Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brava 34

quote:

Orijinalden alıntı: CarM///

Güzel çalışmalar Aksa ellerinize sağlık Ankara içinde bu tarz uygulama yaptırmak isteyen form üyelerine indirimli uygulama konusunda yardımcı olabiliriz iletişim ve uygulama fotoları için facebook sayfamızı inceliyebilirsiniz

http://www.facebook.com/pages/CAR-M-Garage/431933106856348?fref=ts

Çok iyi yapmışsınız ankarali Arkadaşlarından faydalanacağı bir kampanya lazimdi doğrusu.

Ankaralı form üyeleri için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz buda arkadaşlarımız için hazırladığımız kampanya

http://resim.donanimhaber.com/m_70781124/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70792262

• Kampanyanin subat 10'a kadar bitme gibi durumu yok degil mi? Asil amacim pasta cila ama baktim super bi kampanya var hemen atladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Kampanyanin subat 10'a kadar bitme gibi durumu yok degil mi? Asil amacim pasta cila ama baktim super bi kampanya var hemen atladim

Kampanyamız Şubat sonuna kadar geçerlidir.

• Tavanda güneş yanıkları var ve sayısı her geçen gün artmakta boyamaktan başka neler yapabilirsiniz bunun için?
  • Cumartesi detaylı iç temizlikten birkaç foto ekledim. Koltukdaki lekeler temizlendi, taban halısıda temiz oldu, şoför tarafında soldaki ayak koyma yerindeki toz vaya çamur izleri iyi temizlenemedi.

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 6 Şubat 2013; 23:29:53 >

• aksa oto kuaför kapandı

• aksa oto kuaför kapandı
  • Motor temizliği süper oldu.

aksa oto kuaför kapandı
  • Kurutma aşaması, tavan temizliğinin resimlerini çekmedim fakat fazla birşey beklemeyin, tavanda istediğim verimi alamadım, temizlenmemiş gibiydi.

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 6 Şubat 2013; 23:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Tavanda güneş yanıkları var ve sayısı her geçen gün artmakta boyamaktan başka neler yapabilirsiniz bunun için?

Güneş yanığı icin malesef boyatmadan başka care yok

• Aracımın kapısına daha yeni boya yapıldı. Boya üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekir mı? Yoksa hemen siz de uygulama yapabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Aracımın kapısına daha yeni boya yapıldı. Boya üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekir mı? Yoksa hemen siz de uygulama yapabiliyor musunuz?

Boya yapilali bı kac gün gectiyse uygulama yapmamızda hiç bı sorun olmaz yapabiliriz

• Merhabalar, benim merak ettiğim bir durum var, yalnızca arka koltukları mi söküyorsunuz acaba? Benim aracımda ön koltuklarda hava yastığı var da merak ettim. Aracım ford fiesta kac saatte teslim edilir tahmini olarak? Sadece detaylı iç temizlik düsünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Merhabalar, benim merak ettiğim bir durum var, yalnızca arka koltukları mi söküyorsunuz acaba? Benim aracımda ön koltuklarda hava yastığı var da merak ettim. Aracım ford fiesta kac saatte teslim edilir tahmini olarak? Sadece detaylı iç temizlik düsünüyorum.

Aracın on koltuklarını hiç bı sekilde sokmuyoruz arka koltuklarında kır ve leke durumuna göre sökme gerekirse söküyoruz asırı bı kır yoksa arka koltuklarda sokulmuyor detaylı iç temizlik uygulama süresi 4 saat uygulama 2 saat kurutma olarak 6 saat civarında sürüyor

• Kampanyamız 28 Şubat tarihinde son bulacaktır ilgilenen arkadaşların bu tarihlerde randevu alması gerekmektedir ilginiz icin cok teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

Kampanyamız 28 Şubat tarihinde son bulacaktır ilgilenen arkadaşların bu tarihlerde randevu alması gerekmektedir ilginiz icin cok teşekkür ederiz

ben yazın gelmesini bekliyordum.yani nisan sonu veya mayıs gibi.bu kampanyadan faydalanamayacakmıyım?üstelik komşunuzum.başakşehirden.
  • Hocam 3 araba gelmeyi düşünüyoruz.

Citroen c4
    Citroen c4 grand picasso
    Mitsubishi colt

Citroen ler aynı gün diğeri başka gün olacak. Bu araclar için araç başı 140tl vericez değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Kampanyamız 28 Şubat tarihinde son bulacaktır ilgilenen arkadaşların bu tarihlerde randevu alması gerekmektedir ilginiz icin cok teşekkür ederiz

ben yazın gelmesini bekliyordum.yani nisan sonu veya mayıs gibi.bu kampanyadan faydalanamayacakmıyım?üstelik komşunuzum.başakşehirden.

mart ayından sonraolan güncel kampanyamızdan yararlanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hocam 3 araba gelmeyi düşünüyoruz.

Citroen c4
    Citroen c4 grand picasso
    Mitsubishi colt

Citroen ler aynı gün diğeri başka gün olacak. Bu araclar için araç başı 140tl vericez değil mi?

evet her araç için 139 tl odemenız yeterlıolucaktır bu kampanyamız 28 şubat tarıhıne kadar gecerlidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

mart ayından sonraolan güncel kampanyamızdan yararlanabilirsiniz

mart ayından sonraki kampanya nasıl olacak?bilgi verebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.