Şimdi Ara

AKN siz FULL Limitsiz...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 8 megabit full limitsiz Kullanıyorum tahatütüm önümüzdeki ayın 8 sizde bitiyor. 32 megabit VDSL 2 Full limitsiz AKN siz veren bir sağlayıcı buldum google da dolaşırken. Bu firmanın ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini arayarak Ful Limitsiz ve aks siz olduğunu Teyit ettiler... Aylık 159 TL static ip v.s ile 170 civarı.

https://www.binet.com.tr/vdsl-paketleri.php

Hattım VDSL hizmeti verilmekte. Santrale yaklaşık 500 metre Uzaklıkta.

???

• Goonet ve Fixnet'i duydum daha önceden. Bu sağlayıcıyı yeni duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende firmayi ilk defa duydum.. İyice araştirip alinmali hangi hizmet aliniyorsa.. Sonra fason firmalar insanlarin Tüm bilgileriyle sırra kadem basip paravan şirketlere sahte çeklere kadar gidiyor işin ucu.. Bu firma yapar yapmaz bişiy demiyorum ama iyi araştirilmali herşey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17/07/2014 İnternet Servis Sağlayıcılığı (B) yetki tarihi mevcut.

Firma 2 bucuk aylık henüz yeni bir firma
  • altyapı olarak turk telekomun altyapısını kullanıyorlarmış Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde O şekilde söylendi. Önumuzdeki ayın 8 zınde dıger fırma ıle sozleşmem bitince bu firma ile gormeye devam edicem buyuk ihtimal..
  • Hayırlısı olsun
  • 32 megabit cafede kullanılıcak. işletmede 75 pc ve 3 adet 8 megabit var tek ağ üzerinde. pc leri 3 modeme yönlendirdim. Landa sorun yok tıkır tıkır işliyor.. 32 megabit akn siz gelicek olandan isteiğim değerleri alırsam şayet diğer 2 sinide 32 ye çeviririm büyük ihtimal..

32 Megabit Ten Tam verim alabiliceğim VDSL2 Modem Önerilerinizi bekliyorum...

Yorumlarınıza ve ilginize teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sattığım 32 mbit hatlar için 200 tane cafeci falan airties 5650 kullanıyor,30 tanesi falan huawei hg655d kullanıyor.

Cafe için airties iyidir.Cafe için çok satış yaptım 100 mbit dahil sıkıntı çıkartmıyor
  •  AKN siz FULL Limitsiz...!

32 NBit FULL Limitsiz Bağlattım. Ölçümleri Gayet memnunum..

Air 5650 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemim35 -- 17 Ekim 2014; 22:25:33 >
  • Hayırlı olsun baglantınız
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda ttnet den kurtulup bende binet firmasına geçtim sınırsız neti gerçekten özlemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 26 Ekim 2014; 3:03:11 >

• Bu servis sağlayıcısından hat bağlatan arkadaşlar memnun musunuz acaba?
  • BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    Evet 2. Hattıda Bağlattım Çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.