< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
akpli trollerin yeni algısı başladı: Yıllara göre dolar karşılığı asgari ücret! 2025: 627 dolar
-
-
Hani dolara bakmıyorlardı.. Dolarla mı mayış alıyorlar.... Dolarları yakmıyormuydu bunlar
-
bütün akpli troll sayfaları algıya anında başladılar
x (formerly twitter)SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1871617479321223468
Yaza doğru görücez; o dolar nasıl tavan yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her gün yeni vergi geliyor ..Mc Donalds hamburger bile en pahalı bizde olmuş otomobil ,iPhone telefon saymıyorum bile . Daha geçenlerde internete ek stopaj vergisi borsa temerrute ve yabancıya en az kurumsal vergiye zamlar gelmişti . Bunlar hep ürün fiyatlarını artırıyor . Seçim öncesi asgari ücret 800dolar olursa şaşırmam diyorum artık 1000dolar olsa da şaşırmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 24 Aralık 2024; 21:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eser miktarda zekâ kırıntısı olsa bugünün dolar karşılığı olan 22.104 TL ile 2025 sene sonundaki 22.104 liranın arasında uçurum olacağını düşünürler. Ama utanma ve haya olması önemli bir kriter. Olmayınca olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Aralık 2024; 21:58:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece doların kaybı gerçeği göstermeye yetmez . Ülkedeki ürünün dünya fiyatına göre değişimine de bakmak lazım. 10 sene önceki yumurta hamburger peynir dünya fiyatının yarısıysa şimdi aynı fiyat hatta daha pahalı olmuşsa dünyadaki fiyatlar 2 kat artması yetmez belki 4 katıymış gibi bakmak lazım
evet en doğusu herkes kendi enflasyonuna göre düşünmeli çarşı pazar eğitim kira vb.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte insanlar uzun dönem enflasyonu yapacak kadar matematik bilmiyor ve üstüne 99 kanaldan yapılan fırsatçı esnaf ,fahiş fiyat yapan market, gaddar ev sahibi , cimri işveren propagandasına kanıyor
Altın hesabı yapılmalı dolarda değer kaybedir. Altına bakarak yorum yapın. Maaşlarda kayıp büyük.
-
ev kirada olmayan için kötü rakam değil.
hatta aile evinde yaşayan genç için son zamanların en iyi refahlarından biri 2-3 sene yarısını atıp biriktirse rahat evlenir.
devletin kira çocuk yardımı gibi bir çözüm bulması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2024; 23:35:24 > -
asgari ücrette çalışanların kaçının evi var başka bahane mi bulamadınız ?
-
var atadan babadan dededen yada geçmişinden hepsi kirada diye birşey yok.
ben zaten asgari ücretle çalışan tanımıyorum bilede neyse 30-35 den aşağı çevremde alan pek yok.
-
Ee, 2 ay önce 1200 e aldığım mama neden şimdi 1550? Dolar artmadı?
Bizim çevrede çok asgari ücret alan,bu arada kiralarda dolar bazına göre çok artmış
Siz ne iş yapıyorsunuz acaba?
-
kirada olan için zor allah kolaylık versin ama.
ben aile evinde yaşayıp bu parayı beğenmeyen gençlere kızıyorum zaten ekmek elden su gölden aile evinde yaşıyon annen önüne koyuyor bu parayı beğenmemek ve çalışmamak benim için aptallık boşa ömür tüketme .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2024; 0:31:3 > -
Fark şu, senin çevren gerçek onun ki hayali.
-
Ulan bı şükredin be
yok canım yaşım ilerde ondandır belki hepsi mesleğinde yükselmiş insanlar fabrika işçisi karşı komşularım bile 35 alıyor ne yalanım olucak sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2024; 0:40:35 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hani dolara bakmıyorlardı.. Dolarla mı mayış alıyorlar.... Dolarları yakmıyormuydu bunlar |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- başkent inşaat şikayet
- kürtler atatürk"ü sever mi
- sezen aksu pkk
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- iphone servis yok hatası
- byd modelleri
- kaliforniyum nedir
- bina yıkım kararı sorgulama
- en zengin ülke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X