saatlerde indirme yapmasını sağlamak için nasıl yöntemler kullanabiliriz?

• Xbox'ını saat 2'de açıp 8'de kapatabilirsin.

Emeğe saygı ++ rep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Nisan 2017; 13:58:47 >
  • Yaticagin zaman acik birak zaten 2 olunca hiz artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'ta henüz böyle bir fonksiyon yok. Bazı modemlerde qos ile hız ayarlaması yapıyorsun ek olarak zamanlama ile bu mümkün ama böyle bir modem lazım.

• Maksat hızdan ziyade kotadan yememesi. Yani bu saatler dışında indirme yapmaması. Xbox üzerinde böyle bir özellik olmadığını biliyorum o yüzden nasıl yapılabilir diye sormak istedim.

En mantıklı çözüm zamanlı erişim sağlayan bir router ayarlamak herhalde.
  • Konsolu hızlı açılış moduna alırsın yükleyeceğin şeyleri başlatıp konsolu kapatırsın arka planda inmeye devam eder. Öyle saati ayarlayayım inmeye başlasın diye bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Xbox'ını saat 2'de açıp 8'de kapatabilirsin.

Emeğe saygı ++ rep.

• bende gece kuşu tarifesi 50 megabit İnternet var gece 12 sabah 6 saymıyor böyle olsa daha iyiydi
    2 8 arası pek iyi değil.
  • bu konu hakkında bende araştırma içerisindeyim gece 02:10 gibi başlayıp 05:50 de kesmesini sağlamaya çalışıyorum şu an aklıma gelen bir iki yöntem var sonuç alırsam paylaşırım.
  • bu tüm internet sağlayıcılar içinmi ?
    uydunet kullanıyorum ben
  • reprimond R kullanıcısına yanıt
    Evet BTK kararı ve Türkiye'deki tüm servis sağlayıcılar uymak zorunda.
  • benim aklıma gelen tek yöntem, erken yatıyorsan bile hızlı açma moduna ayarlayıp ya kendim kalkıp tuşa basıp tekrar yatarım, sabahda zaten namaza kalktımmı bakarım, kapatırım 6ya dogru
  • Çok iyi oldu bu iş
  • yöntem:

1 adet zamanlayıcılı priz alınır 02-08 arası aktif olacak şekilde ayarlanır.
    xbox bu prize takılır, priz manuel olarak açılır.
    xbox hızlı açılış moduna ayarlanır.
    indireceğiniz oyun, indirme listesine alınır, indirme başlatılır.
    xbox kapatılır.
    manuel mod kapatılır. 02-08 saatlerinde otomatik olarak priz açılır, xbox da açılır ve indirme işleminiz akn ye takılmadan tamamalanır.

Ekleme: Bu yöntemde xbox doğrudan elektrik üzerinden kapanıp açılacağı için biraz riskli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 23 Nisan 2017; 21:21:52 >
  • Benim kullandığım modemden alın. Aa inceleme de yapmışım https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-wifi-3-web-arayuz-mi-wifi-app-goruntuleri--125670436#125670436

• quote:

Emeğe saygı ++ rep.

Kardeşim terazine tıkladım + Rep verdim. Emeğe saygı.

• quote:

Emeğe saygı ++ rep.

Oyum sana iskoçyalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.