AKP'nin kapattığı TSK'ya ait 4 çekerli arazi araç üretim fabrikası (2006)
-
-
İşiniz gücünüz muhalefet ,onu bile doğru düzgün yapamıyorsunuz.
ÖzkanK
Gelir birazdan AKP yazmıssın baslığa
-
Bu ve bunun gibi zırhsız askeri araçlara asker haklı olarak binmiyor.
Her türlü Zırhlı askeri araç üretiminde Türkiye dünya devleri arasına çoktan girdi.
ÜLKEMİZDE ASKERLİK YAPANLAR BUNU İYİ BİLİR.
Askere bekleriz, vatan borcu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koskoca askeri fabrikanın kapanmasının sebebi zırhsız araç üretimiymiş. Her konuya atlayan maaşlı elemanlara bak. Forumun siyaset kısmı gerçekten komedi bir hale geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay, demek öyle. Bu vatanın evlatlarından (askerliğini adam gibi yapanlarından) eksiği veya fazlası yoktur umarım.
Askeri konulara hafiften ilgisi var gibi de görünüyor.
Sanırım Youtube'dan bu tür meseleleri izlemesini seviyor.
Ama YouTube izlemek yetmiyor olsa gerek ki 70-80 sene önceki askeri araçları terkedip Türkiye'nin modern zırhlı araç üreticisi devi olduğunu bilemiyor.
"Her Türk asker doğar"
"Asker ocağı peygamber ocağı"
Derler Türk'lerde.
Yarın euroları yatırıp kanuni hakkıyla konsolosluktan teskereyi alır, sonra başımıza askeri uzman da kesilebilir
Titanyum ayrıştırma bilmiyormuş Türkiye o yüzden askeri jet uçak yapamaz gibi zırvaları da vardı.
Derken Hürkuş ikinci prototip uçuşunu yaptı.
Türkiye'nin askeri araç üretiminde dev bir ülke olduğunu dünya üzerinde bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum.
70-80 sene önce ürettiğimiz Jeep araçların yüzünü askeri geçit törenlerinde görebiliriz.
Bunların brandası mermi geçiriyormudur ki?
Bu aracın üzerinde ki branda Ultraviyole ışınlarının maruziyetinde dayanıklılığı ne kadar olabilir?
Kliması ve kaloriferi varmıydı bunların?
Bu araçlara asker binmiyor diyen eleman var ya. hatta
Askerin fikrini soran mı var? Ne verirlerse onu kullanacaksın orada senin fikrinin önemi yok.
Ben askerdeyken 1962 model man kamyon kullanılıyordu. Bu jipler vızır vızır kullanılıyordu. Hatta tuzla cip denen jip olmuş toros bile vardı. 2013 senesi. O man kamyonları denetleme zamanı garajdan alıp tepelere bırakıyorlardı denetleme bitince geri geliyordu. Araçların çoğu hurdaydı zaten verdikleri tüfekler bile 70'li yıllardan kalma. Land jiplerin çoğu parçası gelmiyordu be.
Asker binmiyormuşmuş. Bunu yazan elemanda 50-60 yaş arası para için siyasi parti borazanlığı yapmaya çalışan biri. Yazık be. Yaşlanmış, ekmeğe muhtaç olmuş burada palavra sıkıyor.
-
Alıntı
metni:Yarın euroları yatırıp kanuni hakkıyla konsolosluktan teskereyi alır, sonra başımıza askeri uzman da kesilebilir Bunda hiç şüphe yok şayet dövizli de yapacağını sanmıyorum Hoş askerliğini yapmamış haliyle bile general modunda takılıyor. Arkadaş her konunun uzmanı. Sürekli Bulgaristan göçmeni olduğu için safkan Türk olduğunu, Anadolu Türklerinin aslında Türk olmadıklarını Ermeni, Rum, Arap olduklarını, kendisinin Karamanoğlu ailesinden olduğunu, Atatürkün akrabası olduğunu falan yazıyor Bu tip iddialı saplantılara düşenlerin neredeyse tamamının kaynağı twitter ve youtubedaki desteksiz palavra içerikler oluyor. Dün sordum "Kemalistim, nasyonal sosyalistim diyip askerliğini yapmamanın, kaçmanın izahı nedir" diye, cevap vermedi tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Askerde olsam muhtemelen bunun komutanı olurdum.
Hızlıca revire sevk eder sağlık camiasının kucağına atardım,,,
Bu arada sen de Bulgaristan göçmenisin sanırım hocam? Silistreli isminden öyle yorumladım. Senin bu arkadaşın foyasını patlatman daha bi manidar oldu :) Aynı zamanda tam bir Rus hayranı olduğu için Bulgaristan Türkü demeye bin şahit ister. Ama safkan Türkmüş yersen.
Hahaha
Bizim ordumuzu bu güvensiz araçlardan kurtarıp birden çok firmamızın üretim gücüyle son sistem donanımlı askeri araç üreticisi olmamızı sağlayan ve bu üretimi destekleyen hükümetimize teşekkür ediyorum.
Mercedesin Unimogları da vardı. Onlara da binmek istemiyor haklı olarak askeri personelimiz.
Herşeyde olduğu gibi önce emniyet, önce güvenlik
Askerde olsa komutan olacak eleman para için bütün gün burada yazıyor. Kahvede tutunamamış, evladı bile sallamıyor ki bütün gün burada.
Askerde bunun gibiler hiçbir şey olamaz. Yaşı geçkin adam bir kere asteğmen olamaz. Kısa dönem desek o zaman komutan olamaz. Zaten kısa dönem kalktı normal er olur. 20 yaşında askere gelenden en ufak bir farkı olmazdı. Yaşlı olduğu için askerde ezilmesin diye anca birilerinin yancısı olurdu. Yalakalık yapıp bitirmeye çalışırdı. Olay böyle olurdu.
Meseleleri bilmediği için herhalde bu da askerlik yapmamış. Desteksiz sallıyor. Neymiş bu jiplere asker binmiyormuş. Şaka gibi.
-
Aynen, Namık Kemal'in Vatan Yahut Silistre piyesi vardı. Bilirsiniz işte orda Sultan Abdulmecidin yaptığı tabliyeler vardı. Erzurumda ki Aziziye tabliyeleri ile aynı.
Silistre orası.
Serhat şehrimiz. Bugün bizde değil.
-
70-80 sene öncesinin Jeeplerinin brandası ve naylon camları ultraviyole ışınlarına dayanıklımıdır acaba?
Koşullar zorlu, kapalı garaj arazide bulunmaz, atmosferik şartlar değişken.
Bunların brandası ve plastik camları mermiye karşı nasıl direnebilirler acaba?
İyi ki bu köhne teknolojiyi bırakmışız.
Türk askeri işini iyi yapar, yaptırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
70-80 sene öncesinin Jeeplerinin brandası ve naylon camları ultraviyole ışınlarına dayanıklımıdır acaba?
Koşullar zorlu, kapalı garaj arazide bulunmaz, atmosferik şartlar değişken. Bunların brandası ve plastik camları mermiye karşı nasıl direnebilirler acaba? İyi ki bu köhne teknolojiyi bırakmışız. Türk askeri işini iyi yapar, yaptırır. |
Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- gerçek atatürk fotoğrafları
- twitter ifşa
- izol aşireti tehlikeli mi
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- adresten fay hattı sorgulama
- trendyol kime satıldı
- bitcoin haram mı diyanet
- apple yüz tanıma davası sonucu
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X