Şimdi Ara

AKP’li vekilin oğlu 26 yaşında THK’da BAŞKAN oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
16.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
395 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki başka partilerin imkanı olsa kendi adamlarını yerlestirmeyecek
    Bunda şaşılacak garipsenecek bir durum yok. Seni beni yerleştirecek değil lerya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graywolff

Kardeşim bilgine hayran kaldım. Birde akp lilerin aldıkları maaşları yazar mısın bilgilenmek isteriz. Onun için kitap gibi pdf yapman lazım. Bizi aydınlatırsan seviniriz çünkü yüksek yerlerdeki her kişinin en az iki maaşı var. Misal medyaya yansıyan kızılay başkanı ve bir spor dalındaki federasyon başkanı. Hepsinin üç maaşı vardı ve bunu hiç çekinmeden tv de söylediler sanki 3 az 5 olmalı der gibi..

Onu yazmamıştım çok özür dilerim. Bu hainlikleri malesef Ak parti dahil neredeyse herkes yapıyor. Benzer hortumları araştırırsanız eski ibb'de de bulabilirsiniz. Ben sadece başlığı görünce yaş üzerinden eleştiri yapıldığını mantıksız bulup benzer olayların günümüz chp'sinde de yaşandığını okuduğun üzere belirttim. Esasında partizan birisi degilimdir, iç siyasetten de nefret ederim. Sadece dış politika hususunda mevcut iktidarı başarılı görüyorum. Haricinde bana ne Ak parti'sinden bana ne Chp'sinden. Ha hakkını yemeyelim Tunceli TKP baskani gayet iyi bir imaj oluşturmuş. Allah var böyle seyleri Tkp'de duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkeyi bu hale getirenlere ve onlara destek olanlara hakkım sonsuza kadar haram olsun..! (haramdan anlamazlar ama neyse)

• kaangozler kullanıcısına yanıt

70 yıldır ülkeyi milliyetçi mukaddesatçılar yönetmeye çalışıyor. Aşırı sağ lağımının yemediği herze kalmadı hala cehabe.

Bu gencoları da cehabe atadı gılışdar istifa dersen tam olacak.

Ermeni yönetici örnekleri versene bakalım kaç tane verebiliyorsun. Yazdığın düpedüz yanlış, yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Temmuz 2020; 18:25:29 >
  • Tamamen liyakat ve tesadüf eseri olmuş.aksi hiç kimsenin aklına bile gelmesin

• İnsanlar hakettiği şekilde yönetilir. Durmak yok yola devam....

Yahu Nazım Hikmet 14 yıldan fazla hapis yattı sen kalkmış neler diyorsun

Ermeniydi yöneticiler dedin tek kişi söyleyemedin.

Yalanlarla nereye kadar

Önce gerçekleri öğrenin.

Babam ne Ermeni ne de sabetay ama devlet kurumunda yöneticiydi. Yalan söylüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 16 Temmuz 2020; 19:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Yahu Nazım Hikmet 14 yıldan fazla hapis yattı sen kalkmış neler diyorsun

Ermeniydi yöneticiler dedin tek kişi söyleyemedin.

Yalanlarla nereye kadar

Önce gerçekleri öğrenin.

Konuya dair söyleyebilecekleri tek şey olmayınca suyu bulandırmaya geliyorlar.

Tek isim bile yazamayıp yalanlarına devam ediyorsun. Ermeni yönetici bir tane yaz.

Nazım Hikmet’in 14 seneden fazla hapis yatmasına da tek laf edemezsin.

Kürt oyları için Miroğlu gibi adamlar da var. Miroğlu yaz bakalım neler demiş.

Ben zaten o konularda cehapeyi eleştiririm. Bana fark etmez. Mansur başgan ve İmama bakarım. Totalde kim olsa bu rantçı torpilci zihniyetten iyidir gerçi.

Sen bu konuyla ilgili tek kelam edebiliyor musun?

klasik işte Ensar’ı eleştirdiğimizde “Vatikan’ı eleştirmiyorsunuz” deyip duran zihniyet.

Yahu ikisini de sonuna kadar eleştiriyoruz.

• Bir şiir için hapis vesaire diyor adama Nazım 14 yıl yattı diyorum

Neyse bilgi iyidir. Gerçek güzelliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Tek isim bile yazamayıp yalanlarına devam ediyorsun. Ermeni yönetici bir tane yaz.

Nazım Hikmet’in 14 seneden fazla hapis yatmasına da tek laf edemezsin.

Kürt oyları için Miroğlu gibi adamlar da var. Miroğlu yaz bakalım neler demiş.

Ben zaten o konularda cehapeyi eleştiririm. Bana fark etmez. Mansur başgan ve İmama bakarım. Totalde kim olsa bu rantçı torpilci zihniyetten iyidir gerçi.

Sen bu konuyla ilgili tek kelam edebiliyor musun?

klasik işte Ensar’ı eleştirdiğimizde “Vatikan’ı eleştirmiyorsunuz” deyip duran zihniyet.

Yahu ikisini de sonuna kadar eleştiriyoruz.

Şu saat itibariyle Türk ordusu f16 larla Ermenistan üzerinde alçak uçuş yapıyor. Bakalım içeride ilk tepki kimlerden gelecek izliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaangozler

Bu mesaj silindi.

APO piçinin kardeşini de CHP TRT ye çıkardı.

Türk ordusuna kumpas kuranlar ve işbirlikçilerinden gelir muhtemelen.

Biz o kumpas günlerinde cemaat diye bağırırken olanları unutmadık.

O kumpaslanan subaylar bak bakalım nerelerde siyaset yapıyorlar

İyi partide cehape’de

Neden acaba? Senin oy attığın partide kumpaslanan şerefli Türk subaylarından kaç tane var? Yoksa neden yok?

Pilotlarımızla birlikte gönlümüz. Buyrun siz de katılın gönül birliğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Temmuz 2020; 20:4:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.