Şimdi Ara

AKP bu ülkeyi aile şirketine çevirmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ülke düşünün ki tüm bakanların ve koskoca cumhurbaşkanının tarafsız olması gerekeceği yerde hepsi cumhur ittifakı lehine çalışıp adaylarına oy istiyor. Bakanlar ve cumhurbaşkanı makamlarını bırakıp şehir şehir geziyor. Seçimde tüm güçlerini kullanarak her türlü dalavere döndürülüyor. Hukuksuzluk almış başını gidiyor.

Sonra ekonominin düzelmesini bekliyorsunuz. Böyle ortamda yabancı yatırımcı nasıl gelsin ?

Partili cumhurbaşkanlığı sistemi başından beri hataydı. Cumhurbaşkanı taraf tutamaz , bakanlar taraf tutamaz ve asla da taraf tutmamalı. Yoksa onlar ülkenin değil partisinin cumhurbaşkanı veya bakanı olur ve sadece belirli bir zümreyi kayırır , onlara hizmet eder. Şu an durum da bunu gösteriyor.

Eğer iktidar seçimi alırsa bu yapılanların daha kötüsünü yapmaya cesaret bulacak. Eğer bu seçimde bu yapılanlara bir nebze olsa tepki koyacaksanız illa ana muhalefete oy vermeniz de gerekmez. Onlarca parti var. Bağımsız adaylar da var. Yeter ki artık bu halk bir tepki koysun

• Günaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın hocam :)

• Adam tüm tuşlara basıyor, 22 yıl seçilirsen yüzsüzlükte böyle tavan yaparsın.

Türk siyasi kişilikleri hepsi bir gecede mucize ile aramızdan ayrılırsa ülke temizlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Mart 2024; 16:59:39 >
  • Halkın bunu anlaması 22 yıl sürdü.

O da tam anladı mı pazar günü belli olacak.

• Sadece aile şirketine çevirmiş olsa yine iyi, ülkeyi yok olmanın eşiğine getirdi. Ege adamlarını kaybettik. Toprak kaybettik. Gık diyen olmadı. Halk öyle aptal ki.

• Allah ıslah etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lozanı tanımayan devlet varmış
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu milletin cahilliğini hafife aldık
    Türkiyenin düzelmesi için maks 3 neslin ölmesi gerekiyor ama o zamanda türkiye diye bir ülke kalırsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey değişmeyecek, onlardan çıkan çocuklar da tıpkı onlar gibi, hatta anne ve babalarından daha radikal düşüncelere sahip z kuşağının akplileri çünkü direkt bu koyun ve varoş düzeninin içine doğdular

Üstüne bir de 20 milyon afgan ve arap oyu da eklenir 3 nesil sonra, bu ülkeden ümidim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsan sorun sadece 1 kişi. Tayyip'in maks 10 yılı kaldı. 80 yaşında adım bile atamayacak hale gelir. Tayyip sonrası akp dağılır. Yeniden Refah, Fatih Erbakan faktörü var ayrı olarak. Bana kalırsa 2028'de saltanatları biter. 2030'larda düzeliriz. Önümüzdeki anayasa süreci büyük önem arz ediyor. Kırılma noktası olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek yüzükle

• Kurum sınavlarının hepsine mülakat geldi neredeyse. Adamlar açık açık kendilerinden yana olmayana ekmek vermemeye niyetli.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt

Kendinden yana olmasa bile tehlike teşkil etmeyecek kişileri seçiyorlar anladığım kadarıyla.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Hepsi arpalık oldu.

Daha geçen gün YTÜ'den derece ile mezun olan bir kızın, kamu bankasının sınavından derece yapıp mülakattan elendiğine dair sitemini gördüm.

Hiç şaşırmıyorum açıkçası, gidin kamu kurumlarına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.

• Şirket yerine holding demek daha doğru olur, zira girmedikleri alan yok.

• 2028'de saltanatları bitecek diyenin hayal gücüne hayran kaldım şahsen, toz pembe bir hayat yaşamak böyle olsa gerek. Durun siz 2028 gelmeye görsün, bayraktar ailesinden birisi geçer yine tahta. Belki kim bilir, 2033 yılında da suriyeli bakanlar görmeye başlarız. Neden peki? Neden olmasın, suriler kardeş kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 30 Mart 2024; 13:31:8 >
  • Şirketler konkordato ilan edip tasfiye işlemi yapıyorlar yine. Bunlar Cumhuriyet döneminden kalma ulusal kazanımları bir türlü tüketmeyi sonlandıramadıkları için henüz o aşamaya gelemediler. 2017 referandumu ve parti devleti bu sonuçlara gebe olacağı zaten belliydi. Meşazını aldımcıların hıyaneti, net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aileden çıktı bu iş. sülale şirketine döndü.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.