Partiyle özdeşleştirilmesinin sebebi eşini aldattığı kadını torpille parti meclisine sokmaya çalışması olabilir mi acaba ? |
Aykut Erdoğdu Skandalı (2. sayfa)
-
-
O zaman bundan sonra hangi siyasetçi özel hayatı ve aldatmacalari ile haber olduğunda kimse o partiye dil uzatmayacak dimi...O kişiyi bağlar.
Mesela şuan MHP AKP yada ittifaknda böyle birşey olsa.. kimse bunu partiye mal etmez öyle mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 26 Haziran 2022; 18:11:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Torpil yapmaya çalıştığını kendisi itiraf etmiyor mu ses kaydında yoksa ben mi yanlış duydum ? Bu sebeple zaten partiyle alakadar oluyor bu mevzu.Yoksa kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez o konuda hemfikiriz.
-
Hadi onlara alıştık... İBB ye kimler girdi çıktı. Torpilin kralı oldu. lise mezunu bir bayan üniversitede baraj puanını bile alamayan,2 sene önce İBB de masa işgal ediyor. Keşke işini yapsa gene ses etmeyeceğim tamam torpille gelsin,ama bari işi yapabilecek olana torpil yapılsın..
Adam kadına kur yapacağım diye CHP yönetimine sokuyor... kadında bunun karşılığını evlenerek veriyor.Ama şimdi hastahane de...tuhaf şeyler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadını torpille parti meclisine sokmaya çalışması siyaseten değerlendirilebilir, bunu yapabildiyse, parti adı kullanılarak haber de yapılır. Tamamen özel hayata dair bir vakada ise parti adı vurgulamak etik değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olması gereken bu aslında. Adam liyakati yerinde, ülkeye, millete faydalıysa, evinde striptiz partisi versin isterse, kimseyi ilgilendirmemeli.
Torpile, çalışmadan maaş alana, tüyü bitmemiş yetim hakkının yenmesine karşı olman güzel. Her zaman, her devirde, her şartta bu çizgini koruman dileğiyle.
Aslında yok. Tuba denen kadın listeyi delerek girmiş. Listeye bile alınmamış. Orada bahsedilen oy toplamak o da torpil değil,
Burada iş adama patlar eski eşini neden arıyorsun neden yeni eşini konuşuyorsun?
Torpil değil o yav. Torpil olsa kadın listede olur listeyi delip girmiş. Orada bahsedilen oy toplama e o da zaten siyasetin temeli, Eroğlu'nun söylediklerinin bir kısmı sıkıntı. Partide bir görevi varsa istifa eder bir daha ne eşi ne kendisi vekil falan olamaz, olacağı o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Haziran 2022; 18:35:58 >
Yazık lan. Araya araya bunu bulmuşlar.
-
Bu sadece kişileri bağlayan, sıradan vatandaş için önem sırası olarak belki kedi videolarının bile altında yer alması gereken bomboş magazin haberi.
Bu ne ya, zaman kötü...
Ne arkadaşa, ne aileye, ne eski eşe falan sır anlatılmaz olmuş.
Akıllı adam her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür diye bir laf var.
-
Aykut ve Tuba'nın CHP'den ihraç edilmesi lazım.
-
Bunu da onaylamiyorum tabi ki ama tamamen aile içi bir mesele ve Aykut Erdoğdunun eşine karşı çok büyük bir hatası.
Ben daha çok bana ahlak dersi veren zümrenin, içtiğim alkole kadar laf eden zümrenin kusturmalı boşnak saxosu ile ilgileniyorum. O da özel hayat ama başıma ahlak bekçisi kesilen ve lgbt ye savaş açan adamların kıllı ve şehvetli iğrenc halleri daha ilginç geliyor. En azından hayatımızı ve yaşam tarzimizi sekillendirmeye çalıştıkları için bu konu beni ilgilendiriyor. Yeşil sermaye gırtlak dolu diyollaaaa...
Malum cenahta lağım patlayalı uzun yıllar oluyor.
Bu olayın daha iğrenç olanlarının binlercesi yaşanıyor ama gündeme gelmez veya gelse de geçiştirilir, normalleştirilir. Bu veya buna benzer rezillikler ak partili üst düzey bir siyasetçi için söz konusu olsa ülke yıkılır, bire bin katılır, küfürler ve aşağılamalarla egolar kasılır.
-
Kuran kursların da çocukları istismar edenlerin konusun da bir kelime bile yazmayanlar şimdi ağızların da salya akıta akıta konuya gelip yazıp çizip insanlara ahlak dersi vermeye başlamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 27 Haziran 2022; 13:2:16 > -
Evet kesin öyledir. Bileğin pardon kaba etinin gücüyle gelmiş buralara. Ben demiyorum kendi diyor. Diyor ki aslında kadın hakları umrumda değil, param olmadığından kadın haklarını savunarak milletvekili olmaya çalışıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadının listede olup olmadığını rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
Listede değilse torpilde yoktur. Zira listeyi delmek gerekir.
-CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında konuştu: "Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz."
-Erdoğdu: "Partimden istifa etmeyi düşünmüyorum."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 28 Haziran 2022; 2:17:2 > -
SENİ ŞU LGBT OLAN AKAPELİ KONULARINA DA BEKLİYORUZ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X