Şimdi Ara

Akrabalara YKS sonucumu söylerken yaşadığım hissiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akrabalara YKS sonucumu söylerken yaşadığım hissiyat

Bundan farksız ne yazık ki Akrabalara YKS sonucumu söylerken yaşadığım hissiyat 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de ikide bir açıklama yapmami bekliyorlar. 1 sene çalıştım, sinav anında batırdım gibi söyleyince de bahane zannediyorlar.

• Usta benim akrabaların çocukları milyonlu yapıyo ya siz nasıl ailelerde doğuyonuz anlamıyorum ki

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Puhahaha bizimkiler de öyle

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Kendi çocuklari sınava girmemis hala. Hocam sıkıntı şu ki kendileri de sınav sistemini bilmedikleri icin ikide bir sana soru sorup darlaması. Kötü yaptığımi söyleyince bahane aramışım gibi zannediyorlar

• valla bizde puan usulü hocam. Daha sıralama mantığı gelmedi sülaleye. Puanın kaç derler puanını söylersin. Genelde sohbet orada biter konu değiştirilir. 3-4gün sonra hiç tanımadığın birinden puanın buymuş diye işitirsin. düşük puana iyi sıralama gelen sene olursa çok kötüsüdür hayırlı olsun.

• tıpçı bir akraban var mı? bizim sülalede tek tıpçı benim ve bana yapılanları unutmadım. bana da saçma sapan sorular sorarlardı mezun senemde. ama artık ben onların çocuklarına sorucam bakalım nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 20 Temmuz 2024; 23:55:15 >
  • Sktr et akrabalardan hayır gelmiyor zaten onları tatmin etmek onlara bir şey kanıtlamak zorunda değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 21 Temmuz 2024; 0:2:43 >
  • Akrabalara YKS sonucumu söylerken yaşadığım hissiyat
  • Akrabalardan biri önemli bir tıp fakültesinde önemli bir kademede o yüzden bu işleri o da biliyor. Bakalım seneye artık halledeceğiz bu işi Akrabalara YKS sonucumu söylerken yaşadığım hissiyat 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.