Şimdi Ara

AKLIM NEREDE BENİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım bir hastalık bilemiyorum sorunum su ki bir kıza kendimi çok çabuk kaptiriyorum ilk görüşte hoşlanti gibi bir şey anlıyacağınız.Bundan 2 hafta önce sevgilimden ayrılmıştım hala onun acısını çekerken dayanamadim ve tatile çıkmaya karar verdim. Tatilde kitapçıda bir kız gördüm ilgimi çekti o an herşeyi unuttum cidden aklım nerede benim? Gittim kızın yanına polisiye kitap arıyordu bir tane bildiğim kitabı önerdim; Şeytanın müritleri.
    Daha sonra lafa daldik falan ayaküstü 15 dakika konuştuk.Daha sonra gitmesi gerektiğini söyledi, tekrar görüşebilir miyiz diye sordum tabiki yarin sahilde seni bekliyor olacağım dedi. Ertesi gün sahile gidemedim ama akşam dışarı çıktığımda yine ayni yerde kitapcida karşılaştık. Daha sonra yolda yurumeye başladık bir sigara yaktı banada uzattı, normalde sigaradan tiksinen bir insanım ama o an icesim geldi.Herneyse tatilimin yarısı onunla gecti sabah akşam buluşuyorduk beraber yüzüyorduk beraber yemek yiyorduk hergun sabah 11den gece 1. e kadar benimleydi. Yalnız bu kıza kendimi kaptirmamaliydim ama kalp bu dinlemiyor ve kizla ayni sehirde oturmuyorduk.Dun aksam beni aradı gideceğini söyledi. Son kez görüşelim dedi.Gittim yanına son kez sarıldık ve bir fotograf çektirdik.Omrum boyunca unutamayacağım güzel anilar yasatti bana.Sorun su ki ben 15 dakikada konustugum kiza tutuluyorum ayran gönüllük değil bu bence nedir benim sorunum aklım nerede benim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• em onu
  • Normal kardeş, hepimizin öyle oluyor
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Kız/Erkek Herkezin öyle, kızlarda öyle bi erkeği çabuk severler ama sevgili olmazlar.
    erkekler sevgili olduk olacağız sanarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.