Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktılar çok tepki geldi yalan dediler. Sanırım bir çok kişi benim gibi düşünüyor. Ülkenin geldiği noktaya bak. BTK yasa çıkartıyor şirketler iplemiyor. Avrupa bizi kıskanıyor.. Sıkıyorsa Almanya da yapsın şirketler bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orijinalden alıntı: B_Experience

Türktelekom arkadaşlar için söylüyorum. Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şuan için kotada yazan değeriniz toplam data kullanımız olarak gözükecek. Bu demektir ki; gece 02-08 saatleri arasında yaptığınız kullanımda bu rakam içerisinde gözükecek. Yani içiniz rahat olsun, gece download yaptım burdaki rakam artıyor acaba kotamdan mı gitti derdine düşmeyiniz. Tekrar ediyorum şuan için kota sorgulamada gördüğünüz değer 24 saatlik kullanımınızdır.

Ayrıca Türktelekomun gece 02-08 saatleri arasında yapılan data kullanımını ayrıyetten gösteren bir sayaç ekleyeceği yönünde çalışmaları olduğununda duyumunu aldım.

bunun hıcbır mantıklı acıklaması yok

sımdı ben 50gb kotalı kullanıyorum

gece 02-08 arası 75gb ındırdım dıyelım

kotamda 75gb gorecegım

gunduz vakıtlerı kullandıgım ınternetı gormek ıstıyorum kı ay sonunda kadar ayarlayayım demı

nıye ıcımız rahat olacak benım acıkcası hıc rahat degıl

dıyelım kı sız cok ıyı takıp ettınız
    ayın 10unda net hızınız dusuruldu
    MT ı aradınız
    kotam dustu ama ben 2-8 arası download yaptım dıyeceksınız
    MT de sıze 2-8 arası download etmemıssınız dıyecek

Sonuc: husrannn

Aklı basında hıc kımsenın ıcının rahat olması gerektıgını dusunmuyorum
    okadar sure var sayac olayını ayarlasalardı

Biz nasıl ayarliyacaz kotamızı benim de 100gb

Şimdi ben gece 2-8 arası indirdiğim gb not mu tutayım

iste bende onu dıyorum not mu tutalım

hadı dıyelım not tuttun
    hızını dusurduler

tuttugn notları gostersen ne fayda

02-08 arası downloadlar basımıza cok sorun yaratacak gıbıme gelıyor
    hesaplayamıyacaklar bunun sonucu olarak bız 02-08 arası ındırsek bıle bıtecek

• quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Kızdırmayın mesut çevik'i.

• Türksat'ın yaptığı bu ücretli kota uygulaması BTK'nın çıkardığı kanuna aykırı değil mi? BTK kota aşılınca hız şu seviyeye düşecek diyor Türksat ben hızı düşürmeyeceğim GB başına para isteyeceğim diyor bu nasıl iş yani ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B_Experience

Türktelekom arkadaşlar için söylüyorum. Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şuan için kotada yazan değeriniz toplam data kullanımız olarak gözükecek. Bu demektir ki; gece 02-08 saatleri arasında yaptığınız kullanımda bu rakam içerisinde gözükecek. Yani içiniz rahat olsun, gece download yaptım burdaki rakam artıyor acaba kotamdan mı gitti derdine düşmeyiniz. Tekrar ediyorum şuan için kota sorgulamada gördüğünüz değer 24 saatlik kullanımınızdır.

Ayrıca Türktelekomun gece 02-08 saatleri arasında yapılan data kullanımını ayrıyetten gösteren bir sayaç ekleyeceği yönünde çalışmaları olduğununda duyumunu aldım.

bunun hıcbır mantıklı acıklaması yok

sımdı ben 50gb kotalı kullanıyorum

gece 02-08 arası 75gb ındırdım dıyelım

kotamda 75gb gorecegım

gunduz vakıtlerı kullandıgım ınternetı gormek ıstıyorum kı ay sonunda kadar ayarlayayım demı

nıye ıcımız rahat olacak benım acıkcası hıc rahat degıl

dıyelım kı sız cok ıyı takıp ettınız
    ayın 10unda net hızınız dusuruldu
    MT ı aradınız
    kotam dustu ama ben 2-8 arası download yaptım dıyeceksınız
    MT de sıze 2-8 arası download etmemıssınız dıyecek

