Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

AKN'y kaldırıp kota getireceklerdi. Kota aşımı sonrası 1 GB için 1 TL fatura edeceklerdi.

Nerden duydun bunu ?
  • Hocam bu gece de bakarmisin yine kotaya gececek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Turkcell SOL'un bayilere gönderdiği iç yazışma internete sızdı. Forumda konusu da vardı ama Turkcell SOL açıklaması sonrasında belki kaldırılmıştır, bilmiyorum.

Konu duruyor:https://forum.donanimhaber.com/1-mayis-2017-superonline-internet-tarifeleri-duzenlemeleri-akk-kalkmis--125891018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 1 Mayıs 2017; 22:2:39 >
  • 1 ocak 2019 saat:00:00 dan itibaren internet fiyatlarında neler olacak bunu sorarsanız sevinirim, buradan bakınca 2019 dan itibaren şuan AKNsiz diye sattıkları paketlerle aynı uçuk fiyatlardan devam edilecekmiş gibi görnüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Yalniz sende bir durum var ne zaman isp aleyhine olacak gercek bisey yazsam sen o konudasin.hakli cikincada kisilige oynuyorsun hafif bilisim sektoru calisani gibi bir izlenim var sende.bu iss yaninda olan tiptekilerden

Türk Telekom ortaklarındanım çaktırma
  • Ceo nun paylaştığı videoda akk kalkıyor diyordu zaten tepki alınca yalanladılar

• Varsayımla yazıyorum en azından müşterilerini ciddiye alıp yürürlüğe geçmeden bunu ortadan kaldıran bir firma,Peki kablonet tak diye koydular kotalı tarifeleri sadece izlemekle kaldık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 1 Mayıs 2017; 22:3:59 >
  • bir hafta önce yeni abone oldum. Şu an aynı tarife 30-40 tl daha pahalı kabloda. Ama onlar da geri adım atacak gibi.

• Ne güzel darısı basımıza.bende hayal kuruyorum da ben sanssiz tiplerdenim istesekte olamayiz.youtube da kanalin falan var mi.ya da kanali olan bir medya grubunda calisan misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

Aranızda halen real-debrid.com üyesi olmayanlar var. Torrentin linkini verin direkt linkini AKN dışı saatlerde indirecek şekilde firefox,chrome schedule eklentisine atın. kodi kullanıyorsanız da 4k,3d içeriğe torrentsiz rapidsiz ulaşın. Para vermem diyorsanız geceyarısından sabah 9 a kadar ücretsiz :)
    Alternatif olarak suriyeliyim diyip iltica edin batıya doğru :)

hocam site güzele benziyor ama dışarıdayım merak da ettim, kısaca anlatır mısınız olayı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Demek ki bu ülkede hala insanların tepkileri bir şekilde karşılığını buluyor. Kendi adıma başta DH ve Webtekno olmak üzere; bu konu hakkında sesini yükselten herkese teşekkür ederim. 8 senedir DH üyesi olmaktan en çok gururlandığım anlardan birini yaşıyorum. Sağolun, var olun @Speed-Step @fx57

oğuz reis seni çılgınlar gibi seviyoruz reis galp.
  • Bu vodafone net ne diyor bu ise

• quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Türksat'ın yaptığı bu ücretli kota uygulaması BTK'nın çıkardığı kanuna aykırı değil mi? BTK kota aşılınca hız şu seviyeye düşecek diyor Türksat ben hızı düşürmeyeceğim GB başına para isteyeceğim diyor bu nasıl iş yani ?

Aykırı değil, btk mevcut duruma göre yorum yapmış/kural koymuş anladığım kadarıyla, bunlar da yeni tarife oluşturup etrafından dolanmış. Yani kotalı ise hız btk nın dediği gibi oluyor. Ama adam tutmuş ben kotası satıyorum diyor. Btk hız, fiyat, kotasızların durumu gibi şeyleri tanımlamadıysa çok açık bırakmış demek ki!
  • Buz gibi kota uygulayacaklardi.son anda vazgectiler.bugun yalanlama yaptilar.ama kablonet arada kaynadi cok safmislar.ticari oyunlar hep iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

Aranızda halen real-debrid.com üyesi olmayanlar var. Torrentin linkini verin direkt linkini AKN dışı saatlerde indirecek şekilde firefox,chrome schedule eklentisine atın. kodi kullanıyorsanız da 4k,3d içeriğe torrentsiz rapidsiz ulaşın. Para vermem diyorsanız geceyarısından sabah 9 a kadar ücretsiz :)
    Alternatif olarak suriyeliyim diyip iltica edin batıya doğru :)

Nasıl ücretsiz hocam saat tam kaçla kaç arası?

