Şimdi Ara

AKP’li vekilin oğlu 26 yaşında THK’da BAŞKAN oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
16.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
395 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Önumuz kurban bayramı, derilerin nereye verilmemesi gerektiğini öğrenmiş olduk.

Bu saaten sonra yakarım, yine vermem

Unutmadan bilmeyenler vardır. Fahri konsoloslar askerden muaf oluyor. Sarı paşam milyonlarin içinde 30k verip bir ay askerlik yapmayı bile kendine yedirememis

Zaten askerlikten yırtmak için olmuştur. Göz göre göre her türlü pisliği yapıyorlar. Forumdaki dua sahipleri de sırf bunlar müslüman diye ses etmiyor. Soysuzluk, haysiyetsizlik ve şerefsizlik normal olmuş söz konusu akp olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: aştayn

Her partide olur böyle şeyler eskiden dhye girip teknolojiyle ilgili konular görürdük şimdi hep siyaset muhsin yazıcıoglundan sonra siyaset yapilmaz bu ülkede iyiler herzaman ölür yok adama günde 5 suikast yapailiyor hepsi engelleniyor bunlar hikaye adamı öldürmek iste 1saat yeter tavsiyem siyasete fazla baglanmayın

Bak burada bir fark var. Mesela erdoğan oğlunu akp için başkan yapsa, ben ses etmem. Güvendiği adamı koyuyor kendi partisine derim. Devlette böyle bir şey yok. Devlette biat ile hareket edilmez. Liyakat ile edilir. Ben büyük bir şirket açsam, kardeşimi getirir koyarım oraya ama Devlet kademesine hele tecrübesiz biri konulmaz. 26 yaşında nerede müdür var? Böyle bakman lazım olaya.

• Bu dünyanın bir de diğer tarafı var

o yedikleri paraları rulo yapar zebaniler ve ....

İşin en kötü yanı da dindarız diyenlerin bunu yapmaları

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Herkes parti içinde yükselip daha fazla devletin parasını yeme derdinde.

• 2014 Yılında girdiğim THK Üniversitesi Pilotaj Bölümü öğrencisi olarak hiç şaşırmadığım bir durum, 6 sene oldu hala mezun olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar hiç iyi şeylere alamet değil zira ülkeyi sonuna kadar yemek bitirmek istiyorlar, adeta batan gemi misali çevrelerindeki herkese güç verilmiş ve ne koparırsak kardır gibi davranıyorlar, sonuç olarak olan yine halka yani bize olacak bunların yedikleri bizlerin cebinden çıkacak yada sürükledikleri konuma karşı yine biz savunacağız vatanı.

• 26 yaş nedir ya 18 ine girince müdür yapacan. Çok geç kalınmış çoook

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hay yaşa ağzın bal yesin. Sayfalarca yazıya gerek yok. İşte olayın kilit çözümü bu söylediğiniz. Komşuda pişer elbet bizede düşer hesabı..

• Benim anlamadığım çocuğuna ayda 1 kilo et yediremeyen adam bunları canı pahasına savunuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır o zaman yazalım ;)

Murat ONGUN:

İBB'de danışman olan diğer isimler gibi 3-4 farklı dairede muhtelif pozisyonlarda çalışıyor olarak gösterilerek 3-4 emekçinin alacağı ücreti tek başına cebe indirenlerden bir tanesi. Çalıştığı departmanlar: İBB İletişim ofisi başkanı (Medya sözcüsü), İBB Medya aş. yönetim kurulu başkanlığı, Otobüs aş. yönetim kurulu başkanlığı. Bu arada sakın bana Murat ONGUN için "Adam demekki liyakat sahibi imiş, baksana mübarek tüm işleri yapabiliyor." demeyin; adam öyle Boğaziçi'ler, Odtü'ler bitirip Harvard'larda, Stanford'larda MBA okuyup yüksek lisans yapmış birisi değil. Şuan birçok insan gibi sıradan bir bölüm okumuş sonrasında ise yıllarca muhabirlik yapmış bir adam ;)

Yavuz Saltık:

Adres yine İBB. Özel kalem Müdürü Yavuz Saltık ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı. Saltık, Boğaziçi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İSTON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak da maaş alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Ertuk da iki maaş alıyor. Yavuz Ertuk, hem Genel Sekreterlik, hem de İGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak maaş aldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan 6 genel sekreter yardımcısı da ballı maaş alıyor.

İBB Genel Sekreter yardımcıları Yeşim Meltem Çiftçi, Mehmet Çakılcıoğlu, Mehmet Murat Kalkanlı ve İbrahim Orhan Demir, hem Genel Sekreter Yardımcılığı maaşı alıyor, hem de belediye şirketlerden iki maaş alıyor.

Şengül Altan Arslan ve Turgut Tuncay Özbilgin de, hem Genel Sekreter Yardımcılığı'ndan, hem de belediye şirketinden birer maaş alıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın bacanağı Eren Sönmez'in de; İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri, İSYON A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İSTAÇ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak üç maaş aldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketleri içinde yönetim kurulu başkan ve yardımcılarına memur maaşlarına ek olarak, 'huzur hakkı' adı altında düzenli aylık ödeme yapılıyor.

