Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım ttnet fiyatlarını fazla abartmaz

• Superonline zaten fiyatlara zam yapmisti 1 ay kadar once. Vodafone da yeni tarifeler kotalı.Kablonet i konuşmaya gerek yok. Şu anda hiç bir operatörün hatlar desteklenmesine rağmen 24Mb üzeri dsl tarifesi yok. Niye yok 32 vdsl verseler hız 16 ya düşecek işlerine gelmediği için hepsi hızları 24 e çekmiş 24 te hız 8 e düşecek 32 vdsl tarifelerini yüksek fiyattan satacaklar. Şu anda sadece turknet uygun gözüküyor. O da çok fazla geçiş olursa altyapı sorunu yaşayacaktır büyük ihtimallle.

• Gece Saat 2 ile 8 arası download kotalara yansıyor.Test Ettim.Müşteri temsilcisi buna daha hazır değiliz diyor

• Ttnet kota programına 2018 yılında giriyor. Müşteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirsiniz

• kota olması her zaman daha sıkıntı neden mi cünkü kota aşılabilir aştığınız zamanda fiyata tabii tutulacak.

akn de ise hız yavaşlıyor kota diye seçenek yok.

her türlü yedirmeye devam edecekler gibi gözüküyor.

kullanıcılar olarak hakkımızı aramamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ne tapması birader tövbe estağfurullah.

Şuan ülkede her istediğini yaptıracak kuvvetteki kişi başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır ondan dedim.

Bilemediniz sayın Kırca... Her istediğini yaptıracak kişi yok bu ülkede, varsa ülke diye birşey kalmamış, diktatörlük, krallık gelmiştir..

Güce tapıyorsun hala, hukuka güveneceğine..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 videoyu izledikten sonra kanaatim aslında olanın bilinçli bir Turkcell reklamı olduğudur, hele bilhassa son videoda Mesut Çevik'in dilinden düşürmediği neredeyse her 2 lafın arasında bu firmanın ismini zikretmesi bende bu hissi uyandırdı. Bence olay yersen - yemezsen olayı değil, Biliçli yapılmış reklam olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

02-08 arası downloadları adsl kullanıcıları ıcın saglıklı bir şekilde verılerını tutamıyorlar

bırcok kısı 02-08 arası download edecek ama kotaya yansıyacak sonra ugras dur

arayacaksın musterı hızmetlerını, dıyecekler kı 02-08 arası ındırmemıssın ondan kotayı gecmıssın dıyecekler

gelde ıspat et

sonuc:musterı gene perısan

Türk Telekom online işlemlerden hangi saat ve dakika aralığında ne kadar veri indirilmiş gösteriyor fakat bir önceki ayı gösteriyor. Bundan dolayıda sana farklı zaman dilimi söyleyemez. BTK kanunu neticesinde her türlü alırsın hakkını. Bende 2-8 arası down yaptım ve kotama yansıdı. Bir arkadaş sistemlerini düzeltmemişler düzelteceklermiş dediği için şimdilik ses etmiyorum ama beklemedeyim. Sırasıyla döşüyecem şikayet mailimi düzeltilmez ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

2 videoyu izledikten sonra kanaatim aslında olanın bilinçli bir Turkcell reklamı olduğudur, hele bilhassa son videoda Mesut Çevik'in dilinden düşürmediği neredeyse her 2 lafın arasında bu firmanın ismini zikretmesi bende bu hissi uyandırdı. Bence olay yersen - yemezsen olayı değil, Biliçli yapılmış reklam olayı.

Katılıyorum.
  • bu ayı bir atlatalım, o zaman belli olur işin rengi :(

• myfranco kullanıcısına yanıt
    Yani torrent bitince otomatik olarak pc yi kapatabiliyor mu program ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

02-08 arası downloadları adsl kullanıcıları ıcın saglıklı bir şekilde verılerını tutamıyorlar

arayacaksın musterı hızmetlerını, dıyecekler kı 02-08 arası ındırmemıssın ondan kotayı gecmıssın dıyecekler

gelde ıspat et

Türk Telekom online işlemlerden hangi saat ve dakika aralığında ne kadar veri indirilmiş gösteriyor fakat bir önceki ayı gösteriyor. Bundan dolayıda sana farklı zaman dilimi söyleyemez. BTK kanunu neticesinde her türlü alırsın hakkını. Bende 2-8 arası down yaptım ve kotama yansıdı. Bir arkadaş sistemlerini düzeltmemişler düzelteceklermiş dediği için şimdilik ses etmiyorum ama beklemedeyim. Sırasıyla döşüyecem şikayet mailimi düzeltilmez ise.

gece 01:45 de modemi kapat 02:15 de aç

sabah 07:45 de kapat 08:30 da aç

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

quote:

gelde ıspat et

Sebep ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

gelde ıspat et

Sebep ?

Müşteri ye geçirmesinler

Sonra uğraş dur müşteri hizmetleri

hakem heyetleri

mailler

vs vs vs

Bunlar sayesinde eşeği 5 kere sağlam kazığa bağlayacaksın

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    bende bunu merak ediyorum
  • Vallahi şu anda olan şey ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir. En berbat durumu insanlara gösterip, başka kötü bir tarife sistemine razı etme politikası. yine kazıklanacağız yine kazıklanacağız değişen yok.
  • ağzımı bi açsam 2 sayfa yazazım var ama susacağım.
  • Bu ay çooooooook zorlu/sancılı geçecek:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Turkcell SOL'un bayilere gönderdiği iç yazışma internete sızdı. Forumda konusu da vardı ama Turkcell SOL açıklaması sonrasında belki kaldırılmıştır, bilmiyorum.

Konu duruyor:https://forum.donanimhaber.com/1-mayis-2017-superonline-internet-tarifeleri-duzenlemeleri-akk-kalkmis--125891018

İyide zaten gb başına ücret kotalı paketler için. Yasa sınırsız paketleri ilgilendiriyor. Sınırsızın adıda platin olarak değişmiş. 300 gb 500 gb ta kullansan hızın her zaman aynı kalıyor ve fiyat biraz artıyor. Ve bu sadece turkcell superonline da böyle. turknet ise hiç bir beklenti olmaksızın tamemen kaldırdı akk yi. Üstelik yeni müşteriler içinde. Ha şimdi superonline tarifelerde bir değişikliğe gitti mi ?

An itibariyle superonline adsl tarifeleri :
    http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/hizli-internet-adsl-kampanyasi
    http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/super-universiteli-yalin-adsl-kampanyasi

An itibariyle superonline vdsl tarifeleri :
    http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-universiteli-yalin-vdsl-kampanyasi
    http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet---yalin-vdsl-kampanyasi
    http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-vdsl-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 2 Mayıs 2017; 14:28:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelde ıspat et

Sebep ?

Müşteri ye geçirmesinler

Sonra uğraş dur müşteri hizmetleri

hakem heyetleri

mailler

vs vs vs

Bunlar sayesinde eşeği 5 kere sağlam kazığa bağlayacaksın

Doğru diyorsun da, çalıştığım için 11 12 de yatıyorum gece. O dediğini yapmam imkansız. Memlekette iletişim kurma internet' girme yollarıma bak değil mi? Ne günlere kaldık cidden.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.