Şimdi Ara

AKP Kars Milletvekili'nın kardeşi, abisini eleştiren haber sitesine silahlı saldırı düzenledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mynet (@mynet) on X
    https://x.com/mynet/status/1845099518699643214

AK Parti Kars Milletvekili olan Adem Çalkın'ın Kars'ta yaşayan kardeşi Harun Çalkın, abisi aleyhine haber yaptığı için bir haber sitesinin yöneticisine silahlı saldırı gerçekleştirdi

Silahlı saldırıda sitenin genel yayın koordinatörü Muhammed Halitoğlu ile birlikte bir vatandaş yaralandı

Çalkın, silahıyla birlikte poliste teslim olurken ifadesinde Halitoğlu'nun ailesine ve hakaret ettiğini iddia etti

Öte yandan Halitoğlu'nun bugün düğünü olduğu, olay nedeniyle ertelendiği öğrenildi

• Akp ve Kars. Bundan daha kötüsü cehennem zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi adam mı?

erkek adam silahsız birine silah sıkmaz mert olsun önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Ekim 2024; 18:39:25 >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Dogu'nun cogunda, siyasi bir durum kastetmiyorum dem mem falan ama devlet ohal ilan etmeli, cocuklar ailelerinden alikonarak 3-4 yaslarindan itibaren son derece luks, playstation mlaystation, spor salonlari her seyi olan, calisan ogretmenlerin en basarili ogretmenlerden secilip sozlesmeli olup dr maasi alacagi, hayvan sevgisinin asilanacagi yerler olmali.

Baska turlu duzelmez bu Kars, Igdir, Urfa murfa. Ha baska iller de var bu mudahaleyi gerektiren onlara da zamanla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünde Bursa'da ambulans durduran züppeler vardı ambulansta ki hasta ölmüş , araştırıldı zuppenin babası AKP'den milletvekili adayı çıktı eski

• Pislik herifler. Akp bu ülkenin kanseridir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakaret ettiyse dava et kardeş silah niye sıkıyon. Zihniyete, kafaya bak. Ortada hakaret de yoktur muhtemelen, bunlar eleştiriye de hakaret diyor. İşine gelmemiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

bireysel silahlanma gerekli, suçu işleyen kişi biliyor ki karşısındaki insanda silah yok... düşünün, eğer vuracağı kişide silah olduğunu bilse o kadar rahat bir şekilde gidip onu vurabilir miydi? biliyoruz ki böyle suç işleyen insanların çoğu korkaktır ve riske girecekleri zaman böyle eylemlerden uzak durmayı seçerler.

suçlular silahla dolaşırken suç işleme niyeti olmayan insanlar ise kurbanlık koyun gibiler toplumda, suçlu kişiler saldırdığı zaman kendilerini bile koruyacak durumları yok... vurulup ölmeye, sakat kalmaya yada ufakta olsa yaralanmaya mahkumlar...

edit: @Kartal Göz senden niye alıntı yaptım bilmiyorum, yanlışlıkla oldu, genel cevap verdim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 13 Ekim 2024; 5:23:3 >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

Yalnız buradaki durum farklı. Adam burada sadece silahına güvenmiyor, aynı zamanda ağabeyinin milletvekili olmasına ve hatta AKP'li milletvekili olmasına güveniyor. Yani sende silah olması burada pek sökmeyebilir çünkü kişinin ensesi kalın, arkası sağlam. O sıradan vatandaşlar için geçerli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.