Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: murat204

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Mesut çevik bundan 6 ay önceye kadar akn yi savunuyordu. Biz imza kampanyası başlatmisken. Ozaman neden akn var gibi servis sağlayıcılarının haklarını savunan konular açıyordu. Btk dan sonra 180 derece dondu. Birdaha firmlarin menfeati değil halkın yaririni düşün. Sonra bu yaptığın doneklikler samimi gelmiyor

Merhaba,

Ah be kardeşim keşke başlığı değil içeriği de okusaydın. Sonra gelip yazsaydın.

Kimseyi savunduğumuz yok neyse onu söyledik. Aynı şimdi olduğu gibi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Şu adaletsiz ayrımcılık yapan adminlere nasıl bir çözüm bulacaksın onu söyle bence allahın adaleti var ise çıkacak kat kat bilesin

Konuyu basitleştirip, şahsileştirmeyin!
    Türkiye'deki neredeyse bütün internet kullanıcılarını ilgilendiren bu olayda...

Mesut Çevik o zamanlarlar belki hatası olmuştur, belki o zamanın şartları böyleydi, belki bu tür adaletsizliklerin "yasal" olarak daha ağır şekilde bize ödetileceğinden korktuğu için öyle yazmıştır..

Nedir ya bu?

Kardeşim; gidin özel mesaj atın... Sesimi duyuramam endişesi taşıyorsan, konu dışı var, gereksizler var...

İnan ki şimdiye kadar yönetime attığım her türlü mesajda "çok samimi" geri dönüşler oldu...

Ben esprili mesaj atacağım diye konuya iki kere düşünüyorum...

Ben donanımhaber'i yıllardır takip ederim; açıkçası pek suya sabuna dokunmazlar... Ancak 6 yıllık bir boşluğum oldu; gayet de güzel kotarıyorlar işi!

Adamlar elini "taşın" altına sokmuşlar...

Herif gelmiş "çomak" sokuyor!

İkile bakayım sen ...

Ben topalım!

• Vodafone da bir gelişme varmı acaba . Konu çok uzun göremedim herhangi birşey.
  • Parktaki oturma bankına tecavüz edilen ülkede iyi bişey olmasını beklememek lazım 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt yapı alt yapı valla bıktım

• Mrb;

Uydunette 19 Eylül 2017'ye kadar sözleşmem var. Yeni düzenlemeyle kablonetin sayfasında kota aşım ücreti olarak her gb başına 2tl ücret alınacağı yazıyor. Bu uygulama sözleşme bitiminden mi geçerli olacak yoksa 1 mayıstan sonra zaten yürürlüğe girdi mi? Ona göre kullanmakta veya iptal etmekte fayda var.

• arkadaşlar merhaba. şu an kullandığımız tarife Türk telekom ultranet 100gb aknli paketi kullanıyorum. müşteri hizmetlerini aradım Hiğernet limitsiz 200gb 50mbpsye kadar olan paketi kampanya kapsamında 89 tlye geçirebileceğini söyledi. (şu an 113tl gösteriyor) anlamadığım kısımlar var nasıl ücretlendirme yapılacak bundan sonra hız düşüşü olacak mı bilgi verebilir misiniz

• Adil kullanım kotasının bize getirdiği tek şey olan zam,hayırlı uğurlu olsun.
  • Çok iyi haber, ama böyle birşey o kadar tepki sonrası zaten mümkün olamazdı, onca tepkilere rağmen eğer süperonline kota sistemini gerçekten faaliyete geçirseydi büyük oranda müşteri kaybı yaşayacak ve itibarını zedeleyecekti, kablonette artık kendi kendine kota koysun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 1 Mayıs 2017; 22:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skassas

Mrb;

Uydunette 19 Eylül 2017'ye kadar sözleşmem var. Yeni düzenlemeyle kablonetin sayfasında kota aşım ücreti olarak her gb başına 2tl ücret alınacağı yazıyor. Bu uygulama sözleşme bitiminden mi geçerli olacak yoksa 1 mayıstan sonra zaten yürürlüğe girdi mi? Ona göre kullanmakta veya iptal etmekte fayda var.

Sözleşme bitene kadar ekstra 1 kuruş bile almazlar sizden. Geçen ay ne kullanıyorsanız aynen devam sözleşme bitiminde bu bahsedilen kota aşımı ücreti olan gb başına 2 tl devreye girecek.

• Eğer firmalar geri attıysa ve bunda Erdi ve Mesut beyin da payı varsa(sanmıyorum), kendi olalı bir fare tuttular sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Aranızda halen real-debrid.com üyesi olmayanlar var. Torrentin linkini verin direkt linkini AKN dışı saatlerde indirecek şekilde firefox,chrome schedule eklentisine atın. kodi kullanıyorsanız da 4k,3d içeriğe torrentsiz rapidsiz ulaşın. Para vermem diyorsanız geceyarısından sabah 9 a kadar ücretsiz :)
    Alternatif olarak suriyeliyim diyip iltica edin batıya doğru :)

Bunun uTorrent üzerindeki zamanlayıcıdan bir farkı var mı, sonuçta uTorrent üstünde indirme yapılabilecek zamanlar seçilebiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemo

https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/adil-kullanim-kosullari-akk-hakkinda-aciklama/

Açıklama geldi. Ulan birlik olunca nasıl da tırsıyorlar hemen.

