Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet kullanıcısıyım şimdi gece 2 den sonra kota serbest mi birde 50 gb kotayı aşınca hız gece 2'den sonra yine 3 mgbite düşecek? cevaplarsanız sevinirim

• TT tuzağı bu sahtekar TT...

• istanbullular İ kullanıcısına yanıt
    Ne tapması birader tövbe estağfurullah.

Şuan ülkede her istediğini yaptıracak kuvvetteki kişi başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır ondan dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka ttnet nasıl bu olaylarda kendini nasıl bu kadar masum gösterdi hayret verici . Kazığın büyüğünü onlardan yerdik normalde .

• Yiyorsa geri çekmesinler.O kadar kullanıcıyı kaybedeceklerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Şuan ülkede her istediğini yaptıracak kuvvetteki kişi başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır ondan dedim.

Ülkede iyi şeyler olunca reis , kötü şeyler olunca reisle ne alakası var .

• Sıra kablonet de mümkün değil bu şekilde kalması, bakın görün nasıl tıpış tıpış yola gelecekler

• Aslına bu kotalardan kurtulmak istiyorsak iss lere değil daha büyük babalara etkinlik düzenlememiz lazım.

Şu an en buyuk maliyetlerden biri yurt dışı trafiği.

Onun içinde trafiğin en yoğun olduğu YouTube un sahibi Google a bir twitter etkinliği düzenlemek gerekiyor.

Google in sunucularıni buraya taşıması internet hızlarında çok şeyi değiştirir.

Madem iss ler elini taşın altına koymaya başladı. Biz de artık sağlam bir twitter etkinliği ile Google ı Türkiye ye getirmeliyiz.

#GooglecometoTurkey tag ıyla dünya gündemine oturursak twitter da

"Türkler hızlı internet istiyor" diye New York Times a bile çıkarız bence.

Tabi bunun için sağlam bir organizasyon gerekiyor. Kim yapar onu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ülkede iyi şeyler olunca reis , kötü şeyler olunca reisle ne alakası var .

:D
  • Soyleyin su operatorleri bari en azindan adslde hizi dusurmesinler hem hiz veremiyorlar hemde 3 mbs mahkum birakiyorlar xD valilik binasina evim max 500 metredir tas catladi 700 de 2 telekom binasina uzakligim 1.5 km yi gecmiyodur sehrin gobeginde oturuyoruz vdsl yok fiber yok bol bol reklam var reklamlari batsin hizmet olmadikdan sonra fiberliyoz fiberliyoz diye reklam yapsan ne yapmasan ne hat 16 mbs bile desteklemiyor ya saka gibi nerden gelio bu kablo anlamadim eve kacak bakir kablomu firlattilar naptilarsa hata kaza interneti vermeyi becermisler yani :)

• trumpet kullanıcısına yanıt
    5

• Sıra türksatta

• Turknet candır gerisi heycan

• ZORESMER kullanıcısına yanıt
    2019'da ne var hocam? Taahhütler bitince mi çökecekler?
  • öncelikli olarak sizi tebrik etmek isterim.
    ülkemizde bir şeylerin doğru gitmesi için uğraşan toplumun düşünceleri doğrultusunda hareket eden başarılı bir site olması ve yanlışları düzeltebilecek gücü olması sevindirici. dilerim donanım haber olarak çok daha başarılı olursunuz. iyi çalışmalar

• Şimdi ben Turk telekom kullanıyorum
    25mb 75 gb kotalı
    Ben şuan ne gibi değişikler oldu net bilgiye nerden ulaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 2 Mayıs 2017; 9:35:24 >
  • TTNET'i aradım gece 2 ile sabah 8 arasındaki indirmeler yansımış gözüküyo dedim dikkate alınmıcak dedi sonradan düzeltecek dedi çünkü böyle bir sistemi henüz geliştirmemişler sistem geliştirene kadar gözükecekmiş kota bilgisinde fakat yansimıcakmış

+ Diğer sorduğum soruda kotayı aşınca herangi ek bir ücret yansıcakmı 1GB =1TL gibi dedim hayır öyle bişey yok tarife ücreti neyse öyle kalacak değişmeyecek dedi

TTNET doğru yolda ilerliyor arkadaşlar 2 günde 2 terabyte'tan fazla çektim hız hala 50mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 2 Mayıs 2017; 9:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Hocam onlarda öyle gözükmüyormuş. Düzeltilecekmiş. Aynısı bende oldu.

Bende buna göre şikayet oluşturacaktım. O zaman bekleyelim bakalım. Umarım çözülür.Teşekkür bilgi için.
  • Dün ayın 1'i olmadan bir şeyler indireyim dedim. Yaklaşık 35GB'lık bir dosyaydı. Dün saat yaklaşık 22 itibarı ile indirme tamamlandı. Normalde 2 saat sonra yani 01.05.2017 00:00 da sayacın sıfırlanması gerekiyordu. Sabahleyin merak edip cepten online uygulama aracılığı ile bir kota sorgulaması yaptım. Yaklaşık 25GB'lık veri mayıs ayına yansıtılmış. Yuh artık!..

• Uydunet kullanıyorum. Eylüle kadar sözleşmem var. Eskiden kota dolunca hız 3mb'e iniyordu. Şun ne olacak? Sözleşmem olduğu bitim tarihine kadar için hala aynı mı kalacak yoksa kota dolunca gb başı 2tl ödeyecek miyim?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.