Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tepki gösterip sonucunu almak gibisi yok, benim nasıl olsa 2 sene taahhüdüm var siz düşünün diyenlere de kapak olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu konuda yaptığınız ve yapacağınız işler için donanımhaber ekibine teşekkür ediyorum. Bence şuan en önemli sorun altyapısından dolayı 16 hatta 8 Mbps hızlarına ulaşamayan kullanıcılar. Artık ADSL in bitirilmesi için çalışmalar yapılmalı. En azından şu aşamada binalara kadar fiber çekmekten ziyade tüm Türkiye'de santrallerden saha dolaplarına fiber çekilip VDSL altyapısına ağırlık verilse eminim ki kullanıcılar bundan daha çok memnun olacaklardır. Böyle olursa binalara fiber için tek bir adım kalmış olacak. Özetle; iss lerden isteğim, direkt binaya değil de saha dolaplarına kadar fiber altyapı çalışmaları yapmaları.

Operatörlere sorum şu: Fiber altyapı yatırımları binanın isteğine göre imza ile vs. olmuyor bildiğim kadarıyla. Sormuştum çünkü. Neye göre altyapıyı genişletiyorlar. Ayda kaç hane/bina fiber hat ile buluşuyor?

• Tt abonesiyim. 02:00 - 08:00 arasi 30GB veri indirdim. Normal sartlar altinda bu saatler arasinda yapilan veri transferinde kotaya yansimamasi gerekiyor ogle degil mi ? Benim yansimis da. Yani normal saat araliginda daha 2GB kullanim yapmistim. Su an kota kontrolu yaptigimda 32GB goruluyor.

• En iyi iss kablo netken en kötüsü simdi o oldu . Bende kablonetliyim sansa bak

• Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda öyle gözükmüyormuş. Düzeltilecekmiş. Aynısı bende oldu.

• bu milletin en sesine vur ekmegini al ama internetine dokunursan ozaman belani neyse :))

• Doping Adsl i aradım bugün. Yeni uygulama ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Mh nin söylediği 16 mb kullandığınız için akk den sonra hızım 5 mb ye düşecek ve 02:00 - 08:00 arası kullanımlar Akk yi etkilemeyecek dedi.

Acaba şöyle olsa: Ben ayın ortasında 50 gb akn mi bitirdim ve ayın geri kalan gecelerinde 02:00 - 08:00 arası yine 16 mb den kullanabilecekmiyim yoksa max 5mb mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Doping Adsl i aradım bugün. Yeni uygulama ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Mh nin söylediği 16 mb kullandığınız için akk den sonra hızım 5 mb ye düşecek ve 02:00 - 08:00 arası kullanımlar Akk yi etkilemeyecek dedi.

Acaba şöyle olsa: Ben ayın ortasında 50 gb akn mi bitirdim ve ayın geri kalan gecelerinde 02:00 - 08:00 arası yine 16 mb den kullanabilecekmiyim yoksa max 5mb mi ?

16 mb hızla kullanırsın.

• quote:

Doping Adsl i aradım bugün. Yeni uygulama ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Mh nin söylediği 16 mb kullandığınız için akk den sonra hızım 5 mb ye düşecek ve 02:00 - 08:00 arası kullanımlar Akk yi etkilemeyecek dedi.

Ayın ilk günü bile akk doldursaniz bundan sonra gece 2 den sabah 8e kadar 16 mbit ile download yapacaksınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BASIN ve TOPLUMUN GÜCÜ !

• O zaman çok iyi imiş. İndirmeleri gece yapmak lazım. En iyisi torrent uygulamasından zamam ayarı yapmak ve pc kapatıcı zamanlama uygulaması kurup elektrikten de tasarruf etmek:))

• arkadaşlar alıntılayarak cevaplar mısınız?

5 megabit , youtube üzerindeki videoları 720p(60fps) de donmadan oynatır mı? En kötü 720p olsa bile işimi görür .... 60 fps şart değil ama olsada iyi olur ... Şuan ki durumda 3 megabitte 480p bazen takılıyor :)

• quote:

O zaman çok iyi imiş. İndirmeleri gece yapmak lazım. En iyisi torrent uygulamasından zamam ayarı yapmak ve pc kapatıcı zamanlama uygulaması kurup elektrikten de tasarruf etmek:))

Torrent'te downloadlar bitince kapama özelliği var. 2. programa gerek bile kalmıyor.

Konuya gelirsek, ben de Turksat kullanıcısıyım ve 50 Mbit 250GB kotalı tarifeyi kullanıyorum. Yanında bir de "Uyku yok" var ve 00:00- 09:00 arası kotaya işlemiyor. Kotayı hiç doldurmadım, hatta dolsun diye yüksek boyutlu download yapmasam, 100-150 GB arasında kalacağım ancak bu yapmış oldukları büyük haksızlık. Bakalım diğerlerinin aldığı tavra göre onlar da değiştirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Aranızda halen real-debrid.com üyesi olmayanlar var. Torrentin linkini verin direkt linkini AKN dışı saatlerde indirecek şekilde firefox,chrome schedule eklentisine atın. kodi kullanıyorsanız da 4k,3d içeriğe torrentsiz rapidsiz ulaşın. Para vermem diyorsanız geceyarısından sabah 9 a kadar ücretsiz :)
    Alternatif olarak suriyeliyim diyip iltica edin batıya doğru :)

Real debrid 15 günlük hesap almıştım eskiden yalniz bu happy hours saatlerini cozememistim dediğiniz saatlerde turbo bit cevriliyormu

• benim kullandığım pakette upload hızı 10 mbps ve kotadan düşmüyor yani sizin dediğiniz sadece kablonette değil bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 2 Mayıs 2017; 0:39:17 >
  • mesaj içeriğine yakışır bir final olmuş, bilginize rica ederiz ne demek aq :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Tt abonesiyim. 02:00 - 08:00 arasi 30GB veri indirdim. Normal sartlar altinda bu saatler arasinda yapilan veri transferinde kotaya yansimamasi gerekiyor ogle degil mi ? Benim yansimis da. Yani normal saat araliginda daha 2GB kullanim yapmistim. Su an kota kontrolu yaptigimda 32GB goruluyor.

bende de aynı ama 15gb indirdim bende de 17 gb yazıyor tam anlamadım ne iştir
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Mobil torrent de bu özellik var mı

• Ne oldu lan ' DH tepkinizi gösterdiniz bak ne işler açtınız ' diyenler nerde ?

Bu İnsanların sayesinde sende hızlı internet kullanacaksın.

Zaten caymasalardı en sonunda #reiseşikayetimvar diye trend olunma yoluna gidilecekti bu işi reis kökünden hallederdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 2 Mayıs 2017; 0:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ne oldu lan ' DH tepkinizi gösterdiniz bak ne işler açtınız ' diyenler nerde ?

Bu İnsanların sayesinde sende hızlı internet kullanacaksın.

Zaten caymasalardı en sonunda #reiseşikayetimvar diye trend olunma yoluna gidilecekti bu işi reis kökünden hallederdi..

Reis kim kardeşim ya, bu ülkede hukukun üstünlüğü var, kişinin üstünlüğü yok.

İnsanlara tapmayı bırakın..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.