Arkadaşlar burada Turkcell in nasıl herkese galeyana getirip amaca vardığını ve metinlerine sakladığı gizli anlamları deşifre edeceğim.

Mâlum resimde ;

-----

YALAN: Özellikle belirtmek isteriz ki kamuoyunda oluşan yanlış algının aksine AKK noktası geçildikten sonra yapılan veri tüketimleri için faturaya ek bir ödeme yansıtılmamaktadır.

GERÇEK: Adil kullanım kotası değil yerine gelecek koralı tarifelerde GB başı 1 TL ücret uygulanacak.

--------

DİKKAT:

Adil Kullanım Koşulları (AKK) aşımında ekstra ücretlendirme yapılacağına dair internette ve sosyal medyada yayılan asılsız haberlerin artması sebebiyle Turkcell olarak kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı duyuyoruz.

Belgede ise görülen adil kullanım kotası değil yerine kotalı tarifelerden bahsediliyordu!!!

GERÇEK: Olaylar ortaya çıkınca Twitter'dan engellendik!!!

Eklenecek

• Kablonet 25Mbps/50 GB AKN'ye 40TL ödüyorum. 50GB'yi aşınca 3MPSB'ye düşüyordu. Şimdi taahhüdüm bitince, ben 50GB'yi aşınca GB başı 2TL mi alacak? E bu AKN'li daha iyiydi. Hiç yoksa 50GB aşınca hız düşüyor. Şimdi 50GB'yi aşınca para vereceğim.
    Ben EVET diyorum.
  • Benim için önemli olan ttnet 16 Mbps e kadar kullanıyorum 75 gb 60 tl iki kişi paylaşıyoruz
    Evde Çocuklar da var telefonu eline geçirdimi ver elini youtube bende dizi seyrediyorum donanım haber den sizi takip ediyorum öbür ortak da kendince kullanıyor. geçen ay kotası 120 gb olmuş eger tt de kablo net gibi yaparsa hapı yuttuk çünkü daha fazla para verip faturayı bölecek kimse yok ya başka taşıyıcı ya Gececez yada hepten kapatacaz neti torrent kullanmıyoruz.

Mesut beyin gece torrent yapan program incelemesi yaparız erdinin pc nasıl daha az enerji harcar incelemesi yaparız demesi eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi bir şey olmuş daha durun 1 gün oldu adamlar biz ne yaptık demesin ilk günden.

Birde Erdi nin gözlerinde bozukluk mu var bana biraz şaşı gibi geldi de.

• bu haberler bilerekten yansıtıldı tepki yağınca mecbur yalan haberimiz yok die yapmacık bi yazı duyurdular

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Kablonet 25Mbps/50 GB AKN'ye 40TL ödüyorum. 50GB'yi aşınca 3MPSB'ye düşüyordu. Şimdi taahhüdüm bitince, ben 50GB'yi aşınca GB başı 2TL mi alacak? E bu AKN'li daha iyiydi. Hiç yoksa 50GB aşınca hız düşüyor. Şimdi 50GB'yi aşınca para vereceğim.
    Ben EVET diyorum.

Sizden bir ücret alınmayacak şu an. Hızınız, 50 GB geçtikten sonra 16 mbite düşecek. Gece 02.00-08.00 arası yine 25 mbit alacaksınız, kotanız dolsa da, dolmasa da... Ama yeni bir abonelik başlatırsanız ve kotalı bir tarife seçerseniz, kotanız aşıldıktan sonra her 1 gb aşım için 2 tl ödeyeceksiniz.

• Gece tasarruflu calisan kucuk cihazdan bahsedildi videoda bu konuda bilgisi olan var mi arkadaslar link verebilecek, merak ettim nasil bisey bahsedilen

• Janti kullanıcısına yanıt
    Taahhüdüm bittikten sonra her türlü bana girecek yani. Ben AKN'li kullanıma razıyım böyle olacaksa. Ben 2 ile 8 arası zaten ne kullanıyorum ki? Ne kadar rezil bir durum bu. Ben ayda 70-80 GB kullanıyorum(tahmini), bunun 50GB'den sonrası zaten 3Mbps oluyor. E 02'den sonra da çok az kullanıyorumdur. Hay yapacakları düzenlemeye ya
  • Arkadaşlar dsmartla ilgili bilgi yok mu

• Yeterki birlikte hareket edelim,kırıp dökmeden,sövüp saymadan tepkimizi gösterelim kazanan biz oluruz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.