Şimdi Ara

Aklı olan Bulaşmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklınız varsa sakın ha SUPERONLİNE denen üçkağatçı firmaya bulaşmayın. Ben güvendim bikere abone oldum bin pişman ettiler beni 4 aydır verdiğim telefon parasının haddi hesabı yok. Ama hala somut bir cevap alamadım müşteri hizmetleri berbat teknik destekleri sıfırın altında. Hele ki oyun için düşünüyor sanız oyunu oynamayı bırakın oyuna girmek bile hayal anında düşüyosunuz. 10mb sınırsız fiber alma gafletine düştüm 4 aydır bu firmanın rezilliklerinden sinir krizlerine giriyorum. Sakın ha kanmayın fiber olmasına beş para etmez. Gidin o beğenmediğiniz TTnet in 1gb lık internetini kullanın daha iyi
    SUPERREZİLLERE

• Konuşmuşsunuz ki herhalde yüksek miktar gelmiş. Görüşmelerinizi takip de edebiliyorsunuz.. web işlemden bir bakın derim.
  • Sizin başınıza böyle birşey geldi diye biz de mi bulaşmayalım onlara? Bu nasıl mantık yahu?
  • halkı yanlıs bilinçlendirmeyelim lütfen. beş para etmez demissiniz ama türkiyede en iyi internet hizmeti veren kurulus bence superonline..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem184
    Arkadaşlar aklınız varsa sakın ha SUPERONLİNE denen üçkağatçı firmaya bulaşmayın. Ben güvendim bikere abone oldum bin pişman ettiler beni 4 aydır verdiğim telefon parasının haddi hesabı yok. Ama hala somut bir cevap alamadım müşteri hizmetleri berbat teknik destekleri sıfırın altında. Hele ki oyun için düşünüyor sanız oyunu oynamayı bırakın oyuna girmek bile hayal anında düşüyosunuz. 10mb sınırsız fiber alma gafletine düştüm 4 aydır bu firmanın rezilliklerinden sinir krizlerine giriyorum. Sakın ha kanmayın fiber olmasına beş para etmez. Gidin o beğenmediğiniz TTnet in 1gb lık internetini kullanın daha iyi
    SUPERREZİLLERE

İnsanları anlamak mümkün degil TTnetin sayfasında ordakiler bas bas bagırıyor keşke fiber bizm semtede gelsede kurtulsak bu TTnetten diye burdaki bazı arkadaşlar ise TTnet nerdesin kurtar bizi diye bagırıyor yıllardır ttnetten şikayet edenler kendileri degilmiş gibi
    bu tatrışma bana aylarca xp windows 7 den daha iyi diyenlerin tatışmasını hatırlatıyor. Onlar yıllar öncede win 98 xp den daha iyi diye diretmişlerdi. Nasıl ki ülkemizde ilk üretilen Anadol marka bir otomobil bu gün gelişmiş teknologi ile üretilen bir otomobilden daha iyi olamassa yıllar önce döşenen bakır kablolarla gelen bir internet fiber kablolarla gelen bir internetten daha iyi olamaz Eger internette fazlaca onlibe oyun oynayan bir degilseniz ( Ben oynamadıgım için bilmiyorum ) pek bir sorun yaşanacagını sanmıyorum arkadaş hatırlamıyor olabilir ama TTnette bir çok sorun yaşıyorduk

• yav bende fiber kullanıyorum ama yine söylüyorum başıma hiç bir sorun gelmedi telefon hizmeti almadım internet güzel
  • adam öldü tamam beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam belki dört dörtlük değillerdir ama şu piyasada kim dört dörtlük ki ? şuraya ttnetten şikayetçi olanlar diye konu açsanız herhalde 48 saat içinde 10-15 sayfa ile takip edilmesi zor konu olur.
    yaşamış olduğunuz sorun belki size özeldir yani olabilir bana böyle şeyler çok normal geliyor çünki sorun yaşanmayan hiçbir yer yok.
    en basitinden memnun değilseniz kapatin
  • İnsanın kendini bilmesi iyi senin de aklın yokmuş ki bulaşmıssın.
  • vala modem sorunu yüzünden 2.5 hafta çektim , ama sonran Allahtan forumdan bi arkadaş çıktı şunları şunları yap dedide düzeldi,

gerçekten teknik servis konusundan haklısın berbat bi teknik servisi var adamların 100 tane bilgisayar mühendisi var ama sorun çözmekten acizler .. yine forumdan arkadaslar yardım ediyo vala ..

birde ana teknik ekip istanbulda, kesinlikle ankaradada bir mühendis topluluğu kurmaları lazım , istanbuldan yakın illere sakaryaya flan mühendisler belki gider ama anakaraya gelemiyolar .. ankarada kesinlikle olması gerek .

birde eve teknik servis geldi adamlar sürekli ping atmayı bilmiyolar

yani ping 192.168.1.1 -T yazmayı bilmiyolar -T yi eksik atıyolar ondan 4 tane ping atıyo sadece ,

ondan sonrada modeminiz çalışıyo diyolar , sürekli ping atsana arkadaşım !! (tabi bunu bende sonradan ögrendim ama ben bilmek zorunda değilim teknik servis bilmek zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 5 Şubat 2011; 1:31:33 >

• ping atma olayı nedir biraz acarmısınız yakında superonline a gececek biri olarak merak ettim
  • sorun nedir yazmamış ki..
  • Telefon hizmmetini kullanmıyorum ama interneti gayet güzel:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.