Şimdi Ara

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin. (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.439
Cevap
15
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasgesci

T.Telekomun sitesinde, taahhütsüz fiber intenet tarifeleri yok. Sitenize neden koymuyorsunuz diye E-mail gönderdim, müşteri hizmetlerinde var diye geçiştirdiler, yanlış hatırlamıyorsam.
    Ben taahhütsüt internet kullanıyorum, yeni dönemde bakalım nasıl olacak?
    T.Telekomdan başka internet sağlayıcısına geçenlere, port yok diyorlarmış ve uzun zaman bekletiyorlarmış. Taahhütsüz olduğum halde, bu nedenle hemen başka intenet sağlayıcısına geçemiyorum.
    Tam aynı Başka İSS Port yok geçemiyorum Türk Telekom eski hipernet Paket 24 mhps 100 gb 78 TL
    Yeni Paket Hipernet 50 mbps 200 gb 101 TL

başka iss geçemiyorum çok zor port yok diyor hepsi firma :/ mecbur Türk telekom devam ettik
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    TT kotayı istiyor... muhtemelen tepkisiz kalırsanız kotayı sabit tutarlar... alt yapısı çökmekte olunca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sercio

Tam aynı Başka İSS Port yok geçemiyorum Türk Telekom eski hipernet Paket 24 mhps 100 gb 78 TL
    Yeni Paket Hipernet 50 mbps 200 gb 101 TL

başka iss geçemiyorum çok zor port yok diyor hepsi firma :/ mecbur Türk telekom devam ettik

Alıntıları Göster
    benzer durumu ben yaşadım. turknete geçecektim 2018 ocak ayında. aralık 2017de turknetten ne hız alırım diye sık sık bakiyordum. ocak ayı oldu bi kontrol edeyim dedim bi baktım bölgenizde port yok. turktelekom müdürlüğüne gidip port talebinde bulundum. kadın yanlış anladı tabii o sandı ki turktelekom'a abone olmak için port istiyorum gerçeği anlayinca yok dedi öyle başka firma için port açmiyoruz pişkin pişkin söyledi.

sonuç olarak telekoma mecbur devam. yoksa bugun imkanım olsa 1 dakika düşünmem.

• Sol pusuda, sol sinsi, sol sessiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK kalkacak, öyle kota çakallığı falan da olmayacak arkadaşlar rahat olun. 2 yıl önce kota sonrası hızların yükseltilmesi konusunda da aynı şeyleri diyordunuz, ilk günden tüm issler seve seve uyguladı. BTK bir karar aldıktan sonra kalan tüm isslerin de ona uyacağı ortadayken Türk Telekom'un kafasına göre hareket etme gibi bir durumu olamaz, olmayacaktır.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom’da gece 2-8 arası yine kotaya dahil olmamaya devam edecek mi bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Telekom’da gece 2-8 arası yine kotaya dahil olmamaya devam edecek mi bilgisi olan var mı?
    Sanırım hiç bir iss de devam etmeyecek. Turk Telekom müşteri hizmetleri bu konu hakkında bir şey bilmediklerini söylüyorlar. Hiç bir iss bununla ilgili açıklama yapmadığına göre böyle bir uygulamaya gidilmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Telekom’da gece 2-8 arası yine kotaya dahil olmamaya devam edecek mi bilgisi olan var mı?
    Gerçek anlamda kota kalkacaksa, gece saat 02:00 ile 08:00 arası kota dışı olmasına gerek yok.
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    Şu anda kalkmıyor, zaten problemimiz bu. Gerçekten kalkacak olsa zaten sıkıntımız yok bunu neden sorayım? 50-75 gb gibi bir kota tanımlayıp üstüne ücretsiz paket tanımlama gibi çakallıklara gitmeleri zaten esas problem.
  • Turktelekomun çakallığı:

1 Aralık'ta sizi geçirecekleri tarife şuan kullanım yapan herkes için daha iyi bir tarife bunu reddedemeyiz ve "kullanıcı lehine" yapılacak tarife değişikliklerine BTK bir şey demiyor.

Fakat burada şöyle bir çakallık var 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren sizi aralık ayında geçirdikleri tarife olan KOTALI tarifenize SINIRSIZ diye bir tarife tanımlamak zorunda değiller. Benim faturamda tarifeniz 1 aralık'tan itibaren şu şu tarifeye geçirilecek yazmıyor dolayısıyla benim tarifemi resmi olarak değiştiremezler diye düşünüyorum bakıp göreceğiz.
  • Faturada bu metin var ise şimdiden arayıp böyle bir talebimizin olmadığını, haberimiz dışında başka bir tarifeye geçmek istemediğimizi söylememiz gerekir mi?
    Geçirmeye çalıştıkları tarife kotalı gibi duruyor. Yılbaşından sonra biz sizi kotalıya geçirdik, haber de verdik, o yüzden AKN'sizlik durumunuz ortadan kalkmıştır gibi bir şeyle karşılaşır mıyız?
  • KyLeGs kullanıcısına yanıt
    Bize ne tür şeyler yaparlar emin değilim ama... Ocak 2019 için paketimin hızını düşürmemeleri için bakanın açıklaması ekleyip ve btk nın 2016 Aralık ayında almış olduğu karar metnini yapıştırıp... Btk şikayet sayfası ile turk telekomu şikayet edip btk nın uygulayacağı uygulama dışında hiç bir şartınızı veya diğer şeyleri istemediğimi belirtiyor aksi durum olursa tüketici kanunun bana vermiş olduğu haklarımla itiraz edip dava açacağımı bildirmek isterim dedim... Buna benzer bir şey yazdım...

• 18 ocakta ttnet sözleşmem bitiyor ne yapacağım bilmiyorum. Her firmayı kötülüyorlar altyapının çoğu ttnette olduğu için değiştirmekde gereksiz geliyor.
    Ne yapacağız be kamil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CherryHill

18 ocakta ttnet sözleşmem bitiyor ne yapacağım bilmiyorum. Her firmayı kötülüyorlar altyapının çoğu ttnette olduğu için değiştirmekde gereksiz geliyor.
    Ne yapacağız be kamil.
    Bence Altyapınız iyiyse şimdiden 50mbps 50gb paketini 77.90 TL seçin Turk telekomda. taahhütünüzü yenileyin. Tabi bu benim fikrim karar sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 23 Kasım 2018; 11:55:37 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom kaldırmıyor AKN yi. 1 hafta önce bana gönderdikleri cevapta AKN dolduktan sonra hızım 100 MBps den 35 Mbps ye düşecekmiş. Bunu da AKN sonrası 35 Mbps hızında ücretsiz ek paketiniz tanımlanacaktır diye kelime oyunu yaparak söylüyorlar. Kısacası mevcut AKN li tarifelerde AKN kaldırılması falan söz konusu değil. Sadece hızlarda güncelleme yapılmış o kadar.
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz kanunun etrafında dolanmış işte... İşlerine ve altyapısına uymuyor isteklerimiz btk o kadar zaman verdi ama işte uymadıklarında bahane çok oluyor

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Kanun Yönetmelik falan umurlarında değil. BTK net bir açıklama da yapmıyor maalesef.
  • Önemli olan Kota dolunca tanımlıcakları ek paket kaç gb olacak,o ek paketi de bitirince ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Önemli olan Kota dolunca tanımlıcakları ek paket kaç gb olacak,o ek paketi de bitirince ne olacak ?
    Ek paket sınırsız oluyor.

Örneğin ben 50mbps 300gb akn li tarifedeyim, 300gb bitince ek paket tanımlanıyor ve hız 35mbps düşerek sınırsız kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.