• hitman kullanıcısına yanıt
    tekrar kontrol ederim gece. akk konusundan arkadaslar aramış bilgilendirme amaçlı kota sorgulama ekranına işliyor demişler, orası 200 olunca görücez artık hanyayı konyayı.
  • https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162

Arkadaşlar bu turksat iyice cıvıttı bence. Bakarsanız şu sayfaya ne demek istediğimi anlarsınız. Daha 2 gün öncesine kadar meğersem 16 mbit sınırsız interneti turksat 930 tl ye satıyormuş. Gözlerime inanamadım. Arkadaşlar lütfen sizde bakın ve yamuluyorsam düzeltin beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat204

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Şu adaletsiz ayrımcılık yapan adminlere nasıl bir çözüm bulacaksın onu söyle bence allahın adaleti var ise çıkacak kat kat bilesin

Konuyu basitleştirip, şahsileştirmeyin!
    Türkiye'deki neredeyse bütün internet kullanıcılarını ilgilendiren bu olayda...

Mesut Çevik o zamanlarlar belki hatası olmuştur, belki o zamanın şartları böyleydi, belki bu tür adaletsizliklerin "yasal" olarak daha ağır şekilde bize ödetileceğinden korktuğu için öyle yazmıştır..

Nedir ya bu?

Kardeşim; gidin özel mesaj atın... Sesimi duyuramam endişesi taşıyorsan, konu dışı var, gereksizler var...

İnan ki şimdiye kadar yönetime attığım her türlü mesajda "çok samimi" geri dönüşler oldu...

Ben esprili mesaj atacağım diye konuya iki kere düşünüyorum...

Ben donanımhaber'i yıllardır takip ederim; açıkçası pek suya sabuna dokunmazlar... Ancak 6 yıllık bir boşluğum oldu; gayet de güzel kotarıyorlar işi!

Adamlar elini "taşın" altına sokmuşlar...

Herif gelmiş "çomak" sokuyor!

İkile bakayım sen ...

• iyiki zamanında bu forumla tanışmışım , 10 ca forum varken neden buraya üye oldum sadece buraya bilmiyorum ama iyiki burdayım

• Baktılar çok büyük tepki gelecek, vazgeçtiler.
    Bu arada 02:00 - 08:00 saatleri arası kotadan sayılmaması güzel bir gelişme olmuş, bu sayede bizde torrent indirme işlerini bu saatlere kaydırarak hız kotamdan yememiş olurum.

Kendinden torrent indirme özellikli router modem kullanmanın önemi bir kez daha öne çıkıyor.

Bunun için:

Bir adet torrent indirme özellikli modem alınır.(AirTies5760)
    Harici bir USB HDD alınır veya eskiden kalma dahili HDD'nizi değerlendirmek istiyorsanız 1 adet USB dönüştürücü kablo ile dahili HDD'nizi USB HDD'ye çevirebilirsiniz. USB HDD'yi router modemin USB'sine bağlarsınız.
    Modem arayüzünden gömülü Bittorrent istemciyi kullanabilmek için USB HDD'nin router modeme takılmış olması gereklidir.

AirTies 5760 Modem arayüzü

Gömülü Bittorrent istemcici

Haftalık/saatlik ayar yapabilmemizi sağlayan arayüzden dilediğimiz haftalık/saatlik zamanda (02:00 ile 08:00) ayarlayabiliriz.

Gömülü Bittorrent uzaktan erişim ayar sayfası.

Tüm görevi router modem üzerinde çalışan, gömülü Bittorrent istemci programı üzerinden router'a bağlı USB HDD'nize, torrent indirme işlemi yapılacaktır. Bu sayede torrent indirmek işleriniz için PC'nizin açık bırakmanıza gerek kalmıyor.

Ben genelde hız kotamı doldurduğum günlerden sonra torrent indirmeleri yapanlardanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolmetin -- 1 Mayıs 2017; 22:28:58 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.