Şimdi Ara

Akko Tokyo 3087 Mekanik Oyun Klavyesi, TKL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Akko Tokyo 3087 Mekanik Oyun Klavyesi, TKL.

Merhaba arkadaşlar, Akko Tokyo 3087 TKL mekanik klavyemi satıyorum. Full size klavyeye geçeceğim için satılık. Kutusu ve yanında gönderilen 2-3 adet bonus tuş duruyor. Ürünü amazon TR üzerinden amazon almanya satıcılı olarak almıştım. Ürün linkini aşağıda paylaşıyor olacağım, oradan inceleyebilirsiniz.

Bunun yanısıra klavye prelubed olarak geliyor, custom klavye olayına giriş seviyesi diyebilirim. Üzerinde ben hiç bir oynama yapmadım, zaten bir bilgimde yok (yapılıyormu bilmiyorum).

Fiyatım 1400 lira ve sabit. Ürün henüz 6-7 aylık.

Resim vs isterseniz whatsaptan paylaşabilirim.

Ürünü tarafınıza teslim etmeden tertemiz edeceğim.

Saygılar

amazon
    Akko Tokyo 3087 Mekanik Oyun Klavyesi 87 Tuş PBT Dye-Sub Tuş Başlıkları ile%100 Gölgelenme Önleme, OEM Profili, Krem Sarı Lineer Anahtar, PC/Dizüstü Bilgisayar için Kablolu TKL Klavye
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08X5ZMTBQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&th=1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.