Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Şu adaletsiz ayrımcılık yapan adminlere nasıl bir çözüm bulacaksın onu söyle bence allahın adaleti var ise çıkacak kat kat bilesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Yok canim internet oyle calismiyor.odeme olayi her iss de ayni dolar kur ceviriminden dolayi boyle.benim bildigim icann in sabit bir politikasi var.ama abd den yonetiliyor bu is.level3 gibi hurricane elektrik gibi juniper network gibi altyapi firmalari bu isi elinin altinda tutuyor.datacenter sunucu kiralayicilar kimlerse ki bu firmalar cogunluk yabanci kaynakli firmalar.gerci turkcellin istanbulda avrupa ya bile yetecek bir datacenteri var.bu firmalarin sitelerini rezerve aliyor sistemine yani odeme aliyor.sistem karisik isliyor

Ağır saçmalıyorsun dostum.

icann dediğin yer alan adlarına bakar, senin dediğin yer ripe-iana ki onunda dediğin şeyle ilgisi yok onlarda ip dağıtımı ve root dns server yönetimini yürütüyor.

Juniper network dediğin yer ağ ürünleri üreten özel bir şirket.

Son söylediklerinle iyice batırmışsın, turkcell'in avrupaya yetecek datacenteri varmış, kardeş avrupada verimerkezleri kendi hizmetlerinin yanında birçok isp'ye pop sağlıyor adamlar 10-15 tbps bant genişlikleriyle oynuyor, turkcell önce ülkesine düzgün, kesintisiz hizmet versin avrupaya sonra bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Mayıs 2017; 21:2:33 >

• İyi akşamlar, bende kablo net üyesiyim. Bugün sabah Kablonet içerisinden Şikayet bölümünden 1 mayıs itibari ile tarifelerini eleştirip böyle devam ederlerse taahhüdüm bitiminde(3 ay sonra) ayrılacağımı açık bir dille belirttim. Gelen şaka gibi cevabı sizlerle paylaşıyorum. YORUMSUZ!
    ......................................................
    Sayın E........; 24066261 numaralı çağrı kaydınız incelenmiştir. Şikayete konu olan tarife değişiklikleri sadece kurumumuzu kapsayan değil , bütün internet sağlayacıları kapsayan bir uygulamadır. Taahhüdünüz bitmeden diğer operatorleri iyi araştırmanızı ve açık ve net bilgi sahibi olarak karar vermenizi öneririz. Web sitemizde ilan edilen tarifeler çok açıktır. Lütfen diğer operatorler ile karşılaştırınız. Bu karşılaştırmada verilecek hizmetin kalitesinide mutlaka değerlendiriniz. Bu durumdan bir internet kullanıcısı olarak bizlerde etkilenmekteyiz. Anlayışınıza teşekkür eder bilginize rica ederiz.

• Madem platin paketlerde sınırsız akksiz tarifeler var. Herkes zengin olsa platin paketlerden alsa hatlar kaldırmayacakmı şimdi? Farklı zamanlarda turkiyedeki internetin her yerde hızlanıpta çökmediğini hepimiz gördük. Akk olayı tamamen insanlardan daha fazla para almak için yapılmış bir karardır.

• 4 Mayısta kablonet sözleşmem bitiyor. İyi denk geldi. Güle güle kablonet

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

quote:

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Şu adaletsiz ayrımcılık yapan adminlere nasıl bir çözüm bulacaksın onu söyle bence allahın adaleti var ise çıkacak kat kat bilesin

Konuyu basitleştirip, şahsileştirmeyin!
    Türkiye'deki neredeyse bütün internet kullanıcılarını ilgilendiren bu olayda...

Mesut Çevik o zamanlarlar belki hatası olmuştur, belki o zamanın şartları böyleydi, belki bu tür adaletsizliklerin "yasal" olarak daha ağır şekilde bize ödetileceğinden korktuğu için öyle yazmıştır..

Nedir ya bu?

Kardeşim; gidin özel mesaj atın... Sesimi duyuramam endişesi taşıyorsan, konu dışı var, gereksizler var...

İnan ki şimdiye kadar yönetime attığım her türlü mesajda "çok samimi" geri dönüşler oldu...

Ben esprili mesaj atacağım diye konuya iki kere düşünüyorum...

Ben donanımhaber'i yıllardır takip ederim; açıkçası pek suya sabuna dokunmazlar... Ancak 6 yıllık bir boşluğum oldu; gayet de güzel kotarıyorlar işi!

Adamlar elini "taşın" altına sokmuşlar...

Herif gelmiş "çomak" sokuyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 1 Mayıs 2017; 21:18:50 >

• Erdi'nin dediği gibi yapıp tarifeleri değiştirmezler umarımda batarlar buda diğerlerine ders olur.

Hayır senin ne ayrıcalığın var bi sen mi akıllısın max 400-500 ücret nedir.

Birisi demişti bunu batırıp araplara vs lere satıcaklar diye,doğru sanırım,batırmak istiyor olabilirler.
  • Ne kadar gerinin gerisinde olan bir ulkeyiz.
    Su sirketleri yola getirecek bir insan oglu yok mu su lanet olasi ulkede?
    Iktidar hep sirketlerden yana toplumdan yana olsa boyle olmaz.

Bu yazilari ne kadar takip eden sirket yetkilisi varsa Allah belanizi versin.
    Yalan habermis toplumun nabzini olcmek gibi birsey olsa gerek.

