Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olayi basitlestirdim sacmalama yok datacenterini kurarsin serverini kiralarsin icann e alan adini bildirirsin.icann de seni tanir ama Turkiye deysen icann sana kostek olur.kimse gelip serverini san kurmaz.3.dunya ulkesi isen google gibi netflix gibi firmalar abd de kalir yani ana trafik oradan akar sen gider onlardan almak zorunda kalirsin.juniper sadece cihaz uretmez kendi aginida kurar.yani ben anlasilabilir hale getirmek icin olayi alan adi bazina indirdim.he sende teknoloji uret sende kendi internet siteni dunyada bir numara yap sonra gel sende kiralama yoluna gitsin ya da seni firmanin server ciftligi Turkiyede olsun senden gelir alir.yoksa parayla alirsin yani bu dsmart digiturk aboneligine benzer.su an baslica altyapi saglayici abd de hurricane elektrik degil mi kardesim.sadece deniz alti kablo doseyip bakimini yapan firmalar var.Turkiye de boyle bir durum var mi.turk telekom un bulgaristanda firma kurup hollanda da firma kurup istanbuldan frankfurta hollandaya kablo cekme durumu var mi.turkcell beden almanya da cell firma acti altyapiyi avrupanin merkezine cekmek icin degil mi.he baska ulke topraklarindan gecirdigin kablo icin bulgaristan vesaire vergi odersin isletme maaliyeti disinda ne durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahteymiş haha turkcell ceosu twitterdan paylaştı kotasız tarifeler diye neyin kafası bu

• kablonet bu fiyat ile giderse abone oldugum uydunetten çıkarım zaten temmuz ayında gün doluyor süperonline güzel tarife çıkarttı şimdilik gözde süperonline gib

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Su an iana nin gorevini icann uygulayici vakif olarak yerine getiriyor.hepsi abd ulusal ticaret departmanina bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

AKN'y kaldırıp kota getireceklerdi. Kota aşımı sonrası 1 GB için 1 TL fatura edeceklerdi.

Tamam onu anladım fakat şimdi 80 liraya kullandığımız taahhütlü 50mbit interneti platinum adı altında 150 tl ye satacaklar. Taahhüt bittiğinde kucaklarına düşeceğiz yanlış mı anlıyorum?

• Kablonet yeni abone kazanamaz mevcutlarını korursa öpsün başına koysun ayağına değilde beynime sıktı kurşunu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Su an iana nin gorevini icann uygulayici vakif olarak yerine getiriyor.hepsi abd ulusal ticaret departmanina bağlı

Tamam git biraz daha google'dan araştırma yap. Aferin böyle böyle kültürleneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

AKN'y kaldırıp kota getireceklerdi. Kota aşımı sonrası 1 GB için 1 TL fatura edeceklerdi.

Tamam onu anladım fakat şimdi 80 liraya kullandığımız taahhütlü 50mbit interneti platinum adı altında 150 tl ye satacaklar. Taahhüt bittiğinde kucaklarına düşeceğiz yanlış mı anlıyorum?

Evet hocam yanlış anlamışsın. Platin paketleri kastediyorsun. Onlarda AKK yok. Bildiğin sınırsız olduğu için o kadar pahalı. Taahhütün bitse bile, AKK'li tarifeler kalmaya devam edecek.
    iana ip dagitimini icann den alir RIR lara dagitir.Apnic Arin Lacnic gibi bolgesel dagiticilara.he internet isleyisinide IETF duzenler o da danisman olarak.zaten sizin anlattiginiz gibi olsa Tiran gibi bi yapilanma cikardi.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Evimde sadece ADSL ve Kablonet olduğu için SOL tarifelerine hakim değilim. Yapmışlardır.

2 ay önce Kablonet'e geçmiştim. 24 Mbit hız, 250 GB kota ve en üst sinema paketi hariç Kablotv için aylık 73 lira ödeyeceğim. Şu anda benim tarife kotalıya geçti, taahhüdüm olmasa idi kotayı tavana dayarsam fatura aylık 325 TL'yi bulacaktı.
    He he 2 sn de yaptim arastirma ben zaten bastan yazmisim olayi itiraz eden sensin.turkiye de internetin i si yokken biz 90 larda internete giriyordum Odtu de bos laf seni ki

• quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

He he 2 sn de yaptim arastirma ben zaten bastan yazmisim olayi itiraz eden sensin.turkiye de internetin i si yokken biz 90 larda internete giriyordum Odtu de bos laf seni ki

Helal sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

Dikkat ediyorum da, Türknet adsl hizmetinde kotayı kaldırdı vdsl hizmetinden de btk'nın düzenlenmesini kabul edip uygulamaya başladı ama neredeyse adı bile hiç geçmiyor.sanki btk nın kararlarını uygulamayan bir şirketmiş gibi gösteriliyor. olmadı bu hiç...

Aynen öyle.
    AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 1 Mayıs 2017; 21:51:35 >

• Allah razi olsun bu da buyukluktur iste bak

• Sahte midir belge değilmidir bilmem ama size ve tepki gösteren herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

quote:

Evet hocam yanlış anlamışsın. Platin paketleri kastediyorsun. Onlarda AKK yok. Bildiğin sınırsız olduğu için o kadar pahalı. Taahhütün bitse bile, AKK'li tarifeler kalmaya devam edecek.

İçimi ferahlattın sağolasın. Akk li paketler kalmaya devam ettiği sürece 25 mbit hızındaki bağlantımız akk yi geçince 16 mbit e düşecek.

Yalniz sende bir durum var ne zaman isp aleyhine olacak gercek bisey yazsam sen o konudasin.hakli cikincada kisilige oynuyorsun hafif bilisim sektoru calisani gibi bir izlenim var sende.bu iss yaninda olan tiptekilerden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

quote:

İçimi ferahlattın sağolasın. Akk li paketler kalmaya devam ettiği sürece 25 mbit hızındaki bağlantımız akk yi geçince 16 mbit e düşecek.

Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bu GB başına ücret nerden çıktı ? Sadece o belgeden mi yoksa daha güvenilir kesin belgelerde mi vardı size öylemi söylendi ?

Haberi alır almaz gün içinde siz o canlı yayını yaptıktan hemen sonra hepsinin müşteri hizmetlerini arayıp tek tek sordum. Böyle birşeyin olmadığını söylediler. Sadece Turksat kabloda kotalı internette gb ı aşınca para ödendiğini öğrendim. Oda zaten sınırsız internet değil. Bence haber baştan yanlış yapıldı halk galeyana geldi. Zira BTK nın kararını okuyuncada durumu net anladım. Hali hazırda turknet tamamen kaldırdı akk yi ekstra bir ücret talep etmeden. Şuan ben AKK siz yazıyorum mesela..

Beni yanlış anlamayın DH ailesi olarak tepki koyabilmek güzel ve sizlerede teşekkür ediyoruz. Ancak baştan haberi video yu biraz daha temkinli yapsaydınız daha iyi olurdu. Beraberlik göstereceğimiz bir konu olduğunda sizi yine başımızda görmek isteriz. Birlikte tepki göstermek isteriz. Bu yüzden yine teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 1 Mayıs 2017; 22:0:36 >

• ben hayla ttnet nasıl kuzu gibi söylenene uyuyor ona şaşıyorum :D gerçi dün gece 2-8 arası kotaya işledi ttnetde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.