Şimdi Ara

AKP’li Tuğrul Selmanoğlu da gemiyi terk etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP’li Tuğrul Selmanoğlu da gemiyi terk etti:

“Adamlar halktan kopmuş. Seçimi kaybedeceğimizi Diyarbakır adayı 100 TL verip tezgahtaki tüm simitleri almak isteyince anladım.”

🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    AKP’li Tuğrul Selmanoğlu da gemiyi terk etti: “Adamlar halktan kopmuş. Seçimi kaybedeceğimizi Diyarbakır adayı 100 TL verip tezgahtaki tüm simitleri almak isteyince anladım.”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1776508830169342200

• Doğru da, bu tayfa hep işte Kurum fark atacak, Altınok kazanacak lelelö diye dolaşıp seçim geçtikten sonra, ya zaten ben bu sonucu biliyordum diyip kendine prim çıkarma peşinde. Herkes, herşey olup bittikten sonra en başından beri büyük resmi gördüğünü söylüyor. Yandaş medya kanalları özellikle sanki beklenen sonuç buymuş gibi bozuntuya vermemeye çalıştılar mesela seçim sonuçları açıklandığında.

Demek 2023 seçimlerini muhalefet kazansaydı bunların alayı 'Biz hiç AKP'yi desteklemedik ki' diyeceklermiş...

Bir de kendileri çok farklıymış gibi Diyarbakırda simitleri 100 liraya almaya çalışan vekile laf söylemiş..Millet geçinemiyoruz dediği zaman videolar çekip insanlarla dalga geçenler kimlerdi?Her yer araba dolu,avmler ful çekiyor,tatil yerlerinde tüm oteller dolu vs diyenler başkasıymış gibi hava estirmeleri çok komik...

• Dediklerinde samimi olsaydı, seçim kaybedildikten 1 hafta sonra değil, o olay olduğunda bu videoyu çekerdi.

• AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

Kimse böyle durumlarda anında karar vermez, veremez. İçine şüphe düşer, bir süre o duyguyla devam eder sonra emin olur.

Bu olay için söylemiyorum, genel olarak kim yanlıştan dönse, kim fikir değiştirse hemen aynı ithamlarla karşılaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Doğru da, bu tayfa hep işte Kurum fark atacak, Altınok kazanacak lelelö diye dolaşıp seçim geçtikten sonra, ya zaten ben bu sonucu biliyordum diyip kendine prim çıkarma peşinde. Herkes, herşey olup bittikten sonra en başından beri büyük resmi gördüğünü söylüyor. Yandaş medya kanalları özellikle sanki beklenen sonuç buymuş gibi bozuntuya vermemeye çalıştılar mesela seçim sonuçları açıklandığında.

• Yalnız 2019 yerel seçiminde de İmamoğlu ve Yavaş’a karşı kaybettiler bir tane bile özeleştiri duymadım bu seçimde neden böyle dağıldılar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek 2023 seçimlerini muhalefet kazansaydı bunların alayı 'Biz hiç AKP'yi desteklemedik ki' diyeceklermiş...

Bir de kendileri çok farklıymış gibi Diyarbakırda simitleri 100 liraya almaya çalışan vekile laf söylemiş..Millet geçinemiyoruz dediği zaman videolar çekip insanlarla dalga geçenler kimlerdi?Her yer araba dolu,avmler ful çekiyor,tatil yerlerinde tüm oteller dolu vs diyenler başkasıymış gibi hava estirmeleri çok komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 6 Nisan 2024; 14:21:11 >
  • Halkta karşılığı hiçbir zaman yoktu ki.

Siz öyle sandınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akp nin halktan kotuğunu zengin partisi olduğunu herkes biliyor artık chp nin 1960-70 ler modeli şuan burjuva sınıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Nisan 2024; 19:40:47 >
  • Google'a "arabada bağıran dalyaprak" olarak yazınca bu herif çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batan gemiyi ilk terk eden reistir pardon farelerdir ...

• Kendisi son model jaguara binerken fark etmediğini başkan adayı simitçiye 100 lira verince mi fark etmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları halen demleniyor.  ula chp 20 yıldır dağılmadı iktidar tek seçimdemi dağılacak. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.