Sonuc: husrannn

Aklı basında hıc kımsenın ıcının rahat olması gerektıgını dusunmuyorum
    okadar sure var sayac olayını ayarlasalardı

Biz nasıl ayarliyacaz kotamızı benim de 100gb

Şimdi ben gece 2-8 arası indirdiğim gb not mu tutayım

iste bende onu dıyorum not mu tutalım

hadı dıyelım not tuttun
    hızını dusurduler

tuttugn notları gostersen ne fayda

02-08 arası downloadlar basımıza cok sorun yaratacak gıbıme gelıyor
    hesaplayamıyacaklar bunun sonucu olarak bız 02-08 arası ındırsek bıle bıtecek

Aynen katılıyorum nasıl ispat edecez

Bugün gece deniyecem yarın öğlen saatlerinde kota mi sorgulayacam orda 20gb indirmiş olarak görünürse ne olacak oyun aldık ps4 den onu indirecem

Bu durumda kota sorgulamada yansırsa o zaman gece indirdiklerim 100gb geçince otomatik olarak kotayı geçmiş olarak sayılacak

Ee bu durumda bana ne faydası olacak

Hızım düşecek yani orda indirdiğim gb görünmemesi lazım

Bu iş başımızı agritacak ne olduğu belli değil ispat da edemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: compuman

Baktılar çok tepki geldi yalan dediler. Sanırım bir çok kişi benim gibi düşünüyor. Ülkenin geldiği noktaya bak. BTK yasa çıkartıyor şirketler iplemiyor. Avrupa bizi kıskanıyor.. Sıkıyorsa Almanya da yapsın şirketler bunu...

Güzel bir yorum olmuş kardeşim...
  • DH adalet dagitti

• Bence kablonetle superonline birlikte bu karara varıp tüketiciyi korkutmak istediler tepkileri görünce superonline hemen yan çizdi . Kablonetin de geri vitesi yakındır .

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Yok canim internet oyle calismiyor.odeme olayi her iss de ayni dolar kur ceviriminden dolayi boyle.benim bildigim icann in sabit bir politikasi var.ama abd den yonetiliyor bu is.level3 gibi hurricane elektrik gibi juniper network gibi altyapi firmalari bu isi elinin altinda tutuyor.datacenter sunucu kiralayicilar kimlerse ki bu firmalar cogunluk yabanci kaynakli firmalar.gerci turkcellin istanbulda avrupa ya bile yetecek bir datacenteri var.bu firmalarin sitelerini rezerve aliyor sistemine yani odeme aliyor.sistem karisik isliyor

• Belge sahte ise neden dava açmıyorlar ? İnkar , kandırılmak artık normal görünüyor (!) ama madem SAHTE şirket avukatları 1 tl ödemezseniz hakkınızda icra kararı çıkartır o zaman bunun davasını da açsınlar görelim.

• vodafone net ile ilgili haber va rmı

• Ayrica odtu nun internet pop merkezi var.bildigim kadariyla odtu nun bir alt yapisi var universitelerin erisiminide saglamak amaciyla ama bu yapi turk telekom satildiktan sonra ne oldu bilmiyorum.akademik neteorkunde turkiyedeki interneti tasiyici bir yapisi var

• Kablonet'i btk ya şikayet edebileceğimiz bir link var mı?

• Superonline upload hizlari nedir ? 25 Mbit platin paket mesela ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAM 15 GUN SONRA KABLO NEt TAAHHUTUm BITECEk. VE uzun bir sure hic bir servis saglayacinin internetini kullanmayacagim...

Orgutlenelim. Tavrimizi tebkimizi koyalim. Ne gerekiyorsa yapmaya hazirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 1 Mayıs 2017; 20:58:8 >
  • Bu paragöz issler geri adım atsalar bile interneti fahiş fiyata millete verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Türksat'ın yaptığı bu ücretli kota uygulaması BTK'nın çıkardığı kanuna aykırı değil mi? BTK kota aşılınca hız şu seviyeye düşecek diyor Türksat ben hızı düşürmeyeceğim GB başına para isteyeceğim diyor bu nasıl iş yani ?

AKN için geçerli o. Adamlarda çözüm olarak AKN yerine kota getirmiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.