Bunlar hükümet yanlısı insanları aşağlıyorlar cahil cülayha diye ama aşağladıkları kesimden daha beterler bazı konularda,bunlara devlet bakıcak,devlet evlendirecek,devlet istersem yatarım çalışmam maaşı bağlıycak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2024; 15:21:45 > |
Akp giderse ülkenin kat kat daha fakirleşeceği gerçeği.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
akp nin maaşlı elmanımısın iş varsa geliyim yaz...beraber trolleriz....valla asgari ücretle triplex villa bile alınır diye yuttururum valla...
Bilin bakalım bunu kim yazmış?
-
-
Dünyada, Uganda'da bile,
Artan enflasyona karşı faiz indirecek bir ekonomi yönetimi olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dalga gır gır amaçlı yazdığım msjları ciddiye alan surpçuk.
akp bana verdiği göcekteki yazlığımı,yatımı geri alıcak diyede yazdım d.h de başarısız olduğum için seçimlerde sen onada inan
akp gidici gibi zatende sizin bu 1920-1930 model devlet paraziti kafanızla bir cacık olmuycağından adım gibi eminim,üstüne birde tembel bir ırkız çalışmayı sevmiyoruz her cacığı devletten bekleyen kafamızla ne olucak görücez.
inş mehdi mesih sentezi chp bizi kurtarır amin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2024; 15:59:55 > -
Tamam yaşlıya hürmetten ampül iyi yönetiyor giderse batarız diyelim sırada konunun kural dışı olmasından ötürü silinmesi var.
Hadi dayıcım yeni güzelleme konuna başlık düşün.
Telefonumu çıkarmıyorum ama elma logolu telefonum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana sarayın günlük harcamasını yaz.
Laga luga yapma sarayın günlük masrafı ne kadar onu yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
amacım akp övmek ama yağlamak değil tahminim tutmazsa gel o zaman söv.
ülkedeki muhalifim diye geçinenlerin bir çoğu devlet üstünden hayatının iyleşmesini bekliyor bu yanlış bir ideoloji, kişi kendi hayatını iyleştirir.
bir çoğu eyt savunuyor made in banana şekilde.
kafaları arap kafası aynı çalışmıycaklar,emek vermiycekler,ter akıtmıycaklar,çabalamıycaklar yattıkları yerden devlet bunlara bakıcak işi gücü yok devletin devamlı bu beleşçi parazitleri besliycek.
(ha bu kafada olan hükümet yanlılarıda var orası ayrı ama muhaliflerde kat kat daha fazla)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2024; 16:49:9 > -
Ulke nedem fakirlesecek? Gelen hukumet gidenin asirdigi mal varligina el koyarsa cok dahada zenginlesir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ben 100 defa akp büyük hezimet yaşıycak dedim, kaybedicekte yazdım hatta ok trollerden daha fazla bildim seçim sonuçlarını,orda akp nin adayını övdüm sadece kadın çok daha iyi eğitimli 3 dil bilen donanımlı modern bir bayandı chp nin vasat adayına göre,ben kim hakediyorsa ona verdim okey bu konudada özgürüm sanamı sorucam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2024; 16:55:44 > -
-
Liderlerin ve eşlerinin eski resimlerine ve yaşantı seviyelerine bakın, kim nereden, nereye gelmiş, çok açık belli oluyor.
Bir de kendinizin eski ve yeni halinize bakın, nerden nereye gelmişsiniz!
Sonra, liderler ve eşlerinin geldiği yerle, sizin geldiğiniz yerin, maaşla olmayacağını anlarsınız,
Sonra, kafanıza dank eder, ne ülke gelişmiş, ne de siz zenginlemişsiniz, sadece seneler geçip, yaşlılıkla gelen 3 kuruş bi artış yaşamışsınız ama liderler ve çocukları serveti katlamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dediği bir dediğini tutmayan fırıldağın teki
OzkanK=Kerimcem
Bu ikisi ağır işsiz :))
-
Mabus Winnfieldyoutube
TDK 1080p The night is darkest just before the dawn. And I promise you, the dawn is cominghttps://www.youtube.com/watch?v=jF56zOFYjvw&feature=youtu.be -
Şu an forumda en koyu akp partizanları kim deseler önce bu ikisi, sonra babuş falan gelir. Kendi taktikleri var ama amaçları aynı. Forumda kimse bunları ciddiye almıyordur zaten, eğleniyor millet.
-
su herifi ciddiye almayin yahu, hata sizde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında genel de apolitik bir insanım cidden üzüldüm surpun yakıştırmalarına kırıldım :(,koyu bir akp liye gır gır olarak yazdığım msjı millet gerçekmi sanmış msj 8+ beğeni almış forumun ıq oranı uçmuş resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2024; 19:2:19 > -
Böyle bir muhalefet varken Ak partinin gideceğini düşünen varsa kendini kandırıyordur.
Millet ittifakının bir sonraki seçimlerdeki adayı yine Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır
akp nin maaşlı elmanımısın iş varsa geliyim yaz...beraber trolleriz....valla asgari ücretle triplex villa bile alınır diye yuttururum valla... Bilin bakalım bunu kim yazmış? |
su herifi ciddiye almayin yahu, hata sizde.
|
Ülkede kerimcem ve özkan ile beraber en tarafsız, en apolitik olan tek kişi: ![]()
|
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- khk forum
- yüzde kırk yerli arabalar
- space x
- jaecoo 8 türkiye"ye ne zaman gelecek
- türk telekom numara değiştirme
- ioniq 5 n
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X