Şimdi Ara

Aklımı kaybediyorum yalvarırım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katil olabilirim. Konu ananem. Anne-babamla aram kötü, ananemde kalıyorum haftalardır. Evime dönemiyorum, ananeme de katlanamıyorum. Sabah onun bağırışlarıyla uyanıyorum üzerimden yorganı alıyor camı açıyor daha ona bir kelime etmeden "böyle yaşam olmaz, senin gibi kimse var mı herkes seni anlatıyor, bir arkadaşın yok! Çalışıp bize bakman gereken yaştasın (15)" Sessiz sakin yemek yiyorum zorla konuşturuyor, sofradan kalkıyorum elhamdülillah desene diye azarlıyor. Ses çıkarmıyorum yine alttan alttan laf söylüyor. Akşamleyin bilgisayarda programlama dersleri açıyorum rahatsız etmiyim diye kapıyı kapıyorum, sürekli kapıyı açıp "oğlum uyusana sen, hep bilgisayar başındasın! Bu bilgisayar seni mahvetti, psikolojin bozuk herkes söylüyor ilaç içmen lazım oğlum" bir gün değil, her gün.

Para biriktirdim (haftada bir annemi görüp para istiyorum) psikiyatr'a anlatmayı planlıyordum. Randevu için 100 lira istediler benim 30 liram vardı. Neyse sabır ettim ben, ama sürekli bana hakaret etmesine dayanamadım ve dedemin parasını yiyip geçindiğini yüzüne vurdum. Kendisi çalışmıyor, dedeme bul diyor adam oradan buradan borç alıyor, evi dedem temizliyor sesini çıkaramıyor of çekiyor.

Uzattığım için özür dilerim sadece anlamanızı istedim. Beni tehdit etmesine, mecbursun demesine katlanamıyorum. Tedaviye razı olmaz kendinin farkında değil ama herkes farkında. Tımarhane'ye yatırsalar da rahat ölsem. Yoksa elime bıçağı alıp kendimi öldüreceğim. Yalvarırım kurtarın beni. Ergen triplerinde değilim çok içerledim.

• Tamam baya komikmişsin 14.kural umarım senin için de geçerlidir. Şikayet ettim. Ciddi bir şey soruyoruz ya intihardan katil olmaktan bahsediyoruz adam kayra diyor.
  • Annen-babanla arani düzeltmeye çalış. O yaştaki kadın değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just rope with alcohol

• Ne cevap vermenizi bekliyorsam zaten. En azından boşa para harcamama mani oldunuz. Ne yapacağım bilmiyorum. Gözüm kararır haberlerde falan gözükürsem duyarlılığınız sayesinde. 10 dakikaya konuyu silerim.

Silinmiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyave -- 16 Şubat 2020; 19:14:7 >
  • Hocam donanım haber burası fazla bir şey beklemeyin.Yıkık,fakir, gerizekalı, psikolojik hasta dolu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karı milleti sürekli birilerine laf çakıyor.Bundan haz alıyorlar herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşluktayım... Yardım edin...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.