haber global Sözcü Çelik: Boykot kapsamındaki işletmenin açılışına katılan belediye başkanları için disipline sevk kararı alındı https://haberglobal.com.tr/gundem/sozcu-celik-boykot-kapsamindaki-isletmenin-acilisina-katilan-belediye-baskanlari-icin-disipline-sevk-karari-alindi-386275?1&utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP Sözcüsü Çelik: Rize’de Burger King Açılışına Katılan Belediye Başkanları Disipline Sevk Edildi
-
-
ne desem bilemedim , tebrik edelim
-
Hepsi af dileyip reislerinden tövbe isterler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burger King yasa dışı bir işletme mi? Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bir şey olmaz, dışardan sanki ceza almış gibi gösterirler o kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kesimin gazını alma hamlesi gibi daha çok.
Zaten disiplinede düz sevk edilmişler. En kötü kınama flan alırlar. Yoksa ihraç talebiyle sevk edilirdiler disipline partiden atılacak olsalar.
Not: Orada birisi protesto ediyor diye fena dövmüşlerdi ya onun etkiside var bence bu işte. Orada o kadar üst düzey isim varken protesto eden adamı dakilarca dövüyorlar kimsde müdahale etmiyor flan bu çok gündem oldu. Adam Kahrolsun İsrail dedi diye darp edilmişti orada.
-
ben bazen, sanki umursamaz bir tavır takınıp bilerek zarar verme politikası yapanlar oluyor diye düşünüyorum. ha boykot'u anlamsız bulursun anlarım da ama parti üyesisin, partinin de bir adabı var sonuçta. şu lokantada yediklerini paylaşanlar da keza öyle. göstermelik işi millet sandıkta affetmiyor. zamanında da tespit etiklerine cezaları acımadan verseydiler, şimdi ki akp daha farklı olurdu. ee gereğini yapmazsan, vatandaşın oyu da senden kaçar. yani bu insanlar anlatıyor. iyi başladılar ama yani..
-
Partinin Burger King'i protesto ediyoruz diye bir kararı yok ki ! Bazı seçmen kesimleri kendince bir şeyler yapıyor sadece. Yoksa Cola Burger king veya starbuck flan Türkiye'de fabrikası olan bir sürü dükkanı olan binlerce insana iş sağlıyor piyasada para döndüren yerler ne yapacan şimdi boykot ayağına yatırımı baltalayacan. ( Ayrıca çoğu sözde boykot edilen yerin İsrail ile alakası bile yok. )
O lokantada yediğini paylaşanlar veya pahalı saatler arabalar alanlar flan parti ideolojisinden gelen isimler değil ki. Aileden zengin olan sonradan partiye gelen vitrin olsun diye gelen insanlar ve adam öyle yaşıyor zaten fakirlikten veya il ilçe başkanlığından bayrak asmadan kavgadan tabandan gelen partili gibi davranamaz.
-
ben de onu diyorum, fakirin halinden zengin anlar mı? veya binbir çeşit örnek verebiliriz motorsiklet örneği gibi. ben şunu demek istedim, disipline sevk edildiyseler eğer bu çok basit bir hata. yani yanlış mı okudum şu an bakamıyorum, boykot listesinde diye bir cümle okudum sanki yukarıda. şimdi çok iyi olunca, hatalar göze çok kolay çarpar. bunlar düzelmez, çok sık olursa, umursayan olmuyor demektir. damlaya damlaya göl olur. sonra bir sel.. ya reis konuşma yaparken, arkadan kalabalığı adeta yarıp gelen bakanımız geldi şu an aklıma. bir de görevi bırakınca ohh demişti. bence normal olaylar değil.
-
Ak parti hani halkın partisi idi
Halkın partisi olmasa 22 yıldır aralıksız seçilemezdi heralde ?
-
Dünya üzerinde hangi iktidara böyle muhalefet versen o da seçilir
22 yılda eski de ne varsa kotuledigi hepsini yapıyor!
Her gün zam her gün vergi her gün don aşağı!
Tapma bir kez tapma !
13 yılda 12 seçim kaybeden KK ye ölümüne tapmasaydınız tıpış tıpış peşinden gitmeseydiniz hükümet şimdiye 10 kere değişirdi...
Halen daha akıllanmayıp KK çizgisinde gitmeye çalışanlar var.
-
burger kingin köfteleri hamburgerleri lezzetli ve nefisti deeemi afiyetle yediler heee...
-
Madem bu kadar tepki koydunuz hadi bütün Burger'ları kapatın !
Hadi Coca cola'yı ülkeden atın ... Hadi bütün İsrail ile ilişkili markaları atın ülkeden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 14 Ekim 2024; 20:31:47 > -
Al sana ak troll hiç mi bakmadın kk hakkında ne dediklerime
Sadece ak parti diye ölümüne savunma az edep.ar olsun biraz deve kuşu gibi kuma gördüğün gibi bakma
Trol olan sizsiniz buralarda ölümüne KK güzellerken iyidi. Şimdi kaybedince çark etti dimi.
TIPIŞ TIPIŞ OYUNU VERMEMİŞ GİBİ KAYBETTİKTEN SONRA BEN ELEŞTİRMİŞTİM ZATEN DERSİNİZ HEPİNİZ ZATEN.
-
Valla troll billa troll bu bir tane çıkar benim kk oy verin kk süper dediğim mesajı hadi ? Hodri meydan
Tıpış tıpış oy vermem ben sen değilim sorgulamadan koşa koşa oy vermem
Forumda trolle tartışanlar var.
Siz oyun moyun oynarken botlarla da yazışıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 16 Ekim 2024; 6:10:11 > -
OzkanK.
Gell kıvır durumu kurtarmaya çalış bakalım sen mi daha iyisin Yoksa ARJANTİN MİLLET MECLİS BAŞKANI HUMAN mı?
Bizde görelim. Sende ONUN GİBİ DAKKASINDA KIVIRIP GERDAN KIRABİLECEN Mİ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 16 Ekim 2024; 11:46:58 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Burger King yasa dışı bir işletme mi? Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
|
Bir şey olmaz, dışardan sanki ceza almış gibi gösterirler o kadar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X