Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maarul

Geçen hafta aracı götürmüş ve memnun kaldığını daha önceki mesajımda belirttiğim için bu yorumu yapmaya hakkım olduğunu düşünüyorum.

Su itici ile ilgili göstermiş olduğunuz video çok güzel ancak benim araca bunları yaptığınızı hatırlamıyorum. Arkadaşın ilk sıktığı spreyi sıkıp 10 dk. kadar bekledikten sonra cam sille silindi, tabi daha önce yaptırmadığımdan nasıl yapıldığıyla ilgili bir fikrimde yok.

Neyse işe yarayıp yaramadığını bu video daki kadar etkili olup olmadığını zamanla göreceğiz.

Teşekkürler,

hocam size nasıl yapıldıgını kısaca anlatayım zaten uzun bir anlatma şeklide yok amacım bu işi yapan arkadaşların işine burnumu sokmak yada ukalalık yapmak değil yanlış anlaşılmasın tamamen küçükde olsa bilği ve yardımcı olabilmek adına.. önce camlar kil ile temizlenir cam yüzeysel pislikten arındırıır nokta nokta pütürler giderlmektiren büyük amaç sonra cam yıkanır , saf alkol ile cam güzelce silir burada amaç camda zamanla oluşan gölge gibi benek benek bir türlü çıkmayan görüntünün yok olması ardından can silinir ve can su itici sürülür kuruma süresi vs. nemli bezle silersiniz. pyasada yanılmıyorsam 60 tl cvarında yapıyorlar ama ben eşe dosta ankarada 20 tl ye yapıyorum.. bir kaç arkadaşınız ile birleşip malzemeyi ortaklaşa alıp bölüşürseniz size uzun zaman yeter kendniz uygularsınız malzeme biraz pahalı yalnız marketlerde 3tl ye 5 tl ye satılanlar gibi değil ben en son sadece cam su iticiyi 200 tlye almıştım kil alkol vs 350 tl gibi bir rakam tuttu ama onlarca araba camı yapılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

benim aracın camlarında önceki sahibi tarafından özensizce kuyu suyu ile yıkanıp kurulanmaması sonucu oluşan kireçlenmeler var. bunu bir türlü çıkartamadım denemediğim ürün kalmadı.

bunun için bir çözümünüz var mı?

evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bu havalarda bu temizlik bence gereksiz mayıs gibi olsaydı düşünebilirdim ama 139 tl yinede çok para

iç temizlik size kalmış ama en azından boya korumada yarar var hocam malum kış geldi buz kar çizimesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgüven -- 8 Ocak 2013; 0:32:38 >
  • kırıkkale de olmadığından dolayı buhar makınesı ve temızlık robotu aldım bu temızlıklerı kendım yapıyorum.
    bu imkana sahip olmayanlar için guzel fırsat
  • Çok güzel fiyat,bende uğrayabilirim önümzdeki haftalarda yolum düşerse.
  • merhaba,
    öncelikle emeklerinize sağlık hocam.. inşallah ben de bir araba getiririm size.

benim merak ettiğim, deri koltuklardaki çatlakların giderilmesi hususu. koltuk ne kadar derin çatlağa sahip olursa giderilebilir veya giderilemez.

örnek olsun diye, hastası olduğum w126 kasa mercedes 300 sel in sahibinden.com daki fotoğraflarını ekleyeceğim. size zahmet bir bakabilir misiniz, bu çatlaklar ne oranda giderilebilir?

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

• Bu uygulama ile çatlakların giderilmesi Mümkün değildir. Ama deri koltuklarınız uygulama sonrası tamamen tertemiz olur. Çatlaklar icin oto dosemecisine gitmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

Bu uygulama ile çatlakların giderilmesi Mümkün değildir. Ama deri koltuklarınız uygulama sonrası tamamen tertemiz olur. Çatlaklar icin oto dosemecisine gitmenizi tavsiye ederim.

peki bu uygulama ile olmaz da başka her hangi bir kuaför uygulaması ile oluyor mu?

bir de kusura bakmazsanız (işiniz değil sonuçta) birisi silikonlu deri boyası var onunla çatlaklar gideriliyor demişti, doğru mudur? ne de olsa sanayi içindesiniz illa birşeyler biliyorsunuzdur.

bu arada hyundai santafe jipimiz var, bunu da %30 luk fiyat farkı ile mi yaparsınız? sonuçta aracın yüzölçümü otomobillerden öyle aman aman büyük değil. büyükse de %30 büyük değil :)

teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

• Acikcasi sizi yanlış bilgilendirmek istemem silikonlu boya ile çatlakları giderme demişsiniz bence geçici bı çözüm olur. Evet jeep ve long tarzı araçlardan %30 fiyat farkı alıyoruz.