'Huzur hakkı' adı altında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde yönetim kurulu başkanlarına 15 bin TL, yönetim kurulu başkan vekillerine 11 bin TL ile yönetim kurulu üyelerine 5 TL, genel sekreter yardımcılarına 12 bin TL, daire başkanlarına 7 bin TL ve danışmanlarına 15 bin TL düzenli aylık ödeme yapıldığı ifade ediliyor.

Halen geçerli olan 29 Mart 2018 tarihli İGDAŞ Yönetim Kurulu karında ücretler konusunda şu bilgi yer alıyor: "Yönetim Kurulu Başkanına aylık net 14 bin 200 TL., Yönetim Kurulu Başkan Vekiline aylık net 8 bin 950 TL., yönetim kurulu üyelerine aylık net 4 bin 950 TL huzur hakkı ödemesine oybirliği ile karar verildi."

Ayrıca adını buraya koymadığım 4 Genel sekreter yardımcısı 3 maaş, başka 4 genel sekreter yardımcısı da 2 maaş alıyor.

Bu hırsızlar 4 yerde birden çalışıyor gözüküyor, mantıken 4 yerde de en az mesai saati kadar çalışması lazım ki bu imkansız. Her bahse girerim bu adamlar, bu pozisyonlardaki işlerine gitmiyor asistanını, sekreterini falan yolluyordur. Üstüne 60 bin TL'ye yakın maaşlarını alıp ve altlarında en son model makam araçları ve bir tane de şoförü ile cennetlerde gibi yaşıyordur.

Benim babam ise sabah sekiz akşam 5 işe gidiyor (SGK) orada her türlü mobbing'e maruz kalıyor, ömründen ömrü gidiyor. Emekçiliğinin karşılı aylık 4 bin tl maaş alıyor. Peki bu bize revamıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.altinok -- 15 Temmuz 2020; 20:49:46 >

• Türkiye'de olay tamamen ve her zaman buydu ve olmaya devam edecek. İktidarla falan alakası yok bu işin. Gelenek ve göreneklerimiz böyle.Ama iktidar o kadar uzun süre iktidar ki artık alalen kimseyi umursamadan iş kılıfına uydurup kılıfı yoksada kılıfsız işlerini hallediyor. Milletvekilliği bile babadan oğula geçiyor artık. Bunlar gördüklerimiz birde görmediklerimiz var. En fazla iki dönem başkanlık isabetli bir karardı. Ama sayın cbaşkanı kaç dönemdir başta. Ona teğet geçti. Yok 3 dönem falan olayıda teğet geçti. Hep teğet geçiyor. Sonumuz hayrola.

• Hep CHP'lilermi yiyecek kardeşim. Birazda AKP'liler yesin.

• Milletimiz acınası halinden memnun onlar düşünsün benim hepsinden daha çok imkanım var  

• Baskan gibi bakiyor ama :) Pek istahli da degil gibi tiknaz baksana hee bu arada thk tam olarak ne faliyet gosteriyordu arkadaslar bilemedim basina akademisyen gerekli degilse zaaar ....

• akp öyle bir parti oldu ki torpilin bile torpili var. Artık bırakın milleti kendi içlerinde yarışıyorlar. Nerde ilk zamanlardaki parti.. herşeyi kaybettiler ülkede bizde kaybettik. Güven gelecek hayaller herşey bitti ülkede bir karamsarlık var ama bir kesim hayatını yaşıyor bazıları da tırına ekonomik sıkıntılardan dolayı kendini asıyor. Diyecek fazla söz yok yazık oldu bir nesile tükettiler bizi

• Mr.altinok kullanıcısına yanıt

Kardeşim bilgine hayran kaldım. Birde akp lilerin aldıkları maaşları yazar mısın bilgilenmek isteriz. Onun için kitap gibi pdf yapman lazım. Bizi aydınlatırsan seviniriz çünkü yüksek yerlerdeki her kişinin en az iki maaşı var. Misal medyaya yansıyan kızılay başkanı ve bir spor dalındaki federasyon başkanı. Hepsinin üç maaşı vardı ve bunu hiç çekinmeden tv de söylediler sanki 3 az 5 olmalı der gibi..

• Liyakatsızlık nedir sorusunun resmini yapmışlar. :)

• kurban derisi toplamaktan başka işe yaramayan cumhuriyet tarihinin en köklü kurumu!

• Yarısından çoğu cahil olan bir ülke için gayet normal bir haber

• Sonra bana diyorlarki neden Boğaziçi Köprüsüne gitmedin 15 Temmuz’da :) Ben neden gideyim ? Canımı yolda mı buldum ? Onları kim güçlendirip ülkenin başına bela ettiyse onların çocukları çıksın köprüye, tankın karşısına.

Not: Sen de saçını onun gibi yana doğru tarasaydın sende her şey olurdun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.