Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksacomputer

evet haklısınız sektörde olumsuz ızlenım bırakan firmalar var. ilanımızdada belirttiğimiz gibi bu paketin normal degeri 450 tl biz tanıtım amaçlı geçici bi süre bu fiyata yapıyoruz, DH aracılıgı ile gelen siz degerlı dostlarımızın olumlu yorumları işimizin ciddiyetini ve hizmetimizin kalitesini sunmamıza yardımcı oluyor. Tekrardan herkese teşekkürler.

Hizmet güzel ama ben anadolu yakasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet haklısınız sektörde olumsuz ızlenım bırakan firmalar var. ilanımızdada belirttiğimiz gibi bu paketin normal degeri 450 tl biz tanıtım amaçlı geçici bi süre bu fiyata yapıyoruz, DH aracılıgı ile gelen siz degerlı dostlarımızın olumlu yorumları işimizin ciddiyetini ve hizmetimizin kalitesini sunmamıza yardımcı oluyor. Tekrardan herkese teşekkürler.

Hamza bey merhaba.

Ankara için ne zaman kampanyadan yararlanmaya başlayabiliriz.Dört gözle bekliyoruz

Teşekkürler.
  • uygulamalarımız ve güncel kampanyalarımızı internet sitemizden takip edebilirsiniz.

www.aksaotokuafor.com
  • aksa oto kuaför kapandı
  • Merhaba
    Bende 31 aralık p.tesi günü aracımı götürdüm, genel olarak düşüncelerimi yazayım gidecek arkadaşlara fikir versin.

Benim gittiğim gün başka araç yoktu tek randevu benim olduğumdan tüm gün benim araçla ilgilenildi. Hatta araç yıkamaya gelen araçlarda geri çevrildi. Yani burası normal yıkama yapmıyor ya da araya alalım demiyor 20 tl. için bu yönden beğendim.

Uygulamaları da gayet başarılı buldum. Yani parasını hak ediyor diyebilirim.

Tek dezavantaj tek bir personelin olması bu da uygulama süresini yansıyor, yani mutlaka bol vaktiniz olan bir günde gidin. Benim şansıma o tek personelde gidince tüm uygulamayı neredeyse hamza bey yaptı. Sabah 09:30 da girdim 18:30 da çıktım.

Sonuçtan memnunum gideceklere tavsiye ederim.

• Bulunduğunuz yeri google maps ile işaretleyip linkini buraya koyar mısınız? Haftasonu hem işyerinizi görüp çay içmek hem de verdiğiniz bu hizmeti satın almak istiyorum. Yanlış okumadıysam şimdi alacağım hizmeti Mayıs-Haziran ayı gibi kullanabilirim öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maarul

Merhaba
    Bende 31 aralık p.tesi günü aracımı götürdüm, genel olarak düşüncelerimi yazayım gidecek arkadaşlara fikir versin.

Benim gittiğim gün başka araç yoktu tek randevu benim olduğumdan tüm gün benim araçla ilgilenildi. Hatta araç yıkamaya gelen araçlarda geri çevrildi. Yani burası normal yıkama yapmıyor ya da araya alalım demiyor 20 tl. için bu yönden beğendim.

Uygulamaları da gayet başarılı buldum. Yani parasını hak ediyor diyebilirim.

Tek dezavantaj tek bir personelin olması bu da uygulama süresini yansıyor, yani mutlaka bol vaktiniz olan bir günde gidin. Benim şansıma o tek personelde gidince tüm uygulamayı neredeyse hamza bey yaptı. Sabah 09:30 da girdim 18:30 da çıktım.

Sonuçtan memnunum gideceklere tavsiye ederim.

Memnuniyetiniz için çok teşekkür eder herzaman bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cave_mann

Bulunduğunuz yeri google maps ile işaretleyip linkini buraya koyar mısınız? Haftasonu hem işyerinizi görüp çay içmek hem de verdiğiniz bu hizmeti satın almak istiyorum. Yanlış okumadıysam şimdi alacağım hizmeti Mayıs-Haziran ayı gibi kullanabilirim öyle değil mi?

google maps'a Aksa Oto Kuaför yazarsanız direk adresimizi size gösterecektir.
  • Basaksehir cok uzak ya erenkoyden kalkip gitmek gozumde buyuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart icin rezervasyon yaptira bilir miyiz bu fiyata ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyamız ilk baharda son bulacaktır.

• aksa oto kuaför kapandı
  • Deri koltuk temizliği

aksa oto kuaför kapandı
  • quote:

Kampanyamız ilk baharda son bulacaktır.

İlkbahar derken, tam tarih vermeniz mumkun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 3 Ocak 2013; 18:46:52 >
  • ankara yokmu ya
  • Suan icin kesin bı tarih belli olmadıgı icin ilk bahar diyorum Mart veya Nisan gibi diye bilirim

• Sosyal medya üzerinden takip eden takipçilerimiz icin 15 günde bir çekiliş ile ücretsiz uygulama hediye edilecektir o şanslı dostumuz siz olmak isterseniz sayfamizi eklemeniz yeterli olucaktir.

• başakşehir hem uzak hem gelip arabayı bıraksak 10 saat napcaz :S merkezi bir yerde olsa bırak al bir gün sonra ama arabasız başakşehir zor :S
  • güzel kampnya rezarvasyon için arayacağım.
  • Herkese iyi aksamlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.