• aksa oto kuaför kapandı
  • Cuma günü kendilerine sadece iç temizlik yaptırmış bulunmaktayım. (boya korumayı 5-6 ay önce başka bir yerde yaptırdığım için) Evren Bey iyi bir iş çıkardı. 1 yıl önce aldığım 2005 Honda Euro Civic kullanıyorum(siyah döşemeli). Ne zamandır işini adam gibi yapan bir oto kuaför arıyordum. Benden önceki sahibi bayan nasıl becerdiyse şöfor kapısının kol dayama yerinde beyaz lekeler yapmıştı. Boydan baya rezil durumdaydı. Yolcu koltuğuna ıslak oturulduğu için boydan boya çizik şeklinde leke var idi. Plastik aksamlarına tamirci ustam yağlı elleriyle leke yapmıştı ve hava üfleme kanallarını tozlar sarmıştı. Arka bagaj kapağının plastik kapsamları rezil durumdaydı. Şu an hepsi tarihe gömüldü. (Autoking bu lekelerin birkaçına çıkarma garantisi vermemişti) Bu hizmetten bu fiyata memnun kalmayacak olan veya aklında şüphe olan arabaya binmesin
    Bu işlemler olurken deposite alışveriş merkezinde bekledim. Tam ortasında starbucks taki gibi tekli ve hatta üçlü çok rahat koltuklar var. LCD TV var tavana asılı, internet bile var ücretsiz. Yemek yiyebileceğiniz birkaç yer var. Bir sürü outlet mağazalar var. Ayrıca İst da gördüğüm en boş, gezmesi rahat alışveriş merkezlerinden biri. (sabah 10.30- 17:30 arası tüm gün ordaydım) Gönül ister ki dinlenme tesisi kuaförün içinde olsun ama o zaman da bu fiyata bu hizmeti alamazsınız. Neyse biraz fazla uzattım. Sonuç: Gidin arkadaşlar. Bu güzel işyeri kapitalizmin acımasız rekabet savaşına dayanamayıp kapanmadan gidin. Zor beğenen beni bile memnun ettiler.
    Evren Bey e tekrar teşekkürler. Hamza Bey, şehir dışında olduğunuz için sizinle tanışamadık, bir dahaki sefere inşallah.
    Bora

• quote:

Orijinalden alıntı: kobrabora

Cuma günü kendilerine sadece iç temizlik yaptırmış bulunmaktayım. (boya korumayı 5-6 ay önce başka bir yerde yaptırdığım için) Evren Bey iyi bir iş çıkardı. 1 yıl önce aldığım 2005 Honda Euro Civic kullanıyorum(siyah döşemeli). Ne zamandır işini adam gibi yapan bir oto kuaför arıyordum. Benden önceki sahibi bayan nasıl becerdiyse şöfor kapısının kol dayama yerinde beyaz lekeler yapmıştı. Boydan baya rezil durumdaydı. Yolcu koltuğuna ıslak oturulduğu için boydan boya çizik şeklinde leke var idi. Plastik aksamlarına tamirci ustam yağlı elleriyle leke yapmıştı ve hava üfleme kanallarını tozlar sarmıştı. Arka bagaj kapağının plastik kapsamları rezil durumdaydı. Şu an hepsi tarihe gömüldü. (Autoking bu lekelerin birkaçına çıkarma garantisi vermemişti) Bu hizmetten bu fiyata memnun kalmayacak olan veya aklında şüphe olan arabaya binmesin
    Bu işlemler olurken deposite alışveriş merkezinde bekledim. Tam ortasında starbucks taki gibi tekli ve hatta üçlü çok rahat koltuklar var. LCD TV var tavana asılı, internet bile var ücretsiz. Yemek yiyebileceğiniz birkaç yer var. Bir sürü outlet mağazalar var. Ayrıca İst da gördüğüm en boş, gezmesi rahat alışveriş merkezlerinden biri. (sabah 10.30- 17:30 arası tüm gün ordaydım) Gönül ister ki dinlenme tesisi kuaförün içinde olsun ama o zaman da bu fiyata bu hizmeti alamazsınız. Neyse biraz fazla uzattım. Sonuç: Gidin arkadaşlar. Bu güzel işyeri kapitalizmin acımasız rekabet savaşına dayanamayıp kapanmadan gidin. Zor beğenen beni bile memnun ettiler.
    Evren Bey e tekrar teşekkürler. Hamza Bey, şehir dışında olduğunuz için sizinle tanışamadık, bir dahaki sefere inşallah.
    Bora

ilginiz ve memnuniyetiniz için çok teşekkürler,herzaman bekleriz evet ben şehir dışında olduğum için tanışma fırsatı bulamadık bidahaki bakımınızda umarım tanışırız.İyi akşamlar dilerim.

• Pazar gunü uygulama yaptırmak istiyen dostlarımızın randevu almadan gelmemelerini rica ederiz. Pazar gunü servisimiz randevumuz yoksa kapalı bulunmaktadır.

• çorludayım sırf bu hizmet için size geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

çorludayım sırf bu hizmet için size geleceğim.

buyrun gelin
  • quote:

Cuma günü kendilerine sadece iç temizlik yaptırmış bulunmaktayım. (boya korumayı 5-6 ay önce başka bir yerde yaptırdığım için) Evren Bey iyi bir iş çıkardı. 1 yıl önce aldığım 2005 Honda Euro Civic kullanıyorum(siyah döşemeli). Ne zamandır işini adam gibi yapan bir oto kuaför arıyordum. Benden önceki sahibi bayan nasıl becerdiyse şöfor kapısının kol dayama yerinde beyaz lekeler yapmıştı. Boydan baya rezil durumdaydı. Yolcu koltuğuna ıslak oturulduğu için boydan boya çizik şeklinde leke var idi. Plastik aksamlarına tamirci ustam yağlı elleriyle leke yapmıştı ve hava üfleme kanallarını tozlar sarmıştı. Arka bagaj kapağının plastik kapsamları rezil durumdaydı. Şu an hepsi tarihe gömüldü. (Autoking bu lekelerin birkaçına çıkarma garantisi vermemişti) Bu hizmetten bu fiyata memnun kalmayacak olan veya aklında şüphe olan arabaya binmesin
    Bora

Resim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Bora

Resim ?

Resim?

• Herkese mutlu ve kazasiz,belasiz haftalar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.