• Bu konuda Donanimhaber tepki vermeseydi operatorler her turlu kota getireceklerdi. Bu geri adimi attirma basarisi Donanim Haber e aittir. Tesekkurler Erdi Ozuag , Tesekkurler Mesut Cevik.

• @Speed-Step.
    Dünden beri TT'nin internet sayfasında kotalı internet ile ilgili yeni bilgiler var? gözünüzden mi kaçırdınız? bilemiyorum ama sitesini incelemenizi tavsiye ediyorum.
    Şu anda kotalı paketlerle aşağıdaki açıklama mevcut.

quote:

Kotalı paketlerde, paket kotası aşıldıktan sonra her 1 MB için alınan ücrettir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/tum-tarifeler.aspx

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın

• quote:

quote:

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut bey akn karşıtlığının en yoğun zamanların da kalkıp internet servis sağlayıcıları ağzıyla akn savunuculuğu yapmayacaktiniz. Ozaman size çok kızan biri olarak , btk nin doğru ve olması gereken kararından sonra sizin akn kaldırılması ile ilgili her konu veya cevabınız bana samimi gelmiyor.

Saygılarımla

• quote:

quote:

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

benim bunu dile getirdiğim mesajım niye silindi?

kimseyi savunduğumuz yok derken ? bir kaç ay önce açtığın akk konusu ?

• forumdonanımhaber ın tüm emekçilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
    ayrı bir teşekkürü de mesut çevik ve erdi arkadaşlarımıza yapıyoruz.
    evet idda değildi doğruydu ama sızlerın konuyu gundeme getirmesi ve
    konulara hakkimiyetiniz akını anlatımlarınız kullanıcıların tepkisi
    üzerine geri adım attılar...yaşasın emekçi haklarına sahip çıkan forumlar.1_mayıs kutlu olsun tüm emekçilere

• Dikkat ediyorum da, Türknet adsl hizmetinde kotayı kaldırdı vdsl hizmetinden de btk'nın düzenlenmesini kabul edip uygulamaya başladı ama neredeyse adı bile hiç geçmiyor.sanki btk nın kararlarını uygulamayan bir şirketmiş gibi gösteriliyor. olmadı bu hiç...

• Ya simdi gercek su internet data iletimi bunlara cok para tutmuyor.mesele baska hizmetin surekliligi eleman maasi cihaz maaliyeti elektrik bina gideri falan yani birde kar mesele bunlar

• Arkadaşlar gece 2-8 arası 40gb bir dosya indirdim bi baktım kotaya işlemiş aynı sorunu yaşayan var mı? Tt yi aradım yok şöyle böyle dedi savcılığa başvurabilirsiniz dedi???

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Turkcell Superonline hakkındaki belge sahteymiş.

Yersen.

En çok küfrettiğim İSS olan Türk Telekom nedenini bilmediğim bir şekilde kota işine girmedi. SOL tek başına kaldı ve paşa paşa geri vites yapmak zorunda kaldı. Belge sahteymiş. Külahıma anlatsınlar. Belge sahte olsa yalanlama derhal gelirdi. Seve seve ya da başka şekilde, geri adım atmaları olumlu.

Kablonet için ise düşüncelerim farklı. Eğer kota aşım bedelini geri çekmezlerse bu düzenleme Kablonet bakımından adeta içeriden bir sabotaj anlamını taşır bence. Devamında ise Kablonet'in kısa süre içinde yok pahasına özelleştirildiğini görebiliriz. Özelleştirildikten sonra da kota aşım bedeli meselesi kalkar ama fiyatlar eskisi gibi kullanıcı dostu olmaz elbette.

Ek: Belge sahte ise lütfen bu konuda yaptıkları bütün hukuki girişimleri de paylaşsınlar. Suç duyurusu ve tazminat davası konusunda Turkcell avukatlarına iş öğretecek değiliz ama açtıkları dava ve yaptıkları suç duyurularını da kamuoyu ile paylaşsınlar. Çünkü sahte belge ciddi bir iddia ve bu iddianın hukuken mutlaka takip edilmesi gerekir.

Nasıl geri adım attılar? Adamlar sitelerinde ve uygulamalarında yeni tarifeler duyurmuş şuan 50 mbit interneti 80 tl ye kullanırken yeni pakette 150 tl olmuş? Nasıl geri adım bilgi kirliliği var detaylı bilgi verirmisin?

• resmen superonline'ın reklamını yapmak için hazırlanmış bir video bu.sponsor oldular galiba ...

• Şirket yalanlıyor ama insanlar hala inanmıyor ne kadar güvenilmez ve sahtekar olduklarının en büyük kanıtlarından biri. Bende kesin olarak son dakika vazgeçtiklerini düşünüyorum. Bunu düşünüp yapmak istemiş olmalarını görebiliyoruz ve iss'lerden biride bunu yaptı zaten. Önceden haberdar olmamız ve gösterilen tepkinin meyvesini aldık. Bilinçli olmak adına hatrı sayılır bir örnek oldu bunu unutmayın. Güç bizim elimizde istediğimiz takdirde herşeyi yaptırabilceğimizi unutmayın yeterki bilinçli ve birlik olalım. Dünya standartları ve asgari maaş oranına göre baktığımızda hala düşük ve limitli hızlara yüksek paralar ödemekteyiz bunun mücadelesi mutlaka devam etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Mayıs 2017; 21:39:20 >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    AKN'y kaldırıp kota getireceklerdi. Kota aşımı sonrası 1 GB için 1 TL fatura edeceklerdi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.